Üst üste konu açtım bunalttıgımın farkındayımSevdiğim adamla problemim şu kendisi yurtdışına gitti. Ben onu aramaya çekiniyorum genelde konuşuncada güzel başlayıp tartışarak kapatıyoruz. Beni instagramda engellemiş sebebini sorduğumda beni takipten çıkartmışsın, üstüne hesabını bir açıp bir kapatıyosun ben senin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum eğer beni görmemek için yapıyosan rahatla artık engelledim dedi.Takipten çıkma sebebim onun takip ettiklerini görünce olumsuz etkilenmem.Beni bir kez arayıp nasılsın alıştın mı, işlerin nasıl demiyosun bence sen en yakında Türkiyeye dönersin diyosun bu kadar emek verip gelmişim bir şeyler başarmaya çalışıyorum destek olacağına habire moral bozuyosun dedi. Halbuki ben kötü bir niyetle söylememiştim ki. Telefonu kapatırkende görüşürüz derdik hep, bu sefer kendine iyi bak hoşçakal dedi. Evet hatamın farkındayım ama şimdi nasıl bir yol izlemeliyim, artık istemiyo beni sanırım çok sert konuştu benimle
Beni bir kez arayıp nasılsın alıştın mı, işlerin nasıl demiyosun bence sen en yakında Türkiyeye dönersin diyosun bu kadar emek verip gelmişim bir şeyler başarmaya çalışıyorum destek olacağına habire moral bozuyosun dedi
Instagram mevzusunda adam haklı siz yaparken iyi o emgelleyince sorun etmissinjz.Üst üste konu açtım bunalttıgımın farkındayımSevdiğim adamla problemim şu kendisi yurtdışına gitti. Ben onu aramaya çekiniyorum genelde konuşuncada güzel başlayıp tartışarak kapatıyoruz. Beni instagramda engellemiş sebebini sorduğumda beni takipten çıkartmışsın, üstüne hesabını bir açıp bir kapatıyosun ben senin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum eğer beni görmemek için yapıyosan rahatla artık engelledim dedi.Takipten çıkma sebebim onun takip ettiklerini görünce olumsuz etkilenmem.Beni bir kez arayıp nasılsın alıştın mı, işlerin nasıl demiyosun bence sen en yakında Türkiyeye dönersin diyosun bu kadar emek verip gelmişim bir şeyler başarmaya çalışıyorum destek olacağına habire moral bozuyosun dedi. Halbuki ben kötü bir niyetle söylememiştim ki. Telefonu kapatırkende görüşürüz derdik hep, bu sefer kendine iyi bak hoşçakal dedi. Evet hatamın farkındayım ama şimdi nasıl bir yol izlemeliyim, artık istemiyo beni sanırım çok sert konuştu benimle
çok yoğun çalışıyorum zaten ama kafam meşgul demek kiKendinize bir meşgale bulun , hobiniz olsun .
Kendinizi geliştirin.
İlişkiyi hayatınızın merkezi yapmayın.
Instagram mevzusunda adam haklı siz yaparken iyi o emgelleyince sorun etmissinjz.
Ayrıca ona destek olacağınız zaman ona destek vermemissinjz . Bir insan hayatına neden birini alır bunu düşünün bence . Biri benim mutlu olduğum şeylere çomak sokacaksa desteğe ihtiyacım olduğunda köstek olacaksa hevesimi kiracaksa neden hayatımda
O kadar itici geliyor ki
İrdelemek neden yazmıyorsun lar neden takip ediyorsunlar. Koca insanlarız. Sizin için söylemiyorum kendinizi değersiz hissettirdiyseniz bunun olması çok normal.
Erkekleri haklı bulduğum nadir konulardan biri. Sizden soğuması için elinizden geleni ardınıza koymamışsınız.
fazla kıskanıyorum belli etmemeye çalışıyorum içimde yaşadıkca da zarar veriyor banaÖncelikle neden böyle davrandığınızı bulun. Kıskanıyor musunuz? Güvenmiyor musunuz? Sizi sevdiğine mi inanmıyorsunuz yoksa kendinizi sevilmeye değer mi görmüyorsunuz? Davranışlarınızı değiştirmek için sizi bu şekilde davranmaya iten sebebi bulmalısınız bence. Çünkü dışarıdan bakınca adamın huzurunu sabote etmeye çalışıyor gibi görünüyorsunuz. Sanki böyle, bıraktı beni gitti lanet olasıca, huzur bulamasın aklı hep bende olsun, der gibi tavırlarınız. Ama insan sevdiğine isteyerek böyle davranmaz. O yüzden altta yatan bir sebebi olmalı.
teşekkür ederim doğru söylüyosunuzBunu cidden bu sekilde dediyseniz adam hakli. Adam zaten tek basina gitmis,basarili bir insan ki gitmis, basarmak istedigi seyler d evar, siz onun moralini bozarsaniz bu adam nasil isine odaklansin? Cidden bu adami seviyorsaniz istiyorsaniz motive edin, yaninda olun, enerji verin.
Lakin yazdiklarinizdan anladigim kadariyla hayat ve kariyer islerine bakis aciniz cok cok farkli. Bence birbirinize cok da uyumlu degilsiniz, bu adamin vizyonuna ayak uyduramayabilirsiniz. Ayrilmaniz 2 taraf icin de iyi olabilir.
fazla kıskanıyorum belli etmemeye çalışıyorum içimde yaşadıkca da zarar veriyor bana
konuşucam her şeyi, çok teşekkür ederimBu şekilde ikinize de zarar veriyor. Bence açıkça hissettiklerinizi anlatın, sana değer veriyorum ve çok fazla kıskanıyorum. Bu nedenle böyle davrandım. Aslında senin daha çok yanında olmak isterdim vs vs, ya da ne düşünüyorsanız. Çünkü şu an muhtemelen ya onunla oyun oynadığınızı ya da değer vermediğinizi düşünüyor. Bu kadar kıskançlıkla bu ilişkiyi yürütebilecek misiniz uzaktan, bunu da tartmak lazım. Belki size uygun bir durum değildir ve o zaman da hayatınızdan çıkarmak daha acısız bir çözüm olabilir ikiniz için de.
öyle biri değil ne yazık ki..Canım Ağır ol kız evi naz evi o koşacak kendi hayatına bak arkadaşlarnla takıl gelen gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?