Lütfen o hayalet çizgiyi biz de görüyoruz deyin :(

Bana hamile degilsin gibi geldi, ama Allah gonlune gore versin, hayirliysa gelsin ins

Bende gördüm canım ikinci cizgiyi pozitiffff...allah gönlüne göre versin rabbim aratmasın..allah isteyen herkese nasip etsin

Cnm bende gördüm ama erken test yaptıysan belki bikaçgün sonra kan testi yaptır ins vardır

Gördüm gördüm hayırlı olsun kardeşim

Kizlaaaarrrr 14.51 :KK70: geç döllenme çok eminim buna ve 8 ay uğraşıp hamile kalamadim tek ilişkiyle oldu bu o kafar eminim. Eşime söylesem mi? Yine kimyasal olur diye korkuyorum. Haftaya tekrar olcturun dedi.
Aaa cok sevndim canim hayirli olsun evet gec dollenme demek benim adet gunu 600 lu biseyler cikmisti cunku
Rabbim bekleyen herkese nasip etsin

Kızlar, hepinize çok teşekkür ederim. Dün gittim doktora, durumu anlattım. Geç döllenme olmuş sakın değerim düşük diye korkma dedi. 10 günlük falanmış. Erken yakaladığın iyi olmuş dedi. Aspirin ve progestan verdi, günde3 litre su. Ben tamam diyene kadar ilişki, ev işi, çok gezmek yok ve 10 günlüğe ragmen rahim kalınlaşmasının çok iyi olduğunu söyledi. Haftaya cuma gidip keseyi görcez inşallah. Çok şükür aman aman bi ağrım yok. Sadece içimi birşey kemiriyor gibi :) Doktorum içimi çok rahatlattı. Eşim de şoka girdi :D Hepinizden Allah razı olsun, Allah gönlümüze versin hepimize insallah ❤

Bende gördüm hadi gözün aydın :halay:benimde öyle olmuştu ve kan testi yaptirdigimda değerim düşük çıkmıştı bebis çok küçük diye şimdi 14+4 haftalık hamileyim Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin:KK68:

Bende gördüm hadi gözün aydın :halay:benimde öyle olmuştu ve kan testi yaptirdigimda değerim düşük çıkmıştı bebis çok küçük diye şimdi 14+4 haftalık hamileyim Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin:KK68:
Amin inşallah ❤ Allah olmayan herkese versin, biz de sağlıkla kucagimiza alalım inşallah ❤❤❤

Back
X