Lütfen o hayalet çizgiyi biz de görüyoruz deyin :(

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
427
133
İstanbul
Kızlar elim ayağım tutmuyor o hayalet çizgiyi beynim mi yarattı, öyle mi gormek istedim. Nolur yaklastirip bakın bi lütfen. Fotografta çok gözükmüyor ama test elimde belli çizgi. Ben mi öyle gördüm. Cumartesi 0.19 du hcg. Sabah bi normal bi erken aldim. 2 saat cisimi tutup normale yaptim. Sabah erken olani yapcam. Offf sabah olmaz şimdi.

Eklentiler

• 20160929_132820_HDR.webp
    20160929_132820_HDR.webp
    10 KB · Görüntüleme: 637
Bende görüyorum ki sen daha net görüyorsundur çünkü fotoğrafta net çıkmayabiliyor :) hemen bi kan testi yaptır bence :)

regl tarihin gecikti mi canım, çizgiyi bende görüyorum ama hemen umutlanma bende ilk test yaptığımda böyle çıkmıştı ertesi gün kan testi yapacaktım akşamına regl oldum. inşallah gönlüne göre olur

Yaaa nolurdua edin yanlis3olmasın:KK43: 8 ayın sonunda bunu görmek .. Kelimelerim yetmez. Insallah benimledir insallaaaahhh

Canim adetin ne zaman? Ben bir gun once yapmıştım boyle çıkmıştı ve sonra daha da koyulasmisti. Tebrik ederim insaAllah hamilesin gibi gorunuyor:)

Bende gordum. Ama kanda cikmis olmaliydi. Belkide test hatalidir :/ en guvenilr beta hcg sonucta

regl tarihin gecikti mi canım, çizgiyi bende görüyorum ama hemen umutlanma bende ilk test yaptığımda böyle çıkmıştı ertesi gün kan testi yapacaktım akşamına regl oldum. inşallah gönlüne göre olur
Regl günüm 6 gün geçti. Cumaryesi gece kaza yaptik hastanede olctuler mecburen 0.19 çıktı. O gün gecikmemin 2.günüydü. Kasiklarimda belimde batmalar var. Goguslerim şiş gibime geldi. Sıkınca aciyor mu acisin diye ben mi cok sıkıyorum bilmiyorum :D geçen sene bu aylarda 1 kimyasal yaşadım. İnsallah öyle bişey değildir. Sabah erken olanı yapiyim cikarsa kan testine gideyim

Canim adetin ne zaman? Ben bir gun once yapmıştım boyle çıkmıştı ve sonra daha da koyulasmisti. Tebrik ederim insaAllah hamilesin gibi gorunuyor:)
2 litre su içip erken olanı yapsam çıkar heralde varsa dimi? Çıkarsa hemen kan testine giderim. Ev dar geldi yaa

Ayy canım benim çok istiyorsun belli :KK200: Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. Bana sorarsan yarın evde kendin değil dışarıda bir kan testine baktır daha sağlıklı sonuç alırsın

Ayy canım benim çok istiyorsun belli :KK200: Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. Bana sorarsan yarın evde kendin değil dışarıda bir kan testine baktır daha sağlıklı sonuç alırsın

Şu an su içip pekmez yiyorum. Erken olanı yapıp kan testine gidicem eğer onda da çıkarsa. Bugün eşimle özel bi günümüz eger varsa büyük sürpriz olcak inşallah. Normal testte gün içinde çıktıysa erken gebelik testinde de çıkar. Eğer çıkarsa giderim hemen. Testin markasini ilk kez duydum freely diye bişey. O yüzden tereddutte kaldım. Anca kendime geldim. Insallah bozuk degildir. Burda çok okudum çünkü böyle hayal kirikliklari :/

Şu an su içip pekmez yiyorum. Erken olanı yapıp kan testine gidicem eğer onda da çıkarsa. Bugün eşimle özel bi günümüz eger varsa büyük sürpriz olcak inşallah. Normal testte gün içinde çıktıysa erken gebelik testinde de çıkar. Eğer çıkarsa giderim hemen. Testin markasini ilk kez duydum freely diye bişey. O yüzden tereddutte kaldım. Anca kendime geldim. Insallah bozuk degildir. Burda çok okudum çünkü böyle hayal kirikliklari :/

valla ben bıle oturdugum yerde heycanlandım ınsallah RABBIM gönlune göre verır haber et bızlerede

Back
X