• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun ve bana bir çare buluunnnn

Redakk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
6
0
1
30
3 yıllık evliyim. Bu sure zarfi icinde 3-4 defa dayak yedim ve yuzum gozum mor olacak sekilde. senede 1 mutlaka oluyor. sozler yeminler ediyor birdha dovmicem diye. beni seviyor hemde cok.( bu nasıl sevgi diyeceksiniz ) tartismalarimizda kufurden nefret eder benimde elimden gelen tek sey bu söylüyorum. bu yuzden sinirlenip dövüyor. onun disinda ufak tefek sorunlari dert etmiyorum. beni dovmesin istiyorum cunku vucudum hassas hemen morariyor. ve insanlar arasinda küçük düşmek istemiyorum. sinirlenince kendini kaybediyor. kolay kolayda sinirlenmez. simdi affedeyim diye yalvarıyor ama birdha olmasini goze alamam. bu kadar rezillik yeter. ona gel ıkimizde kurana el basalim ben kufur icin sende dayak icin diye söylüyorum kabul etmiyor. el bastıktan sonra kucuk bir tokatta atsam kuran var arada diye.. onerilerinizi bekliyorum

3 yıllık evliyim. Bu sure zarfi icinde 3-4 defa dayak yedim ve yuzum gozum mor olacak sekilde. senede 1 mutlaka oluyor. sozler yeminler ediyor birdha dovmicem diye. beni seviyor hemde cok.( bu nasıl sevgi diyeceksiniz ) tartismalarimizda kufurden nefret eder benimde elimden gelen tek sey bu söylüyorum. bu yuzden sinirlenip dövüyor. onun disinda ufak tefek sorunlari dert etmiyorum. beni dovmesin istiyorum cunku vucudum hassas hemen morariyor. ve insanlar arasinda küçük düşmek istemiyorum. sinirlenince kendini kaybediyor. kolay kolayda sinirlenmez. simdi affedeyim diye yalvarıyor ama birdha olmasini goze alamam. bu kadar rezillik yeter. ona gel ıkimizde kurana el basalim ben kufur icin sende dayak icin diye söylüyorum kabul etmiyor. el bastıktan sonra kucuk bir tokatta atsam kuran var arada diye.. onerilerinizi bekliyorum

Öneri basit..
Boşanacaksınız....

çare yok o zman , dayağın dönüşü yok ben sana söylüyeyim bi kere affettiysen

Konuyu yanlış yere acmissiniz .

vucudum hassas hemen morariyor. ve insanlar arasinda küçük düşmek istemiyorum.

İnsanlar arasında küçük dusmezsiniz. kocaniz karşısında küçük dusuyorsunuz .

Sizi doverken ki halini baristiginizda unutabiliyor musunuz ?
Sarılıp optugunde samimiyetini yitirmiyor mu ?

Ben bir kere babamdan dayak yedim . 16 yaşındaydım . ve sucluydum . hala bunun izlerini silebilmis değilim . konuyu dile getirmesemde ara ara aklıma gelir .

27 yıllık hayatımda bir kere yaşandı . siz her yıl bir kere bunu kocanizdan yasiyorsunuz .

Sadece kocanizda sorun olduğunu düşünmüyorum bence siz de bir doktora görünün .

Affetmeyip ne yapmalı ? Karnımdaki çocuk olmasa hadi neyse.. düzelir diye affettik

Mesajımda kocamı seviyorum cümlesini okudunz mu ? hayır. haklısın sorun iki taraflı benim onu affetmem tek suçum. ozmn bi akıl ver affetmedim bu kez ne yapayım ? affettimde unuttum mu o gunleri ? onun bu yaptıkları ona olan duygularimi bitirdi. ilk yil 5 dk onsuz duramazken simdi gelmese umrumda olmazz

Ailem bilmiyor. 2 yillik evliyken soyledim son çare affet kızım dediler..

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza nasıl kullanacağımı yavas yavas çözüyorum sanırım konuyu bozdum

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza nasıl kullanacağımı yavas yavas çözüyorum sanırım konuyu bozdum

Konuyu BDV ye açmalısınız (Bir derdim var) bölümüne ben konuya girdiğimde ilk msjınız boş okunacak b ir şey gözükmüyor

Back
X