lütfen kızlar okuyun şaşıracaksınız

sorguculuk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
155
32
13
36
arkadaşlar ben yağmur 5 kasımda kürtaj oldum MALUM 7 HAFTALIK KALP DURMASI DAHA SONRA 11 OCAKTA SÖKTRÜCÜ İLE İLK ADETİMİ OLDUM BU 2.5 y içimde sürekli betaHCG :15.6 BİR HAFTA SONRA BETA:14.5 BİR HAFTA SONRA 15.2 SÜREKLİ BÖYLE NE ARTIYOR NEDE DÜŞÜYOR DOKTORLAR BİLE ANLAM VERMEDİ.MUAYEN OLDUM RAHİM TEMİZ BANYARDIM EDİN EDİN .EŞİMDE ÇILDIRDI HAMİLE OLACAM DİYORUM HASFTA HAFTA 1 DERECE DÜŞÜYOR

İçinizde parça kalmış ola bilir
Merhaba baktırdım parça yok olsa zaten zehirlenir kan kaybından ölürsün dediler 2.5 ay oldu Cem dane diye doktora gittim doçent adam bile şaşakın sürekli düşer diyor ama her hafta aynı değer ya 15 ya 14

Ufak parçalar kalabiliyor zehirleme filan da yapmaz diye biliyorum bence başka bi doktora git düşük ilacı filan verir düşer mutlaka dert etme. Eşinle niye aran bozuluyo ki onun derdi ne

Kürtajı yapan doktor dinlenme önermedi mi bu ne acele adet olmadan daha yeni gebelik hayali rahim kendini toplamalı

Ufak parçalar kalabiliyor zehirleme filan da yapmaz diye biliyorum bence başka bi doktora git düşük ilacı filan verir düşer mutlaka dert etme. Eşinle niye aran bozuluyo ki onun derdi ne
Oda bebek bebek diye kafayı yedin bi bekle diyor anlamıyor ki betahcg hep kanımda kalıyor söktürücü ile adet oldum zaten kürtajdan sonra 2.5 ay oldu kürtaj olalı .doktor ultrason işe baktı temiz bişry yok dedi

Adetle atılması gerekiyordu minik parçalar görünmez düşük ilacı iste belki onunla atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…