Merhaba kizlar arkadasimla tatile gidicez ve internetten yer fiyat bilgisi baktik.iki site arasinda 300 tl fark var ucuz olanibdan yer ayrtmak istyoruz ama emin olamiyoruz bo..king fiyati uygun olan site son iki odasida klmis bu yuzden acil diyorum sizce yer ayrtmalimiyum bo..kingden kredi kart bilgilerimide istyo bilemedim guvenemedim. Daha once burdan yer ayrtan sorun cikmayan varmi. Ha birde oteli aradim sadece bir acentayla anlasmamizz bulunuyor dedi o acentada 300 tl pahali olan acenta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar arkadasimla tatile gidicez ve internetten yer fiyat bilgisi baktik.iki site arasinda 300 tl fark var ucuz olanibdan yer ayrtmak istyoruz ama emin olamiyoruz bo..king fiyati uygun olan site son iki odasida klmis bu yuzden acil diyorum sizce yer ayrtmalimiyum bo..kingden kredi kart bilgilerimide istyo bilemedim guvenemedim. Daha once burdan yer ayrtan sorun cikmayan varmi. Ha birde oteli aradim sadece bir acentayla anlasmamizz bulunuyor dedi o acentada 300 tl pahali olan acenta
booking.com u mu diyosun ordan bi kaç defa yurtdışına ki otellere bile gittik sorun olmadı
ama otel sadece bir acrntayla anlaşmamız var demiş. bunu görmezden mi geleceksin?
💑💓
Iste bende buna takildim ama booking farkli bi uygulama acenta degil dimi
Booking.com da bir nevi acenta sayilir, ayrica anlasmali olmadigi otelleri yayinlama gibi bir hakki yok.
Soyle yap, Booking.com'un mobil uygulamasindan yap rezervasyonu (mobil uygulamasinda kredi karti bilgisi gerekecegini soyledigi halde bilgi almiyor, ama rezervasyon yine de yapiliyor, birkac ay once tesadufen fark etmistim bu acigi, duzeltmedilerse hala oyledir)
Ya da normal bilgileri vererek rezervasyon yap, sonra da oteli ara. Booking.com ile rezervasyon yaptim, teyit etmek icin ariyorum dersin. Bir sorun cikmaz emin ol, biz de booking ile yurtici ve yurtdisi bircok otele gittik, hicbirinde de sorun yasamadik.
Iste bende buna takildim ama booking farkli bi uygulama acenta degil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?