• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen okuyun cevaplayin cok acil

frigya86

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
238
78
323
35
Merhaba kizlar arkadasimla tatile gidicez ve internetten yer fiyat bilgisi baktik.iki site arasinda 300 tl fark var ucuz olanibdan yer ayrtmak istyoruz ama emin olamiyoruz bo..king fiyati uygun olan site son iki odasida klmis bu yuzden acil diyorum sizce yer ayrtmalimiyum bo..kingden kredi kart bilgilerimide istyo bilemedim guvenemedim. Daha once burdan yer ayrtan sorun cikmayan varmi. Ha birde oteli aradim sadece bir acentayla anlasmamizz bulunuyor dedi o acentada 300 tl pahali olan acenta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iletişim biligileri varsa şayet ara bi istersen ya netten bi bak bul iletişim bilgisi sonra yer ayırt bence

Ben bahsettiğiniz site aracılığı ile 3 defa tatile gittim, hiç bir problem yaşamadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz de booking cok kullandik sorun yasamadik

Merhaba kizlar arkadasimla tatile gidicez ve internetten yer fiyat bilgisi baktik.iki site arasinda 300 tl fark var ucuz olanibdan yer ayrtmak istyoruz ama emin olamiyoruz bo..king fiyati uygun olan site son iki odasida klmis bu yuzden acil diyorum sizce yer ayrtmalimiyum bo..kingden kredi kart bilgilerimide istyo bilemedim guvenemedim. Daha once burdan yer ayrtan sorun cikmayan varmi. Ha birde oteli aradim sadece bir acentayla anlasmamizz bulunuyor dedi o acentada 300 tl pahali olan acenta

booking.com u mu diyosun ordan bi kaç defa yurtdışına ki otellere bile gittik sorun olmadı

eşim otelde çalışıyor antalyadayız booking en güvenilir sitedir ayrıca kampanya ve akıllı fiyat politikası indirimleri oluyor hiç bekleme derim

Tesekkur ederim hepinize peki nasil bi yol izliycem simdi bookingden yer ayrtcam ve direk oraya gittimmmi bookingden yer ayrtmistimmi diycem :) cok cahilim bu konularda

booking i defalarca kullandik hic sorun yasamadik. rezervasyon yapinca teyid emaili gelecek. icin rahat etmezse oteli arayip rezervasyonu aldiniz mi diye bir de telefonla teyid edersin.
kredi kartindan belli bir miktar on cekim de yapilabilir otelin anlasmasina gore. ama sorun olmaz icin rahat olsun.

Iste bende buna takildim ama booking farkli bi uygulama acenta degil dimi

Booking.com da bir nevi acenta sayilir, ayrica anlasmali olmadigi otelleri yayinlama gibi bir hakki yok.

Soyle yap, Booking.com'un mobil uygulamasindan yap rezervasyonu (mobil uygulamasinda kredi karti bilgisi gerekecegini soyledigi halde bilgi almiyor, ama rezervasyon yine de yapiliyor, birkac ay once tesadufen fark etmistim bu acigi, duzeltmedilerse hala oyledir :1: )

Ya da normal bilgileri vererek rezervasyon yap, sonra da oteli ara. Booking.com ile rezervasyon yaptim, teyit etmek icin ariyorum dersin. Bir sorun cikmaz emin ol, biz de booking ile yurtici ve yurtdisi bircok otele gittik, hicbirinde de sorun yasamadik.

Son düzenleme:
Booking.com da bir nevi acenta sayilir, ayrica anlasmali olmadigi otelleri yayinlama gibi bir hakki yok.

Soyle yap, Booking.com'un mobil uygulamasindan yap rezervasyonu (mobil uygulamasinda kredi karti bilgisi gerekecegini soyledigi halde bilgi almiyor, ama rezervasyon yine de yapiliyor, birkac ay once tesadufen fark etmistim bu acigi, duzeltmedilerse hala oyledir :1: )

Ya da normal bilgileri vererek rezervasyon yap, sonra da oteli ara. Booking.com ile rezervasyon yaptim, teyit etmek icin ariyorum dersin. Bir sorun cikmaz emin ol, biz de booking ile yurtici ve yurtdisi bircok otele gittik, hicbirinde de sorun yasamadik.

Tesekkurleer gercekten mantiklisi bu. Yardimlariniz icin hepinize tenks :))))

Back
X