Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen benimkide kendiliğinden gelişiyor çatlıyor .tebrik ederim seni ozaman ne kadar güzel ilaç sende işe yaramış sağol darısı inşallah başıma...sen dr ne dediyse onu yap, benim de yumurtalar kendiliğinden de gelişiyordu ama bana da günde 2 tane verdi ve hamile kaldım, darısı başına
inşallah olumlu sonuç verir ya ve inşallah sende alırsın bebişini kucağına en kısa zamandacnm bende günde 2 defa kullandım klomeni adetin 2. günü başladım sabah akşam 1 er tane içtim dr haplar bitince yumurta takibi yapmıştı.bende işe yaramadı yumurtalarımgelişti fakat gebelik oluşmadı inşallah sende olumlu sonuç sonuç verir.
canım bende günde 3 tane aldım 10 gün boyunca o farketmiyor yani drun dediğine uy sen
çok soru soruyorum ama bu ilacı kullandıktan sonra yumurta takibi yapılırken doktor aşağıdanmı bakıyor yoksa kasıklardanmı??? bana mesaneye sıkışık gel yumurtana bakıcam dedi ama nasıl olcak bilmiyorum !!!!!!
bu yumurta takibi nasıl aşamalardan geçiyor?????
doktor bana klomen verdi ve içinde 10 tablet var sabah1 akşam 1 tane içmemi söyledi ama çoğu kişi günde 1tane içiyormuş siz nasıl kullandınız lütfen cevaplayın.benim doktorum neden günde 2 tane içirtiyor bana(((((((((((((((
teşekkürlerultrasonla karından bakılıyor yumurta yaklaşık 21mmye ulaşılınca iğne yapılıyor
Herkese farklı dozda kullanmasını tavsiye edebilir.Bende 4 ay kullandım ilk ay bir tane içtim sonraki ay iki sonraki ay 3 tane içtim geçen ayda yine günde bir tane içtim.Dr. ne şekilde kullanmanızı söylediyse o şekilde kullanmalısınız.![]()
çok soru soruyorum ama bu ilacı kullandıktan sonra yumurta takibi yapılırken doktor aşağıdanmı bakıyor yoksa kasıklardanmı??? bana mesaneye sıkışık gel yumurtana bakıcam dedi ama nasıl olcak bilmiyorum !!!!!!
bu yumurta takibi nasıl aşamalardan geçiyor?????
canım doktorun nasıl söylüyorsa öyle yap bende 4 ay kullandım ama bende faydası olmadı bir problemimiz olmamasına rağmen umarım sende olur....bende ilk önce bir doz olarak başladım ilacın devamı kaldı tabiki sonra doktor alttan ve karından muayene etti yumurtalara göre çatlatma iğnesi vuruyor ve siz o günlerde çalışıyorsunuz eğerki gebelik oluşmazsa doktor dozu yükseltip aynı işlemi bir daha deniyor korkacak bişey yok kafanada takma ama ilaçlarını düzenli al rabbim banada sanada bütün isteyenlerede hayırlı evlat versin inşallah....
ayyy inşallah başarmışsınızdırrrrr ve bizde başarırız offf gerçekten zor güzel haberlerini okurum inşallah.Doktorunuz hangi dozları uygun gördüyse o şekilde devam edin.
Herkesin durumu aynı değil.
Zaten klomene başlamadan önce bazı testlerden geçiriyor sizi,
sizede uygulamıslardır...
Bende günde 2 defa içtim sabah akşam.
Yumurta takibi yapıldı sonra,ilk zamanlar üstten muayene etti,
yumurta geliştikten sonrada jinekolojık muayene etti.
22mm yumurtam olustu ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi,
ilişki günlerini söyledi...
Şuan adetime 2 gün var diliyorum ki başarmısızdır inşallah..
Rabbim kimseyi bununla sınamasın,çok zor gercekten.
doktor bana klomen verdi ve içinde 10 tablet var sabah1 akşam 1 tane içmemi söyledi ama çoğu kişi günde 1tane içiyormuş siz nasıl kullandınız lütfen cevaplayın.benim doktorum neden günde 2 tane içirtiyor bana(((((((((((((((
inşallahhh inşallahhh canım Allahım büyük elbet verecek birgün.komşularımın hepsi klomen kullandığımı biliyor çok ümitliler benden bu ay vee binadaki çoğu kişi bebek istiyor ama onlar 2.istiyorlar onlarında olmuyorr hatta biri ikizin bile olabilir dedi bana klomenden ötürü.wallahi çok heveslendirmiyorum kendimi sonra çok üzülmeyeyim diye.ayyy ayyyyy ne olcak bakalım bu ayİnşallah güzel arkadaşım bizlerde birgün anne oluruz.
Kurban olduğum Allah yüzümüze gülerde verir insallah.