Lütfen kk bu sefer yarama tuz olma

Önceki durumlarınızı konularınızı bilmiyorum ama çocuk telefonda kuzenini görsün ne zararı var bunu çocuğunuz icin yapın gitsin. Benim eşim görümcemle tartışmış benim haberim bile yoktu küsmüşler bi kac gün sonra görümcem beni tersledi nolduğunu bile anlamadim sonra eşim anlattı cok kırıldım. Ama mesela doğum yaptı eşim gitmem dedi kendim gitmedim ama konustum ikna ettim gönderdim kızımla eşimi yanına nolursa olsun kardeşin dedim hem kizim kuzenini görsün dedim. Eşim abisiyle de ikide bir küser durur mesela kızım kuzenini özledigini söylüyor benim içim gidiyor götürsek ya yanina diye sonucta ben zaten kizim icin gidiyordum abisinin kara kasina gözüne degil heralde ama gitmiyor hepsi cok inatci aralarinda ben yoruldum artik karismiyorum

Sen eşinin üniversite mezunu olmasından bahsettin çok konu da
Senin de ona denk lisans eğitiminin olmadığından.

Belki günlük hayatta, onların görüşmek istemediği bir kadınsın,
Belki onlar da senin gibi eğitim seviyesine takılıyorlar, cahil cühale buluyorlar seni,

Bilmeden yazıyorum tabi,

Sen evlenmeden önce nerde yaşıyordun?
Köy şehir diye belirtmen dikkatimi çekti.

Üni mezunu ile evlenince çıta atladım diye düşünüyorsun sanki? Senin ailen tarafından kaç tane üni mezunu ile evli olan var?

Bir de kocan eltinin memelerine bakıyordu, galiba sen ayakta çocuk sallarken.
Bu o elti mi?

Lütfen yanlış anlama, öğrenmek için sordum

Konularını bildiğim için öyle bir ihtimal yazdım

Siz kendinizi değerli hissetseniz başkalarını bukadar önemsemezdiniz.. siz çocuğunuza değer verdikten sonra başkası verse ne vermese ne...hep bir öfke hali hesaplaşma hali içinde gibisiniz.. en basta bu çocuğunuza zarar..çocuğunuz etraftan değer görmeyince değil gergin bir anneden babadan etkilenir...ayrıca değer zamanlara kazanılan birseydir...

O insanların eşinizin ailesi olduğunu unutuyorsunuz. Siz tavır alabilirsiniz ama kardeşinin çocuğunu görmeye gitti diye eşinize kızamazsınız. Kardeş o. Yeri gelir bıçak çeker kardeşler birbirine, yakın akrabalarım yaşadı, yine kardeşim der dayanamaz. Eşinizden ailesine tavır almasını beklemeyin.

Sen eşinin üniversite mezunu olmasından bahsettin çok konu da
Senin de ona denk lisans eğitiminin olmadığından.

Belki günlük hayatta, onların görüşmek istemediği bir kadınsın,
Belki onlar da senin gibi eğitim seviyesine takılıyorlar, cahil cühale buluyorlar seni,

Bilmeden yazıyorum tabi,

Sen evlenmeden önce nerde yaşıyordun?
Köy şehir diye belirtmen dikkatimi çekti.

Üni mezunu ile evlenince çıta atladım diye düşünüyorsun sanki? Senin ailen tarafından kaç tane üni mezunu ile evli olan var?

Bir de kocan eltinin memelerine bakıyordu, galiba sen ayakta çocuk sallarken.
Bu o elti mi?

Lütfen yanlış anlama, öğrenmek için sordum

Konularını bildiğim için öyle bir ihtimal yazdım

Ewet o elti.

Esim unv okusa ne diplama sadece kağit parcasiymiş.
Yeni yeni anliyorum.

Esim 20 30 haneli bir koyde buyumus ablalari okuma yazma bilmez kaynim unv 1den yapamiyorum diye terk.

Ben 3 buyuk sehirden birinde.
Çok iyi imkanlarla büyuďum.
Belki unv okumadim ama insan olarak elime su dokemzler mutevazi olamiycam.

Bana takilmalarin sebebi.
Dar pantolin giyiyor olmam.
Yanlis birsey olunca yuzlerine soylemem.
Rahat ve guzel giyiniyor olmam.

Aman be kardesim ne çok övdun demeyinblutfen gerckten oyle.

Onlar gibi olmadigim. Icin.
Diger eltim de onlarla ayni sartlarda buyums ayni onlar gibi el ustunde tutuyolar

eşin görüşsün bence. ailesine ne kadar uzun kin tutabilir?

Öz torun diyorlar ya bazıları erkekten olan toruna.
Eyvahlar olsun kadın kendini bu kadar küçük düşürüyorsa daha ne denilebilir.Erkekten torunmuş şaka gibi ya okudukça sinirleniyorum.Bir de bu söz bir kadının ağzından çıkıyor.Çok yazık.Konu sahibi sizin kızınız sizin ailenizde yoksayılmalı o zaman malum kız evlattan torun.....

Son düzenleme:
Neler yaşandı da bu duruma geldiniz bilemiyorum. Burada konuları taraflı okuyoruz sonuçta. Karşı tarafı dinlesek olayların farklı olduğunu görebiliriz. Neden torunlarını görmüyorlar neden sizden nefret ediyorlar baya derin konular. Bunlara rağmen eşinizin çabası bana her şeyin tek taraflı olmadığını düşündürüyor.
Bir çocuğun iki ebeveyni var. Eşiniz bebeğinizi kuzeniyle görüştürmek istiyorsa görüştürür. Bunun için eve gelme demeniz olmamış. Yine de ben onlarla görüşmesine katlanamıyorum diyorsanız belki de tek çözüm boşanmaktır.

Benim cocugumi gormeye gelmicekler.
Ama benim.eşim gidicek, birde goruntulu aricak o an derdim cok merak ediyorlaesa gelsin gorsunler kapim acik diye.
O zaman dicek bisi bulamazlardi. Konuda Haklisin....

Başlık için yorum yapıyorum. Çok haklısınız gerçekten. Burada öyle üyeler var ki ne yapsak da konu sahibinin canını acıtsak diye düşünüyorlar. Eskiden anlamazdım amaan derdim sanaldaki insanların yazdıkları niye can acıtsın. Ama gerçekten de acıtıyormuş. Sanal deyip geçmeyelim buradaki bazı yorumlar insanı intihara sürükleyecek düzeyde Allah korusun. Keşke herkes biraz daha duyarlı olsa...

benım basıma benzerı geldı konu sahıbı
ben kayınvalıdem ve eltım kaynımda 2 sene konusmadım hıc
kayınvalıdemle eltım bır olup bır dedıkodu yumagı oldular bırbırlerını zehırledıler
ben işimle gucumle hamılelıgımın agırlıgıyla ugrasırken gozum kımseye gormezken yerımden kalkamayacak kadar hastayken bır duydum kı bana uzak duruyorlar küsmüşler .
dogumuma bıle gelmedıler hamılelıgımde 1 kere bıle aramadılar
dogum yaptıktan sonra kayınvalıdem sadece 3 aksam ugradı okadar

esım cok kırıldı esım annesıne dedı kı sorununuz ne bılmıyorum bız bır aıle olsaydık sız dogru ıyı buyukler olsaydınız sorun neyse cozulurdu bızım haberımız bıle yok neden boyle oldugundan dunyada bır ölum var bır dogum . cocugum dogdu ama kımse yanımda degıl demek kı kımse buna sevınmedı. senın amacın kaynanalık yapmak farkındayım ama sen benı sevsen huzurumu bozmazdın kaynanalık yapmaya calısırken annelıgını unuttun dedı

o senın annen bayramda ara sor gıt desem bıle gıtmedı unutmadı affetmedı
2 sene boyle gectı

en son bekar abısı evlendı dugun oldu onda kızımı sevdıler cocuk kalabalıgı gorunce hosuna gıttı tutturdu babane dede kuzen dıye
esıme dedım kı bak haklısın bende cok kırgınım ama bunlar aıle atsan atılmaz satsan satılmaz sevmek zorunda degılız farzet kı annen delı ? napıcaksın o annen . cocugumuzun hatırı ıcın sırf onun babanesı oldugu ıcın bayramdan bayrama goruselım kızımız gorusmek ıstedıgınde goruselım dedım
onu da kabul etmedı
baktım cocuk cok mutsuz oluyor sevdı kalabalıgı
ben adım attım
sımdı onlar benı cok sevıyor . gercekten sevdıklerıne samımıyetlerıne ınanıyorum. ama ben onları sevmıyorum unutmadım kırgınlıgım gecmedı
esımınde kırgınlıgı gecmedı bazen hatırlıyor arada konusuyoruz kırgınlıgı ılk gunku gıbı

suan dusunuyorum esım benı cocugunu ezıp gecseydı hıc bunlar olmamıs gıbı annesıne gıtseydı kaynıma gıtseydı ofkem yer degıstırırdı esıme karsı tum guvenımı yıtırırdım saglam duygularım sarsılırdı ve kırgınlıgım daha buyuk olurdu

esım bıze cocuguna kendı aılesıne sahıp cıktıgı ıcın kendı annesıne karsı ezdırmedıgı kızının ugruna 2 sene evlerıne adım atmadıgı ıcın daha kolay atlattık bazı seylerı

demem o kı evde erkegın rolu cok ama cok buyuk ...

ısınız zor konu sahıbı . aıle demek once kendı aılendır evdekıdır once candır esınız once cocugunun sızın hakkını vermelıydı

burda haksızlık yapan bırı varsa aslında oda esınız ... bunu aynen boyle konusun hatta bu yazımı okuyun derım
Ne kadar guzel esiniz destekciniz olmus lohusaligimda bnde kaynanam ile kotu sekilde ayrildim bittiginde kirildim kirdimda istemeden ama esim yuzunden oldu hepsi bayagi dusundum ve esime cok kizgin kirginim gecmio icimdeki kayinvalidem ile gecen gun adim atip barıştım cunku fark ettim zaman icinde kizginligim ofkem esime baskasina deil o musade etti ve onlar bazı seyler yapti icimdeki adini koyamadigim seyi nasil toparlicam bilmiorm esimde toparlamak icin ugrasmio bile bu yuzden cok uzgunum :(

Ne kadar guzel esiniz destekciniz olmus lohusaligimda bnde kaynanam ile kotu sekilde ayrildim bittiginde kirildim kirdimda istemeden ama esim yuzunden oldu hepsi bayagi dusundum ve esime cok kizgin kirginim gecmio icimdeki kayinvalidem ile gecen gun adim atip barıştım cunku fark ettim zaman icinde kizginligim ofkem esime baskasina deil o musade etti ve onlar bazı seyler yapti icimdeki adini koyamadigim seyi nasil toparlicam bilmiorm esimde toparlamak icin ugrasmio bile bu yuzden cok uzgunum :KK43:
omur boyu unutamazsınız o kırgınlıgı keske erkeklerın goruslerı daha genıs olabılse ama cok buyuk cogunlugu dar goruslu hıssıyatsız yanı sıze ozel degıl kısısel algılamayın esınızın yaptıgını , erkekler genel olarak oyle kolayına ıslerıne oyle gelıyor belkıde benımkı ortaokuldan berı aılesınden ayrı okuyup yasadıgı ıcın farklı eger benım esımde aılesıyle yasamıs bırı olsaydı oda oyle olurdu

belkı de hayatda bu tarz yuklerden kurtulmak ıcın affettım senı deyıp yükü karsıya paslamak gerekıyor . affedın atın ıcınızden affınız basınızın gozunuzun sadakası olsun . su hayatda hıc bırsey sızden onemlı degıl ınanın

omur boyu unutamazsınız o kırgınlıgı keske erkeklerın goruslerı daha genıs olabılse ama cok buyuk cogunlugu dar goruslu hıssıyatsız yanı sıze ozel degıl kısısel algılamayın esınızın yaptıgını , erkekler genel olarak oyle kolayına ıslerıne oyle gelıyor belkıde benımkı ortaokuldan berı aılesınden ayrı okuyup yasadıgı ıcın farklı eger benım esımde aılesıyle yasamıs bırı olsaydı oda oyle olurdu

belkı de hayatda bu tarz yuklerden kurtulmak ıcın affettım senı deyıp yükü karsıya paslamak gerekıyor . affedın atın ıcınızden affınız basınızın gozunuzun sadakası olsun . su hayatda hıc bırsey sızden onemlı degıl ınanın
Bunu gec anladim ne yazikki hic bsey benden ve kızımdan onemli deil icimden atamiorm esimle konusamiyorym paylasamiyoruz birgun olurda bu konular acilirsa o zmn icimi bosaltip oyle affettkm diyecegim icime gene o anlamayacak biliyorum ama olsun ben icimdekileri soyleyecegim gerisini allaha birakacagim birgun cekildek ailesi oldugunu fark edecek ailesinden herkes ceki4dek ailesi ile mutlu iken onda saygisiz sevgisiz bir aile kalacak ne yazikkiii

ne de olsa anne baba kardeş. et tırnaktan ayrılmaz. bence bu konuda daha fazla hiddetlenmenin manası yok. sizi zorlamıyormuş, siz de görüşmeyin. o naparsa yapsın.

Back
X