Lütfen kk bu sefer yarama tuz olma

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Ahh o kadar kirgin ve kizgindim ki size ama çaresizlik.
Yine burdayım.
Oncelikle terapi almaya karar verdim.
1bucuk saati 200 tl nasil ustesinden gelicem bilmiyorum ama Rabbim yardim eder.insallah...Neyse konuma geliyim.

Esimin ailesi ile asla gorusmuyorum ve gorusmeyi istemiyirum beni hep disladilar o kadar kotu insanlar ki kizimida 1bucuk yasinda bebek daha ona bile tavir aldilar.

Biz yokmusuz gibi davraniyolar.Bir ortamdayken
Yada biz merkezde oar koyde yasiyo.
Merkeze isleri dusse asla evime gelmezler.
Yegenimizi sevelim demezler.
Erkek evlattan ilk torun kizim neyse.
Merkeze gelseler.
Ya esim yanlarina gider.
Ya onlar isyerine giderler yani biz olmadan gorusurler.
Yada tlfde konusurken filan ben hep yok gibi davranirlar ben onceden neden neden diye uzulur kahr olurdum.
Ama son zamnlarda yeter dedim ve numaralarina kadar her yerden sildim engelledim mecburi bir ortamda karsilassak konusmadim.

Ama esim oari yere goge sigdiramaz.
Yine ses etmedim.
Karismadim.

Ama bugun sinir oldum.
Esim taziye icin köye gitti..
Az once aradi beni diyor kizim uyanik mi goruntu konusturucam kuzeniyle.
Kaynimin 3 aylik bebegi var.
Yani o bebegi gormek icin yorgun argin gitmis ki sali sabahı 8 den beri egitim de ve 36 saatlik egitim sonrasi sen cik taziyeye git ordan.
Git ozel olak bebek gor.

Birde beni ara kizim uyaniksa goruntulu konussun bebegi gorsun
.
Ya benim kizimi saymayani ben niye sayayim.ya gelio gormiyenin ayagina gidip niye bebegini seveyim o bebekde benimki degilmi.
Çok sinirlendim.

Ayrica bebek gormeye hediyeli gitmistik.
O zamanda kustum ama gitmistim.
Ayrica bu kaynim bize kotu seyler yasatti.
Esim herseylerini yutuyo neyse diyo.
Ama onlar ona karsi ole degil.

Eve gelme orda yat dedim.
Napiyim abartiyormuyum haklimiyim bisey deyin nolur.

Beni cok uzduler.kucucuk yavruma kin duydular nefret ediyorum oardan.
Esim konusur bensiz gorusur du asla ses etmezdim ama bu agrima gitti

Yine burdayım.
1bucuk saati 200 tl nasil ustesinden gelicem bilmiyorum ama Rabbim yardim eder.insallah...Neyse konuma geliyim.

Esimin ailesi ile asla gorusmuyorum ve gorusmeyi istemiyirum beni hep disladilar o kadar kotu insanlar ki kizimida 1bucuk yasinda bebek daha ona bile tavir aldilar.

Merkeze gelseler.
Ya esim yanlarina gider.
Yada tlfde konusurken filan ben hep yok gibi davranirlar ben onceden neden neden diye uzulur kahr olurdum.
Ama son zamnlarda yeter dedim ve numaralarina kadar her yerden sildim engelledim mecburi bir ortamda karsilassak konusmadim.

Yine ses etmedim.
Karismadim.

Ama bugun sinir oldum.
Yani o bebegi gormek icin yorgun argin gitmis ki sali sabahı 8 den beri egitim de ve 36 saatlik egitim sonrasi sen cik taziyeye git ordan.
Git ozel olak bebek gor.

.
Ya benim kizimi saymayani ben niye sayayim.ya gelio gormiyenin ayagina gidip niye bebegini seveyim o bebekde benimki degilmi.
Çok sinirlendim.

Siz görüşmüyorsunuz diye eşiniz de mi görüşmesin?? Abartıyorsunuz malkero.. sizi zorla onlarla muhatap etmedikten sonra müdahale etmeye hakkınız yok bence.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama bu konuda haklisiniz.
Kayniniz icin özellikle.
Ben olsam kavga çıkarırdım galiba.
Çocuğuma değer vermeyen kimseye değer veremem , eşimin vermesine de izin vermem.
Çok netim bu konuda.

Haklisiniz. Ama gormeye gittiğide bebek aynı senin kızın gibi. Bence onlardan farkınız olmalı bebeğe sizde tavır takınmayın bence

Bebege tavir takinmiyorum.
Hatta cok tatli bir bebis masaalh.
Ama o insanlarin ayagina gitmesime katlanamiyorum.

Ne yaşadınız bilmiyorum, haklı olabilirsiniz, görüşmeyebilirsiniz.

Ama eşinizin ailesi onlar, tabi ki görüşecek, kızamayacak, kıyamayacak. Eşlerinizden tercih yapmasını beklemeyin bu konularda, üzülen siz olursunuz.

benım cocugumu yok sayanı ben asla adam yerıne koymam
esım cocugunu yok sayanı adam yerıne koyarsa bende esımı yok sayarım

Suan cok sinirliyim.
Sinirden atesim cikti.
Abartiyormuyum diye icim icimi yiyordu ama demk hkliymisim

Ne yaşadınız bilmiyorum, haklı olabilirsiniz, görüşmeyebilirsiniz.

Ama eşinizin ailesi onlar, tabi ki görüşecek, kızamayacak, kıyamayacak. Eşlerinizden tercih yapmasını beklemeyin bu konularda, üzülen siz olursunuz.

Onlar ailesi ise bu minik de cok zoruma gitti kizi.

Onlar ailesi ise bu minik de cok zoruma gitti kizi.

Kızını sokağa atmamış ki adam. Kötü bir baba olduğunu okumadım konunuzda. Kuzenini göstermek istemiş sadece. Ben anormal bir durum görmedim. Siz görüşmüyorsunuz ama eşiniz kardeşleriyle görüşüyor, kızını da görüştürmek istiyor. Bu kadar üzülmenize neden olan ne gerçekten anlayamadım.

benım basıma benzerı geldı konu sahıbı
ben kayınvalıdem ve eltım kaynımda 2 sene konusmadım hıc
kayınvalıdemle eltım bır olup bır dedıkodu yumagı oldular bırbırlerını zehırledıler
ben işimle gucumle hamılelıgımın agırlıgıyla ugrasırken gozum kımseye gormezken yerımden kalkamayacak kadar hastayken bır duydum kı bana uzak duruyorlar küsmüşler .
dogumuma bıle gelmedıler hamılelıgımde 1 kere bıle aramadılar
dogum yaptıktan sonra kayınvalıdem sadece 3 aksam ugradı okadar

esım cok kırıldı esım annesıne dedı kı sorununuz ne bılmıyorum bız bır aıle olsaydık sız dogru ıyı buyukler olsaydınız sorun neyse cozulurdu bızım haberımız bıle yok neden boyle oldugundan dunyada bır ölum var bır dogum . cocugum dogdu ama kımse yanımda degıl demek kı kımse buna sevınmedı. senın amacın kaynanalık yapmak farkındayım ama sen benı sevsen huzurumu bozmazdın kaynanalık yapmaya calısırken annelıgını unuttun dedı

o senın annen bayramda ara sor gıt desem bıle gıtmedı unutmadı affetmedı
2 sene boyle gectı

en son bekar abısı evlendı dugun oldu onda kızımı sevdıler cocuk kalabalıgı gorunce hosuna gıttı tutturdu babane dede kuzen dıye
esıme dedım kı bak haklısın bende cok kırgınım ama bunlar aıle atsan atılmaz satsan satılmaz sevmek zorunda degılız farzet kı annen delı ? napıcaksın o annen . cocugumuzun hatırı ıcın sırf onun babanesı oldugu ıcın bayramdan bayrama goruselım kızımız gorusmek ıstedıgınde goruselım dedım
onu da kabul etmedı
baktım cocuk cok mutsuz oluyor sevdı kalabalıgı
ben adım attım
sımdı onlar benı cok sevıyor . gercekten sevdıklerıne samımıyetlerıne ınanıyorum. ama ben onları sevmıyorum unutmadım kırgınlıgım gecmedı
esımınde kırgınlıgı gecmedı bazen hatırlıyor arada konusuyoruz kırgınlıgı ılk gunku gıbı

suan dusunuyorum esım benı cocugunu ezıp gecseydı hıc bunlar olmamıs gıbı annesıne gıtseydı kaynıma gıtseydı ofkem yer degıstırırdı esıme karsı tum guvenımı yıtırırdım saglam duygularım sarsılırdı ve kırgınlıgım daha buyuk olurdu

esım bıze cocuguna kendı aılesıne sahıp cıktıgı ıcın kendı annesıne karsı ezdırmedıgı kızının ugruna 2 sene evlerıne adım atmadıgı ıcın daha kolay atlattık bazı seylerı

demem o kı evde erkegın rolu cok ama cok buyuk ...

ısınız zor konu sahıbı . aıle demek once kendı aılendır evdekıdır once candır esınız once cocugunun sızın hakkını vermelıydı

burda haksızlık yapan bırı varsa aslında oda esınız ... bunu aynen boyle konusun hatta bu yazımı okuyun derım

Kızını sokağa atmamış ki adam. Kötü bir baba olduğunu okumadım konunuzda. Kuzenini göstermek istemiş sadece. Ben anormal bir durum görmedim. Siz görüşmüyorsunuz ama eşiniz kardeşleriyle görüşüyor, kızını da görüştürmek istiyor. Bu kadar üzülmenize neden olan ne gerçekten anlayamadım.

Kizim onlarla ayni ortamdayken onlara sirnastigi halde sewmemeleri.
Kizimi yikamam lazim di çok acil.
Kombinin ayari bozulmus rica ettim kaynimdan lutfen bi bkarmisin kaka kusmuk batti 9 aylik yikamam lazim diye bekledim bekledim sicak su yok kizimi havluya sarip gittim.
Dolaba gomulmus birseyler yiyor.
Olmadi mi dedim aa dur bakim dedi dalga gcer gibi ve yapti

Haklısınız ama çocuk onunda çocuğu..dolayısıyla ailesiyle görüştürmesine maalesef engel olamazsınız.

Sizin ciddi bir şekilde psikolojik tedaviye ihtiyacınız var.
Hatta direk hastaneye yatmalısınız.
Gerekli gereksiz herşeyi dert ediyor,çocuğunuza yaptıklarınızdan bahsetmiyorum bile.
Bunları eleştiri olarak değil tavsiye olarak kabul edin lütfen.

Siz gorusmeyebilirsiniz ama esiniz gorusmek istiyorsa engel olmaniz anlamsiz. Sizi zorla muhatap etmiyor iste ne guzel. Kiziniz da goruntulu sekilde kuzenini gorse nolur dunya batmaz neticede,cocuklari birbirine doldurmamak lazim. Birakin gorusup gorusmemeye buyuyunce kendileri karar versinler siz etkilemeyin

Dert edecek şey yok rahat ol.Laf sok biraz millete rahatla.Hep icine atmissin ondan oluyor böyle

Kizim onlarla ayni ortamdayken onlara sirnastigi halde sewmemeleri.
Kizimi yikamam lazim di çok acil.
Kombinin ayari bozulmus rica ettim kaynimdan lutfen bi bkarmisin kaka kusmuk batti 9 aylik yikamam lazim diye bekledim bekledim sicak su yok kizimi havluya sarip gittim.
Dolaba gomulmus birseyler yiyor.
Olmadi mi dedim aa dur bakim dedi dalga gcer gibi ve yapti

Adam aciliyeti anlamamıştır ki

Bir de Cidden sevmiyorlar mı cesaret mi edemiyorlar

Ben pimpirikli annelerin çocuklarından uzak dururum da

Yine burdayım.

Merkeze gelseler.
Ya esim yanlarina gider.

Yine ses etmedim.
Karismadim.

Ama bugun sinir oldum.
Git ozel olak bebek gor.

.
Çok sinirlendim.

haklısın az bile yapıyosun

Back
X