• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyun,moralim bozuk;dua edin

sevgisizyasanmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
380
132
303
merhaba arkadaşlar,en son 29 gün önce adet oldum bundan 5 gün önce kahverengi bir leke geldi ama sadece o güne has.sonra adet olmadım.doktor kistimin olmadığını rahmin normal görünüme sahip olduğunu söyledi.11 aydır çocuk istiyoruz.taktir Allahın.acaba bu kahverengi leke neyin nesi?aklıma erken menopoz geliyo.inşallah değildir.

merhaba arkadaşlar,en son 29 gün önce adet oldum bundan 5 gün önce kahverengi bir leke geldi ama sadece o güne has.sonra adet olmadım.doktor kistimin olmadığını rahmin normal görünüme sahip olduğunu söyledi.11 aydır çocuk istiyoruz.taktir Allahın.acaba bu kahverengi leke neyin nesi?aklıma erken menopoz geliyo.inşallah değildir.

erken menopoz olduğunu hiç sanmıyorum canını sıkma bence zaman zaman olabılıyo böyle seyler rabbım gönlündekini hayırlısıyla versın inş.

Bazen olabiliyor öyle, bekarken benim bir ara çok olurdu. İltihap vs gibi şeylerden kaynaklı olduğunu duymuştum. Hem rahmin normal ve temiz çıkmış. Boşuna endişe diyorsun, böyle şeylerin olması normal. Sadece sık oluyorsa, ozaman bir daha görün doktora derim. Şuan için panik yapılacak bir şey değil, rahat ol..

Back
X