Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzel kararı tabi ki siz verirsiniz ama, Kuzey ismi daha güzel sanki :)Kızlar isimler arasında çok kararsizim mete eşimin isteği sermet kardeşimin diğerleri benim ııbrahimde eşimin ve benim babalarımızın adı.sizce??
Siz daha ismi belirleyemediniz miMeteeeeeeee. Ben de mete istiyorum eşim mırın kırın ediyor![]()
Yok konusmadık tekrar, yok sayıyoruz çocuğa isim gerektiğini sanırımSiz daha ismi belirleyemediniz mi![]()
Doğunca karar verirsiniz artık ya da kahramanlık edip kendi ismini kendi koyar eski Türklerde öyle yaparlarmisYok konusmadık tekrar, yok sayıyoruz çocuğa isim gerektiğini sanırım![]()
O vakte kadar da Adsız Kahraman deriz artıkDoğunca karar verirsiniz artık ya da kahramanlık edip kendi ismini kendi koyar eski Türklerde öyle yaparlarmis![]()
İlk cümleye öldüm :)))))Kardeşin sermet'i alsın kendi çocuğuna versin, tabii karısını ikna edebilirse
Mete de güzel, Yağız da güzel. Kalanını ben sevmedim. Hele sermet'i hiç sevmedim. Eminiim ki çocugunuz da sevmez
İlla büyüklerin ismini istiyosaniz ibrahim mete yapabilirsiniz çocuğun seçeneği olsunKızlar isimler arasında çok kararsizim mete eşimin isteği sermet kardeşimin diğerleri benim ııbrahimde eşimin ve benim babalarımızın adı.sizce??
Meteeeeeeee. Ben de mete istiyorum eşim mırın kırın ediyor![]()