Vee yine aynı mod. 6 aylik evliyiz sabah gitti babasiyla saat 5 ti geldi. Aylar öncesinden kibrisa gideriz mersine gideriz diyen adam karsimda yatıyor. Ya tamam gitmedik insan bi dusunur bi cicek alir cikolata alir kucuk bi tane maksat gonul hoslugu. Geldi hayal kirikligina ugradim.ve kendisine anlattim madem oyle heveslendirmeseydin diye.soyledigi sey günahmış diye gitmemis.bende dedim gitmedik ama insan biseyler planlardi cunku çıkacağız diye biliyordum.simdi aranizdan evde sen hazirlik yap diyenler olacaktır kesin. İnsanin hevesi kirilinca düsunulmedigini hissedince olmuyor be kızlar...sanki yillarin evlisiyiz ve yasliyiz. 23.25 yaslarindayiz zoruma gidiyor ya bu monotonluk. Attim bir atarax hapi sızıp yatayim diye.. bu evlilik beni cok yipratiyor kizlar tek ilgiyi cinsellikte görmek çok üzüyor. Bir yere gitme plani yaparken adet gunun ne zaman diye soruyordu.adet oldum gecenin sonunda bisey olmayacak diye niye gidiyoruz demisti.ha su erkegi sen yöneteceksin kadinligini kullamacaksin diyenleri anlamiyorum. Herseh cinsellikle yapilacaksa cilve vs.edeceksem adami o sekilde kandirmak bana gore olmuyor. Ya ici kipir kipir olmasin bende kadinligimi kullanayim.peki ona ne duşuyor hic bisey yapmasin hep ben mi yapayim.Beni ayakta tutan meslegim.. yoksa ot gibi bir hayat yasiyorum. Ben boyle hayal etmemistim...ve su an hazırlanıyor babasiyla bir dugune gidiyor. Ve bana dedigi sey hazilran bi yere cikarayim gelince seni. Aglamayan bebege sut bermezler misali.