Bebek Beslenmesi Lutfen okurmusunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kikiboe

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
21
2
16
Hollanda
Arkadaslar merhaba,3 aylik bebegim emzigi agzinda sabit tutmayi beceremiyor..Denemedigim marka kalmadi diyebilirim,damakli ezzik,damaksiz emzik,cesitli markalarda denedim,,
damakli emzik hosuna gitti,bir iki dakika ancak sabit tutabiliyr,ondan sonra hemen dusuyor..bu konuda fikri olan var mi,,ne zaman tam olarak alisir acaba?

niye alışmasını bu kadar istiyorsunuz ki? Boş bir şeyi sürekli emmenin mantığı ne?

bence buyuk bır kayıp degıl alışmasın bende hıç almamışım bebekken ve hala tiskinirim emzikten cocuğumada vermıcem sahsen

bence emmek bebekleri sakinleştiriyor .sürekli emziremeyeceğimize göre temiz tutulan emzik iyi bir yöntem .. ben 2 ay uğraştım ve sonunda başardım .. ben azıcık reçele değdirerek verdim emmeği öğrenene kadar şimdi emiyor ... bence uğraşmaya devam edin damaklı emzik daha kolay kavranıyor... kolay gelsin size

ben üçbuçuk aylıkken emmeyi bırakmışım biberonlarla emzikle büyümüşüm üst çenem fazla ileri gitmiş yani dişlektim :) ağzımı kapatamazdım sonra ortodonti tedavisi gördüm 2yıl acı çektim sabahları boynum ve azı dişlerim ağrıdı vs... hatta gelişim çağımda bu tedavinin beni engellediğini düşünüyorum herneyse diyeceğim o ki bence gereksiz birşey 3 kardeşim var emziksiz gayet güzel büyüdüler :) kendi kendine sesler çıkarır konuşurur sizde tatlı sesini dinlersiniz :)

bence de kesinlikle sakinleştiriyor çok büyük kurtarıcı.
benimki sadece philips aventın emziklerini alıyor. diğer tüm markaları almadı damaklıları da.

Back
X