lutfen okuyun kizlar doktorlar hasta bilgileri baskasinla paylasamazlar haksizmiyim?

arkadaşlar burdan ifşa edince bazı şeyleri site yönetimi, kişi-kurum kötüleme diye uyarı ve ceza veriyo. halbuki kim işini gücünü bırakıp da hayali şeyler yazar. Ama gerçek de olsa durum böyle, isim belirtemiyoruz.
En azından tam isim yazmayın mesela ist. fgfhffg gibi attım bu harfleri ama gerçekte böle bi doktor varsa anlayan anlar.
Ayrıca benim tavsiyem ücret-fiyat gibi şeylere takılmayın yoksa sonuçta daha pahalıya mal olabilir. Bence hasta memmuniyetlerini göz önünde bulundurmak ve resimleri dikkate almak en güzeli.
Ben doktorumun bana gösterdiği resimleri düşünüyorum da fakrikasyon çalışıyomuş sonradan anladım. Herkesin burnunun ucunu kaldırıp, ahan da ben yaptım-oldu şeklinde bir stili varmış meğerse. Oysa ben burnumu kaldırmayıp ucunu düzeltmesini vs. tam tersi şeyler istemiştim. :19: İstediklerimi yapmadığı gibi yapma dediklerimi de yapmış. Allah bildiği gibi yapsın!

Bu konuyu editöre yazmıştım. Neden kimse mutsuzluğunu belirtemiyor diye. Böyle bir durumda yani siz X doktoru kötülediğinizde o doktor burayı okursa ( ki ben bazılarının burada ajanları olduğundan eminim artık) dava açma hakkına sahipmiş. Hem yazan kişiye hem de siteye. Ee sitede hem kendini hem de üyelerini koruyor haliyle. Bir de doktor kötülemek için üye olanlar da çokmuş. bu durumda kurunun yanında yaş da yanıyo ama adamlar haklı. Derdi olan, memnun olmayan ve haklı olduğuna inana buraya yazmak yerine dava açsın diyorlar. O yüzden memnuniyetsizliğimizi ifade edeceksek doğru dürüst kelimeler kullanmalıyız bence. Şimdi gidip adama kasap derseniz dava açmasında ne yapsın ki bu kelimeyi bir mesajda görmüştüm..
Şmdi siz memnun değilseniz buyrun mahkemeye verin doktorunuzu en doğal hakkınızdır.. Ama bu site buna alet olmak istemiyor haliyle..:70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu editöre yazmıştım. Neden kimse mutsuzluğunu belirtemiyor diye. Böyle bir durumda yani siz X doktoru kötülediğinizde o doktor burayı okursa ( ki ben bazılarının burada ajanları olduğundan eminim artık) dava açma hakkına sahipmiş. Hem yazan kişiye hem de siteye. Ee sitede hem kendini hem de üyelerini koruyor haliyle. Bir de doktor kötülemek için üye olanlar da çokmuş. bu durumda kurunun yanında yaş da yanıyo ama adamlar haklı. Derdi olan, memnun olmayan ve haklı olduğuna inana buraya yazmak yerine dava açsın diyorlar. O yüzden memnuniyetsizliğimizi ifade edeceksek doğru dürüst kelimeler kullanmalıyız bence. Şimdi gidip adama kasap derseniz dava açmasında ne yapsın ki bu kelimeyi bir mesajda görmüştüm..
Şmdi siz memnun değilseniz buyrun mahkemeye verin doktorunuzu en doğal hakkınızdır.. Ama bu site buna alet olmak istemiyor haliyle..:70:

Mutsuzluğunuzu da belirtebilirsiniz tabii ki.. Ama bunu anlatmanın da bir yolu yordamı var. Bakın mesela burnundan memnun olmayan hastaların açtıkları konular da var. Ama siz kalkıp burnumu mahvetti, böyle doktor olmaz olsun, kasap vb gibi kelimlerle derdinizi anlatınca herkese yargı yolunu açmış oluyorsunuz. Hem sizi hem de üyeleri koruması açısından bu tarz mesajlara izin vermiyoruz.

Konuyu daha fazla dağıtmadan gerçek konu ile ilgili fikrimi de söylemek isterim. Kanaatimce konu sahibine yapılan davranış çok yanlış. Bana göre tabii ki öncelikli olan doktor seçimidir ama kişilerin bütçesi de önemlidir. Ya bütçenize uygun bir doktor bulursunuz ya da istediğiniz doktor için bütçenizi denkleştirmeyi beklersiniz- bence doğru olan budur- .Herkesin her doktora muayene olmak gibi şansı olmadığına göre ulaşabildiklerinizden tabi ki telefon ile cevap alacaksınız. Size yapılan hiç de hoş olmayan bir davranış.

Güzel paylaşımlar dilerim:71:

Mutsuzluğunuzu da belirtebilirsiniz tabii ki.. Ama bunu anlatmanın da bir yolu yordamı var. Bakın mesela burnundan memnun olmayan hastaların açtıkları konular da var. Ama siz kalkıp burnumu mahvetti, böyle doktor olmaz olsun, kasap vb gibi kelimlerle derdinizi anlatınca herkese yargı yolunu açmış oluyorsunuz. Hem sizi hem de üyeleri koruması açısından bu tarz mesajlara izin vermiyoruz.

Konuyu daha fazla dağıtmadan gerçek konu ile ilgili fikrimi de söylemek isterim. Kanaatimce konu sahibine yapılan davranış çok yanlış. Bana göre tabii ki öncelikli olan doktor seçimidir ama kişilerin bütçesi de önemlidir. Ya bütçenize uygun bir doktor bulursunuz ya da istediğiniz doktor için bütçenizi denkleştirmeyi beklersiniz- bence doğru olan budur- .Herkesin her doktora muayene olmak gibi şansı olmadığına göre ulaşabildiklerinizden tabi ki telefon ile cevap alacaksınız. Size yapılan hiç de hoş olmayan bir davranış.

Güzel paylaşımlar dilerim:71:

evet bucceme uygun bir doktor bulmam lazim fakat bunu bulabilmem icinde
bircok doktora sormam gerekiyor.

evet bucceme uygun bir doktor bulmam lazim fakat bunu bulabilmem icinde
bircok doktora sormam gerekiyor.

soracaksın tabi ki, hem de gerekirse bir çok kez.. madem yurt dışındasın, o hastanenin başhekimini bağlattır ya da ilgilenirmi bilmiyorum ama 'hasta hakları' bölümünü bağlattır onlara o terbiyesizin ismini wererek durumunu anlat. yurt dışında oldugun için gelemediğini, orada olsan daha farklı yollardan hakkını arayacagını söyle we gereğinin yapılmasını iste. bence eşine de söyle, çünkü senin sinirlerin bozulacak tekrar konuşunca, eşin daha dikkatli bir konuşma yapabilir..

site hem bizi hem de kendini koruyor, bir çok sahte profili ortaya çıkarıyorken şu ajanlarıda afişe etsin o zaman. yani bariz bir şekilde yapıyor bunu we hala devam ediyorlar. insanlar buradan tahmin bile edemeyeceğiniz kadar çok etkileniyorlar. kendimden biliyorum yani. sırf burada hakkında tek olumsuz yorum yapılmayan bir doktor diye hurra oraya giden bir çok hasta war. yapmayın, etmeyn, vebal almayın..

üzüldüm ve size söylenenlere çok şaşırdım hangi dr bunu diyebilir anlam veremiyorum açıkcası merak etmedim değil ya sonuç olarak herkesten fiyat alabilirsinki ona neymiş yani hem msndenmi yazışıyorlar aa bu beni aradı fln diyee yani harbiden anlam veremedim..

ayrıca adminimiz haklı yani kötülemek isteyen kişiler yani asistanlar hemşireler olabilir.. onlara kesinlikle izin verilmemli..ayrıca bir doktorun bir hastada yaptığı hata bütün hastalarına yapacağı anlamınada gelmez diye düşünüyorum..

birde arkadaşların dediği gibi o size sulanan hastanenin santrali hastane ismiyle birlikte hem hastanenin mail adresine hemde gerekli yerlere mail atmanı ve hattaa davacı olmanı söyleyebilirm gerçekten pes diyebilirm..

üzüldüm ve size söylenenlere çok şaşırdım hangi dr bunu diyebilir anlam veremiyorum açıkcası merak etmedim değil ya sonuç olarak herkesten fiyat alabilirsinki ona neymiş yani hem msndenmi yazışıyorlar aa bu beni aradı fln diyee yani harbiden anlam veremedim..

ayrıca adminimiz haklı yani kötülemek isteyen kişiler yani asistanlar hemşireler olabilir.. onlara kesinlikle izin verilmemli..ayrıca bir doktorun bir hastada yaptığı hata bütün hastalarına yapacağı anlamınada gelmez diye düşünüyorum..

birde arkadaşların dediği gibi o size sulanan hastanenin santrali hastane ismiyle birlikte hem hastanenin mail adresine hemde gerekli yerlere mail atmanı ve hattaa davacı olmanı söyleyebilirm gerçekten pes diyebilirm..

hataneyi aradim cnm fakat hep santral cikiyor kime bagliyacaklarini bilmiyorum sikayet icin
email gonderdim dun bakim bi cevap gelcekmi

Ben uzun zamandir burdayim kkbde
burun ameliyati yaptirmak istiyorum parami toparlayinca insallah bende sizler gibi
bir buruna kavusmayi hayal ediyorum.

simdi burnlarini begendigim bircok kisi var burda onlarin doktarlarini soruyorum
ve kac tlye ameliyat olduklarini soruyorum

belki 10 doktara mail yazip fiyat sormusumdur
ama problem sudur bu doktorlar 3000 tlye ameliyat yapiyorlarsa bana 5000 dediler
4500 yapiyorlarsa bana 6000 dediler vesayre....

en son mail yolladigim doktor size yardim edemem dedi fiyat konusunda
bu doktor 3500 ameliyat yapmis birkac kisiye burdan ben sorunca bana 5000 tldedi

dedi siz herkese fiyat soruyorsunuz
size ben yardim edemem butun plastik cerrahlar sizi taniyor dedi

budemekki benim hakkimda hepsi birbiriyle konusmus fiyat soruyorum diye

kizlar ben yanlismiyim bir hastanin 10 doktora degil isterse 100 doktora fiyat sorma hakki vardir
ve niye bana pahali fiyat veriyorsunuz diye sorma hakkimda var elbet
pazarlik yapanlar bile var ben sormusum cokmu olmus.

onlarin yaptigi ayip
onlar yeminli oldugu halde birbirlerinle baskasinin sorduklarini paylasiyorlar
onlara yasak aslinda bu yaptiklari yeminli cunki onlar

basak bir hastaneyi aradim orda calisan biri santraldan sana yardimci olacagim hanimefendi doktor beyle konusup sanada iyi bir fiyat soylicez dedi sonra telefondan sulandi
resmen benle bu konusmayi yaparsan sana indirim yaparim gibisi oldu
bende teli yuzune kapattim telden soyledikleri cok ayip seylerdi

sikayet etmek istedim aradim fakat hep santral cikiyor
kime sikaYET edeyim....

Bu nasil bir sacmalik ya,istedigin kisiye istedigin kadar fiyat sorabilirsin tabiki..ayrica nasil oluyor da birbirleri arsinda haberlesiyorlar,demekki aralarinda bi fiyat anlasmalari var onun altina inmemek icin arkadasin da dedigi gibi tutturabildiklerine istedikleri fiyattan yapiyolar,ama magdemki onlar kendi aralarinda haberlesiyorlarmis,sen de burda hangi hastaneyi aradiysan isim vererek yaz ki biz de kendi aramizda haberleselim..haberlesmek neymis görsünler...ilk defa böyle bisey duyuyorum,insan kime güvenip de gidip amaliyat olsun böyle seyler duyduktan sonra...

ne kadar terbiyesizlik yaaaa sakın o doktorlardan bırıne olma bence bu ne yaa rant a cevırmişler olayı ıyı doktor dediğin hastanın psikolojisinden anlar bunlar tam tersi işine gelirse diyo resmen

sen her doktora fiyat sorup bilgi alma hakkına sahipsin canım dilediğin doktorla görüş bence taki içine sineni bulana kadar blamdaa arastırdı ve sonunda içine sinene oldu sende öyle yap iyi doktor hastanın gözünün içine bakar cebine deil canım üzülme sen onların terbiyesizliği o doktorlar nette afiş yapki başkaları zarar görmesin derim

çok kızdım yahuuu

Bence de aynen katilyiorum,tek tek yaz isimlerini,biz de ona göre kararimizi veririz hic degilse,zaten insan terettüt ediyor kime gideyim,neresi daha iyidir diye,bir de böyle seyler duyunca sinirleri bozulyuor insanin hakkaten

bende birkac doktora emaille resim gonderdim aralarinda konusup a bu kisi banada resim gondermis diye konusmalarini dusunmek urkutucu
keske kondermeseydim doktorlarin alay konusu olmak cok kotu
hangi doktorlardi merak ettim bende:18:

bende birkac doktora emaille resim gonderdim aralarinda konusup a bu kisi banada resim gondermis diye konusmalarini dusunmek urkutucu
keske kondermeseydim doktorlarin alay konusu olmak cok kotu
hangi doktorlardi merak ettim bende:18:

evet simdi bende diyorum keske gondermeseydim
fakat bizim yaptigimiz yanlis degil biz bilgi almak istiyoruz doktorlardan
onlarin yaptigi yanlis biribirine aktarmalari cok yanlis sonucta isleri bu
hic sorma morelim bir bozulmustuki

Back
X