Lutfen objektif olun sorun bendemi benmi abartiyorum ??

Valla hiç abartmıyorum, ya da marjinal görünmek için de söylemiyorum ama ben senin yerinde olsam kesinkes boşanırdım. Okurken bile benim sinirlerim tepeme çıktı. İnsan bu adamın yanında ne mutlu , ne huzurlu olabilir.
Boşanın bence. Düzelmez bu adam.

yani boş konusan biri varsa o hakaret eden insanların kelime kapasiteleri yoktur cevap veremeyince salak salak konusma diyip bastırmaya calısıyor

yorumlarınızdan dikkatimi cekenleri ozellikle alıntıladım,
konu sahibinde kendinizi goruyorsunuz, size diyeceklerimi ise son yorumunuzda yine kendiniz yazmıssınız.

bir cocugun oyle bir babayla ve oyle bir ailede mutlu olamacagını biliyorken, "hamile kalmaktan korkuyorum" derken neden bu evlilige devam ediyorsunuz?
ustelik yeni evliymissiniz, kac yasında olursanız olun diyeceklerim aynı olurdu fakat daha cok gencsiniz, 50yasında pisman olmak yerine neden hayata yeniden baslamak icin bir adım atmıyorsunuz?
aileniz destek olsun veya olmasın; siz yaşlanıp cocugunuzun babasına benzedigini gorup kahrolurken, onun hakaretlerini sineye cekerken, guya "cocugu icin bosanmayan kadın" olurken bu problemlerle onlar mı bogusacak?

"1yıl oldu... belki degisir" derken pat bir de kucagınızda cocukla bulursunuz kendinizi. sonra da "cocugum icin kalıyorum" diyip kendi eziyetinize onu da ortak edersiniz.
yapmayın etmeyin, sonlandırın bu iskenceyi. sistematik olarak siddete maruz kalıyorsunuz ve hala "dayak atarsa ayrılırım" diyorsunuz. ozguveniniz sıfırlandıgında onu da yapacak cesaretiniz olmayacak, bdv.de ben ettim sen etme diye yorum yazarsınız artık
parmagınızdaki halkayı zincir, hapishaneyi de eviniz yapmıssınız; evlilik denilen sey bu mudur?

karısını öldüren şahıslar da "sevdiklerini" söylüyorlar...
denedim olmadı sevgisine kandım diyorsunuz ya, sevgiyi cok yanlıs anlamıssınız, agızdan cıkan iki kelimeden ibaret degil, ustelik bunu bildiginiz hissettiginiz halde sizinki bile bile lades demek...

ailenizin dusuncesi degisse dahi kendiniz icin, cocugunuz icin artık bir adım atın.
siz onun yanında kavga etmeyeyim diyorsunuz fakat annesine "salak " dendigini duymuyor mu?
onun gozunde kadın deger verilmeyecek 2.sınıf bir insan, erkek siddet uygulayabilme hakkına sahip ustun bir varlık,
siz ise ezik bir karakter olarak rol model olma ihtimaliniz cok yuksek...
ustelik etrafa ne kadar gulucuk atmaya calısırsanız calısın evdeki yalnızlıgınıza tanık olacak olan o, mutsuzlugunuzu her halinizden anlar...
onun icin sabrettiginizi farzedelim, bir kendisi icin devam ettiginizi bilmesi bile cocuga yuklenecek cok agır bir sorumluluk degil mi?

objektif yorum istemeniz bile bu kadar haklı oldugunuz bir konuda kendinize olan guveninizin sarsıldıgını gosteriyor,
kendinizi egitimiz ve baska ozelliklerinizle bu cumleleri hakeden bir insan olmadıgınızı yazmanızı ise diger kadınları asagılamanız olarak degil, kendinizi ispat etmeye calısmanız sırasında artık dusuncelerinizin ne kadar carpıklastıgının kanıtı olarak goruyorum.
su an ayrılıp cocogunuza iyi bir gelecek sunabilecek durumdasınız ve bu son yorumunuzdaki gibi bir silkelenme ile ozguveninizi de toparlarsınız.
evlilige dair kaybettiginiz inancınıza birsey diyemem fakat yerinizde olsam o eşe ne inancım kalırdı, ne de insan olarak saygım, sevgim.

Valla alinmayin ama cok mu aradiniz siz bu kocayi?
Ustune para verilse bununla evlenilmez..

Ne diyecegimi bilemiyorum bir cozum sunamiyorum ne yazik ki,
zira nasil duzelir boylesi bir karakter hic bilmiyorum.

sende ayni dille onunla konus sende onu asagila o cikti gitti sen niye evde kaldin sende gitseydin ya

Kahin değilim ama böyle devam ederse çocuğunuzun geleceğinde fikirlerine saygı duyulmayan bir anne ve bu durumdan hiç rahatsızlık duymayan bir baba var. Bunu iyi bir gelecek senaryosu olarak görmeyin. Çocuğu tehlikelerden elinizden geldiği ölçüde koruyabilirsiniz belki ama anne babanın karakter özelliklerini ne kadar isterseniz de saklayamazsınız. Bir gün arkanıza dönüp baktığınızda neden çocuğum bana babasının ettiği lafları edecek cesareti nereden buluyor diye merak etmeyin. Baka baka kararan şey sadece üzüm değil.

Bence haksiz olan olann eşiniz. Bu şekilde evlilik çok zor olur heralde çözüm bulmalisiniz. En güzel anda tatli bu girisle bubkinuyu kafasina sikmayi deneseniz.

Terbiyesiz. Ne olursa olsun özgüvenini kaybetme seni sindirmeye çalışıyor aklı sıra. Sende o bişeyler söylerken oralı olma saçma de tak kulaklığı kalk git. Azıcık siniri bozulsun. Saygısız

Eşin çok saygısız birisi ve bence senin görüşlerin gibi kendisi görüş öne süremiyor, bunu da sana boş boş konuşuyorsun diye seni ezmek için söylüyor. Sakın ezilme, özgüveninin yok olmasına izin verme. Çocuğun var mı peki? Sayfaların tamamına bakamadım.

Eşin senin söylediklerini hic önemsemiyor sana değer vermiyor ben öyle hissettim...insan eşiyle sohbet etmezse kimle edicek yani neden bu kadar küçümsuyor ki seni

Allah sabır versın gercekten yanı insan böyle bır adama ne saygı duyabılır ne de sevgi ....

niye hakaret ettiriyosun kendine? ağlamak sızlanmak yerine cevabını ver seninle böyle konuşamayacağını söyle bu tavrını sürdürürse ayrılmak istiyorum falan de ciddi olduğunu anlasın kendine çeki düzen versin terbiyesiz.

Çok haklısınız ve eşiniz veya bir başkası kim olursa olsun sizi aşağılayacak sözler sarfetmeye hakkı yok yani.Size hakaret etmemesi konusunda uyardınız mı bilmiyorum ama bence uyarın. Ayrıca çok da duyarsız bir insanmış eşiniz siz ağlıyorsunuz ama işlerini halledip çıkıp gidiyor.Dayanılacak gibi değil.Alla yardımcınız olsun

Kizlar yorumlarinizi anca okuyabildim.hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim.dun gece gec saatlere konustuk esimle.benim burda yazdiklarimi ve yorumlari okumus telefonumdan.elinde telimi gorunce oradan okuyacagina benimle konus yuzune soyleyeyim yazdiklarimi dedim.tamam dedi.icimde ne varsa tek tek soyledim.ailemin yanina gidecegimi bosanmayi dusundugumu bana saygi duymadigini onemsemedigini herseyi soyledim.hatta baya baya gozunu korkuttum. Ozur diledi.beni asagilamak degilmis amaci agzindan cikmis oyle.bukadar kirilabilecegimi dusunememis.beni cok seviyormus asla bosanmak istemiyormus.haklisin dogrusun vs bi suru sey iste.neredeyse sabaha kadar gonlumu almaya calisti uyumadi.ciddi sekilde uyardim ve kararliligimi anladi.bundan sonraki haraketlerini takip edicem.ailemin yanina gidicem biraz yanliz kalsin.ins verdigi sozlerin arkasinda durur birakir bu huylarini.yoksa aklima koydum devami gelirse surdurmeyi dusunmuyorum saglikli bi cocuk yetistirmek icin kararli adim aticam

Konuşmak çoğu şeyi iyileştirir, lütfen kendinize fikirlerinize hakaret ettirmeyin.Esinize de hakaret etmeyin ve ettirmeyin. Okuduğum çoğu yorum esinize kizginlikla yazilms ve umutsuz sozler iceriyor. Bakin ne istediğinizi ne beklediğinizi söyleyince herşey yoluna giriyor. Net olmakta fayda var. Evlilik sizin, mutluluk da caba ister karsilikli iletisim sart. Sevgiler.

Uniqueangel, post: 39843717, member: 637645"]Kizlar yorumlarinizi anca okuyabildim.hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim.dun gece gec saatlere konustuk esimle.benim burda yazdiklarimi ve yorumlari okumus telefonumdan.elinde telimi gorunce oradan okuyacagina benimle konus yuzune soyleyeyim yazdiklarimi dedim.tamam dedi.icimde ne varsa tek tek soyledim.ailemin yanina gidecegimi bosanmayi dusundugumu bana saygi duymadigini onemsemedigini herseyi soyledim.hatta baya baya gozunu korkuttum. Ozur diledi.beni asagilamak degilmis amaci agzindan cikmis oyle.bukadar kirilabilecegimi dusunememis.beni cok seviyormus asla bosanmak istemiyormus.haklisin dogrusun vs bi suru sey iste.neredeyse sabaha kadar gonlumu almaya calisti uyumadi.ciddi sekilde uyardim ve kararliligimi anladi.bundan sonraki haraketlerini takip edicem.ailemin yanina gidicem biraz yanliz kalsin.ins verdigi sozlerin arkasinda durur birakir bu huylarini.yoksa aklima koydum devami gelirse surdurmeyi dusunmuyorum saglikli bi cocuk yetistirmek icin kararli adim aticam[/QUOTE]
Konusmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…