Lutfen ogluma koyacagim isimde yardimci olun ?

Oğlumun ismi ne olsun?

• Mete

OY: 27 48,2%
  • Ibrahim

OY: 6 10,7%
  • Sermet

OY: 0 0,0%
  • Kuzey

OY: 11 19,6%
  • Uzay

OY: 8 14,3%
  • Yağız

OY: 14 25,0%

• Ankete Katılan
    56

Ferbus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
105
17
18
33
Kızlar isimler arasında çok kararsizim mete eşimin isteği sermet kardeşimin diğerleri benim ııbrahimde eşimin ve benim babalarımızın adı.sizce??

Kızlar isimler arasında çok kararsizim mete eşimin isteği sermet kardeşimin diğerleri benim ııbrahimde eşimin ve benim babalarımızın adı.sizce??
En güzel kararı tabi ki siz verirsiniz ama, Kuzey ismi daha güzel sanki :)

Mete ve uzay müthiş gerçekten ikisi arasında seçim yapamadım. Diğerleri çok çok kötü, kuzey bi nebze daha iyi.

Bence kimseye sormayın. Kendi içinize sineni koyun. Ben ibrahim begenirim başkası yağız. Bu bir zevk ve herkesin zevki birbirinden farklıdır. Koyduğunuz ismi beğenmeyen birileri mutlaka olacaktır

Kardeşin sermet'i alsın kendi çocuğuna versin, tabii karısını ikna edebilirse:KK76:
Mete de güzel, Yağız da güzel. Kalanını ben sevmedim. Hele sermet'i hiç sevmedim. Eminiim ki çocugunuz da sevmez

İlla büyüklerin ismini istiyosaniz ibrahim mete yapabilirsiniz çocuğun seçeneği olsun 🥰

Ben de ayni seyi yazmaya gelmistim, bu liste nasil bu kadar alakasiz isimlerle dolu 😂😂😂

Bnde mete koymayın diye direniyorum burda mete haricinde başka bi isim çıksaydı eşime daha çok baskı yapacaktım ama mete çıktı ben nerelere gitsm bilemedim 😁😁
Meteeeeeeee. Ben de mete istiyorum eşim mırın kırın ediyor:KK70:

Back
X