Lütfen okuyun fikirlerinizi duymak istiyorum

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
ben kendimi içimde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.benim hayatım, anlayışım, beklentilerim kısaca ben çok değiştim.eşimle bazı olumsuzluklar yaşadık ama bunları Allah ın izniyle geride bıraktık.ben hayatıma kitap okumayı koydum ve sabrı öğrendim,anlayışımı geiştirdim.ve son üç yıldır namazlarımı düzene sokmak için uğraşıyordum ve Allah ın izniyle oldu umarım son nefesime kadar devam eder.ben kapandım herkes hem şaşırdı hem de çok beğendi önce Allah beğensin tabi.hamilelikle beraber herşeye sinirlenir olmuştum ve doğumdan sonra artarak devam etti. son dokuz aydan beri prozac kullanıyorum bana iyi geldi.yalnızca bazı endişelerim var onlarında bitmesini istiyorum.biraz kendimi anlatmaya çalıştım yorum yapanlara şimdiden teşekkürler...Allah a emanet olun...

hayırlı olsun öncelikle..insan ne yaparsa aslında kendi için yapıyor..
sinirleniyordun belkide ama kendine zarar veriyordun ya da bilmeden çevrendekileri
kırıyordun..şimdi onla başa çıkmak tabi ki güzel..ben de bir dönem öyleydim ama
zamanla azalan bir şey olduğunu düşünüyorum hele ki idrak edebiliyorsak yaptığımızı..
kitap okumak çok mu çok güzel bir alışkanlıktır...bende öyle süper bir okuyucu değilim,
mesela günde bir tane kitap bitirmeyi isterdim..kendimize kattığımız her artı değer
her açıdan bizi mutlu kılacaktır..şimdi olmasa bile yarın mutlaka...ailenizle huzurlu bir
yaşam dilerim...:31:

bende pat diye kapanmıştım kimse inanamamıştı :) Allah devamını getirir inş. kitap okumak iyidir
ben çok uzun seneleridir okurum insana sabretmeyi öğretir. Allah CC. yuvanı daha mutlu huzurlu yapar inş.
namazlara ve kitap okumaya devam :emir_bebek:

Ben de istiyorum.ama işim gereği olmuyor işyeri kabullenemiyor kendi işim ya da memur olsam hemen kapanırım eşim zaten istiyor işyerimden memnun değilim fitne fesat anlayışsızlık hep menfaat bu dünyalık zekatlarının üçte birini vermeme allah islah etsin keşke biz de veren ellerden olsak ihtiyacım olmazsa çalışmam evimde oturur ibadetimi yapar çocuğuma ve eşime hizmet ederdim ne olur bana ve herkese dua edin.

Ben de istiyorum.ama işim gereği olmuyor işyeri kabullenemiyor kendi işim ya da memur olsam hemen kapanırım eşim zaten istiyor işyerimden memnun değilim fitne fesat anlayışsızlık hep menfaat bu dünyalık zekatlarının üçte birini vermeme allah islah etsin keşke biz de veren ellerden olsak ihtiyacım olmazsa çalışmam evimde oturur ibadetimi yapar çocuğuma ve eşime hizmet ederdim ne olur bana ve herkese dua edin.

nartane teşekkürler canım.Allah senin gibi yüreği ibadet aşkıyla dolanları rahatça dinini yaşayacakları iyileşmiş hayat koşulları versin.sözüm kendime ve herkese; insan isterse her koşulda ibadet yapabilir.düşün; elimiz ayağımız tutmasa bile gözümüzle ibadet edebilme olanağı veren bir dinimiz var...Allah hepimizin sizin de yardımcınız olsun...

ben kendimi içimde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.benim hayatım, anlayışım, beklentilerim kısaca ben çok değiştim.eşimle bazı olumsuzluklar yaşadık ama bunları Allah ın izniyle geride bıraktık.ben hayatıma kitap okumayı koydum ve sabrı öğrendim,anlayışımı geiştirdim.ve son üç yıldır namazlarımı düzene sokmak için uğraşıyordum ve Allah ın izniyle oldu umarım son nefesime kadar devam eder.ben kapandım herkes hem şaşırdı hem de çok beğendi önce Allah beğensin tabi.hamilelikle beraber herşeye sinirlenir olmuştum ve doğumdan sonra artarak devam etti. son dokuz aydan beri prozac kullanıyorum bana iyi geldi.yalnızca bazı endişelerim var onlarında bitmesini istiyorum.biraz kendimi anlatmaya çalıştım yorum yapanlara şimdiden teşekkürler...Allah a emanet olun...

neyse ki kötü dönemleri atlatmışsın canım. şimdi endişelerin nerler peki?:26:

Allah yardımcın olsun canım inş durumlarınız düzelir ve istediğin hayatı rabbim nasip eder. ama kapalıda çalışabilirsin hele özel sektörde çalışıyorsan çok kolay kapalı çalıştıran şirketler o kadar çoğaldı ki ben öyle çalışıyorum şuan çok şükür. memnunun niyet edersen Allah yardımcın olur.

kitap insanı terk etmeyen hayırlı dost diyebilirim. bende bazı depresif günlerde kendimi kitaba verip uzaklaşıyorum ruhen.

İnsan kendini değiştirdiğinde herşey değişiyor gerçekten. Çünkü olaylara bakış açımız da değişiyor. İnsan kendi kendini yeniden ürettikçe yaşadıklarından tatmin oluyor. İnşaallah değişiminiz daim olur hergün daha çok kendiniz olursunuz. Endişeleriniz tam olarak nedir?

Allah'tan en büyük dileğim bana yaşattığı duyguları son nefesime kadar yaşatması ve her geçen gün Allah'a laik bir kul olabilmek.ben yaşamıma bu pencereden bakmıyordum geçen seneye kadar Allah nasip etti,şimdiye kadar çoğu şeyin benim elimde olduğunu zannediyordum ama tevekül etmeyi öğrendim,şükretmeyi yaşamıma soktum.isteklerim hiç bitmezken elimdekileri göremiyordum .anladım ki mutsuzluğun temelinde şükretmeyi bilememek var...Allah'ım bu bilinci artırır inşallah herkeste ve bende de...

Back
X