arkadaşlar burdan ifşa edince bazı şeyleri site yönetimi, kişi-kurum kötüleme diye uyarı ve ceza veriyo. halbuki kim işini gücünü bırakıp da hayali şeyler yazar. Ama gerçek de olsa durum böyle, isim belirtemiyoruz.
En azından tam isim yazmayın mesela ist. fgfhffg gibi attım bu harfleri ama gerçekte böle bi doktor varsa anlayan anlar.
Ayrıca benim tavsiyem ücret-fiyat gibi şeylere takılmayın yoksa sonuçta daha pahalıya mal olabilir. Bence hasta memmuniyetlerini göz önünde bulundurmak ve resimleri dikkate almak en güzeli.
Ben doktorumun bana gösterdiği resimleri düşünüyorum da fakrikasyon çalışıyomuş sonradan anladım. Herkesin burnunun ucunu kaldırıp, ahan da ben yaptım-oldu şeklinde bir stili varmış meğerse. Oysa ben burnumu kaldırmayıp ucunu düzeltmesini vs. tam tersi şeyler istemiştim.İstediklerimi yapmadığı gibi yapma dediklerimi de yapmış. Allah bildiği gibi yapsın!
Bu konuyu editöre yazmıştım. Neden kimse mutsuzluğunu belirtemiyor diye. Böyle bir durumda yani siz X doktoru kötülediğinizde o doktor burayı okursa ( ki ben bazılarının burada ajanları olduğundan eminim artık) dava açma hakkına sahipmiş. Hem yazan kişiye hem de siteye. Ee sitede hem kendini hem de üyelerini koruyor haliyle. Bir de doktor kötülemek için üye olanlar da çokmuş. bu durumda kurunun yanında yaş da yanıyo ama adamlar haklı. Derdi olan, memnun olmayan ve haklı olduğuna inana buraya yazmak yerine dava açsın diyorlar. O yüzden memnuniyetsizliğimizi ifade edeceksek doğru dürüst kelimeler kullanmalıyız bence. Şimdi gidip adama kasap derseniz dava açmasında ne yapsın ki bu kelimeyi bir mesajda görmüştüm..
Şmdi siz memnun değilseniz buyrun mahkemeye verin doktorunuzu en doğal hakkınızdır.. Ama bu site buna alet olmak istemiyor haliyle..

Son düzenleyen: Moderatör: