- 24 Ocak 2021
- 155
- 32
- 13
- 36
- Konu Sahibi sorguculuk
-
İçinizde parça kalmış ola bilirARTIK EŞİMİMLE ARAM BOZULMAYA BAŞLADI KANIMDA DÜŞMÜYOR AMA ÇIKMIYORDA
arkadaşlar ben yağmur 5 kasımda kürtaj oldum MALUM 7 HAFTALIK KALP DURMASI DAHA SONRA 11 OCAKTA SÖKTRÜCÜ İLE İLK ADETİMİ OLDUM BU 2.5 y içimde sürekli betaHCG :15.6 BİR HAFTA SONRA BETA:14.5 BİR HAFTA SONRA 15.2 SÜREKLİ BÖYLE NE ARTIYOR NEDE DÜŞÜYOR DOKTORLAR BİLE ANLAM VERMEDİ.MUAYEN OLDUM RAHİM TEMİZ BANYARDIM EDİN EDİN .EŞİMDE ÇILDIRDI HAMİLE OLACAM DİYORUM HASFTA HAFTA 1 DERECE DÜŞÜYOR
Merhaba baktırdım parça yok olsa zaten zehirlenir kan kaybından ölürsün dediler 2.5 ay oldu Cem dane diye doktora gittim doçent adam bile şaşakın sürekli düşer diyor ama her hafta aynı değer ya 15 ya 14İçinizde parça kalmış ola bilir
Peki bu değeri hep aynı yerde mi verdinMerhaba baktırdım parça yok olsa zaten zehirlenir kan kaybından ölürsün dediler 2.5 ay oldu Cem dane diye doktora gittim doçent adam bile şaşakın sürekli düşer diyor ama her hafta aynı değer ya 15 ya 14
Eşinizle aranız neden bozuluyor? Yavaş düşünüyor belki de, her hafta az da olsa düşüyormuş. Parça da yoksa sıfırlanacaktır mutlaka.ARTIK EŞİMİMLE ARAM BOZULMAYA BAŞLADI KANIMDA DÜŞMÜYOR AMA ÇIKMIYORDA
Hayır iki yerde verdim tam 7 kere
Evet iki yerde sadecePeki bu değeri hep aynı yerde mi verdin
Her hafta yükselicek gebeyim diyorum eşime hafta gidiyorum 14 olmuş değer sonraki hafta 13 sonraki hafta 15Eşinizle aranız neden bozuluyor? Yavaş düşünüyor belki de, her hafta az da olsa düşüyormuş. Parça da yoksa sıfırlanacaktır mutlaka.
Önce bir sıfırı görün de öyle gebelik düşünün bence. Acele ediyorsunuz.Her hafta yükselicek gebeyim diyorum eşime hafta gidiyorum 14 olmuş değer sonraki hafta 13 sonraki hafta 15
Bende anlama vermedim bekle bakalım biraz dahadüşmezse dış gebelikte yapılan iğne var onu deneyelim de drHer hafta yükselicek gebeyim diyorum eşime hafta gidiyorum 14 olmuş değer sonraki hafta 13 sonraki hafta 15
Oda bebek bebek diye kafayı yedin bi bekle diyor anlamıyor ki betahcg hep kanımda kalıyor söktürücü ile adet oldum zaten kürtajdan sonra 2.5 ay oldu kürtaj olalı .doktor ultrason işe baktı temiz bişry yok dediUfak parçalar kalabiliyor zehirleme filan da yapmaz diye biliyorum bence başka bi doktora git düşük ilacı filan verir düşer mutlaka dert etme. Eşinle niye aran bozuluyo ki onun derdi ne
Doktor yapmak bişry yok diyor ilaçda olmaz başka müdahale de rahim temiz ama dün kan verdim 13.55 yeni gebelik istiyorum ama bundan dolayı kalamıycam hep kanımda zatenBende anlama vermedim bekle bakalım biraz dahadüşmezse dış gebelikte yapılan iğne var onu deneyelim de dr
Adetle atılması gerekiyordu minik parçalar görünmez düşük ilacı iste belki onunla atarsınOda bebek bebek diye kafayı yedin bi bekle diyor anlamıyor ki betahcg hep kanımda kalıyor söktürücü ile adet oldum zaten kürtajdan sonra 2.5 ay oldu kürtaj olalı .doktor ultrason işe baktı temiz bişry yok dedi
3 sonra kalabilirsin dedi üç ay oldu yaklaşıkKürtajı yapan doktor dinlenme önermedi mi bu ne acele adet olmadan daha yeni gebelik hayali rahim kendini toplamalı
3 ay sonra diyecektim3 sonra kalabilirsin dedi üç ay oldu yaklaşık
Adetle giderdi vardır mutlaka bi şey içerde doktor değiştir3 sonra kalabilirsin dedi üç ay oldu yaklaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?