• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyun ve beni aydınlatın çıldırıcam:(((

BenDemet

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
56
0
16
Bilecik
ben nasıl anlatacağımıda bilmeden direk olanları yazıyorum, ben 21 gün önce doğum yaptım, bana yardım içinde kız kardeşim bizde kalıyordu, geçen akşam kız kardeşim evine artık gitmek istediğini, ve gecede kalmak istemediğini bende gelip söyledi önce anlam veremedim ısrarla sebebini sorduğumda dilinin ucuna kadar gelmesine rağmen söylemekten kaçındığını görünce bende belki rahat edemiyor bizde çok tartışıyoruz ondanda olabilir diye üstelemedim, neyse ertesi gün kocamla bebeği dr götürmek için eve geldi kız kardeşime şakalaştı falan sütlaç getirmiş bak sanada getirdim diyor ama kız kardeşimde tık yok, bende eşimi az buçuk tanıdığımdan genel hareketlerinde bir tuaflık sezdim ne biliyim işte bazen bir pot kırdığında bir şey yaptığında böle çok fazla tepkileri oluyor yaptığı hatayı örtmeye çalışan bir çocuk gibi, akşam kız kardeşim gitti eşimle uzanmıştık eşim illa mutfağa gelmemi söyledi sana bir şeymi vericem bilmem ne bişeyler dedi bennde peşinden gidince lavoboda su içmeye yöneldim o ırada yanıma yaklaştı dün gece kız kardeşine bebeğe sancı için çay hazırlarken nasıl yapıldığı sordu onu uykudan kaldırmıştık oda uyku sersemi göstermek maksadıyla şöyle yaklaştığını uyku sersemi olduğunu galiba biraz yakın durduğunu bununda onu rahatsız ettiğini sonradan farkettiğini yanlış anlar banada yanlış aksettirir diye söyleme ihtiyacını hissetmiş, ben dumura uğradım, direk konuya göstererek girmesi benimde o anda hissttiklerim gece çok geç olmuştu konuşmak istedi anlatmaya çabaladı onu susturdum, sabahta eşim işyerindeyken ilk işim kızkardeşimi aradım oda tlf doğruladı bu durumun kendini çok rahatsız ettiğini hatta konuşamadı bile tlfda sonrasındaysa eşime hemen eve gelmesini syledim oda eve geldi anlatmaya başladı uyku sersemi olduğunu şunu şöyle şu kadar koy diye gösterirken konuştuğunu ama tamamen kazayla olduğunu biz onu gece 1 2 gibi onu uykusundan kaldırmıştık kendiisinde olmadan yaptığını kız kardeşimin hareketinden kendine geldiğini ama bir şeyde diyemediğini o anda sonrada konuşmak istediğini ama çekindiğinden bana anlattığı söyledi, bende kız kardeşimi yeniden aradım oda beni konuşturmasın ne kazası ikinci kez aynı hareketi yaptı deyince kocam bunu yaparken düşünmediğini o niyetle o yüzden ocakta pişirirken bak şu kadar diye tekrardan gösterirken yanaşmış kız kardeşim ona tersleyerek bakınca onun gittiğini söyledi oda ters davranıştan sonra hareketinin farkına vardığını anlatıyor kız kardeşimse bundan bir kaç ay önce bide kendisine tlfda bir rüyasından bahsetmiş işte rüya uzun bilmem ne ne olmuş sonrasındaysa kız kardeşime onu n kendisini öptüğünü gördüğünü söylemiş hatta kız kardeşime o andada sesi gidince ben seni kardeşim gibi görüyorum yanlış anlama falan demiş bende o sırada eşimin kız kardeşimle olan diyalogları vardı arada ona kızmıştım eşimde kız kardeimle arasına mesafe koymuştu tlfnuna bile cevap vermeyince kız kardeeşimde ona alındığını söylemiş neden tlf cevap vermiyosun enişte diye kardeşime kızmış eşim senin ablan çok kıskanç sen sana anlattığım rüyayımı anlattın diye kızmış hamile demiş ona oda anlattamadığını sölemiş, şimdi kız kardeşim bana bunu anlatıyor neyse eşimle baya konuştuk ben hastanedeyken kız kardeşim bizdeydi evde ihtiyacı birşey olduğunda bile yukarı çıkmadığını pencereden istediğini asla art niyet beslemediğini falan söledi hiç ağlamayan adam artık ağladı özür diledi düşüncesizliğinden gevezeliğinden olduğunu her ikimizdende özür dilediğini yaptıklarından bu anlamı çıkartıcağımızı düşünemediğini söyledi şimdi lütfen dikkatlice okuyup benden yardımınızı eksik etmeyin söyleyin bunlar ne anlama geliyor gerçekten içim içimi yiyor

Öncelikle çok sıkışık ve karışık yazmışsın.Cümleler iç içe geçmiş anlamakta zorlandım.Anladığım kadarıyla yorumlayayım: Kız kardeşin eşinin bazı tavırlarından oldukça rahatsız olmuş ve bu sebeple eşinin hareketlerine gereksiz manalar yüklemiş olabilir.Ya eşin iyi niyetli ama nerede nasıl konuşacağını,davranacağını kestiremeyen biri ya da... Neyse bu ihtimali değerlendirmek istemiyorum.Eşinin nasıl bir insan olduğunu sen daha iyi bilirsin ama şu dönen mevzular oldukça çirkin ve hem eşinle hem de kardeşinle olan ilişkini zedeleyici nitelikte.

Sonuç itibariyle en iyi değerlendirmeyi sen yapacaksın.Onları en iyi sen tanıyorsun? Bazı soruları kafanda cevaplaman lazım.

*Eşin iyi niyetli fakat densiz bir insan mı? Yoksa tam tersi kız kardeşine göz koyacak kadar tiyniyetsiz biri mi?

* Kardeşin bir çok şeyi kafasında büyütüp,abartıyor mu?

Arkadaşım,

Eşinin kız kardeşine telefonda böyle bir rüyasından bahsetmesi ve rüyasında kendisini öptüğünü söylemesi hiç doğal bir davranış değil. Olur da böyle bir rüya görse bile insan karşısındakine asla bunu anlatmaz. Kız kardeşinin de öyle bir olaydan sonra mutfakta gerçekten üst üste iki kez kaza(!) bile olmuş olsa bunu yanlış anlaması ve kızması çok normal. Yeni doğum yapmışsın, böyle şeyleri çok dert edip üzülmeni istemem ama bence bir süre kız kardeşin ile eşini çok fazla yüz göz etmemeye çalış. Loğusalığın geçtikten sonra da etrafını dikkatlice gözlemler kendi kararını verirsin olaylar hakkında. Ama şimdilik onları çok fazla bir araya getirmemekle yetin. Olaylar ister kız kardeşinin, ister eşinin anlattığı gibi olsun iki halde de şuanda en doğrusu biraz mesafeli kalmaları. Böylelikle sen de etrafında gerilim olmadan biraz kendine gelebilirsin.

Arkadasim konuyu bir daha yaz istersen, noktasina virgulune dikkat edip. Kim gelmis kim gitmis, kim demis birsey anlamadim. Bir de su esinin kizkardesine yaptigi hareketi detayiyla anlatir misin? Nasil bir hareketmis bakalim, kazayla olma ihtimali var mi bir degerlendirme yapsin herkes. Ne olursa olsun esinin mesafeli durmasi lazimdi. Bir de su telefonda kim kimi aramis anlamadim, galiba esin kiz kardesini arayip ruyasini anlatmis ruyada da opusmusler anladigim kadariyla. Bu da cok itici bir davranis. Ben esinin kizkardesini taciz ettigini dusunuyorum, gunahini almiyim yine de.

biraz karışık yazmışsın.
ama anladığım kadarıyla eşin ufaktan ufaktan denemelerle kızkardeşini taciz etmiş gibi duruyor.
sonradan sana söylemesinin sebebi de kızkardeşinden önce davranarak bu olanları örtbas etmek.
kendini bilen bir adam asla baldızına telefon edip te rüyamda öpüşüyorduk demez.
yine kendini bilen bi adam kızkardeşine uyku sersemi de olsa o şekilde-belli ki tacize girecek bir hareket-yaklaşmaz.
üzücü bir durum açıkcası.
daha önce de eşimi uyardım bu konuda diyorsun.
yeni doğum yapmışsın tebrik ederim canım.
keşke eşin bi rahat dursaydı da şu lohusalık günlerinde üzmeseydi seni...
ne yapılabilir ki uzak durmaktan başka.kızkardeşin için de üzücü bir travma bu.
bir müddet gelmese diyecem yeni doğum yapmışsın.
eğer kızkardeşin bu olayı byütmeyip unutabilecekse sen varken gelip gider evinize.ama yine de zor onun açısından.

Eşiniz hiç de sağlam karakterli değil.
Korkarım dışarıda da yapıyordur buna benzer şeyler.
Biraz ağır olabilir ama aynen böyle düşünüyorum.
Hiç takmayın dert etmeyin.
Eğersonunu getirmeyecekseniz bu konuyu kapatın hemen.
Tabi ki bir süre tavrınızı alın. Ama bu sadece sesiz kalmak olsun.
Elimde koz olsun her fırsatta kullanırım da demeyin.
Çünkü birkaç kez söyledikten sonra etkisini kaybedecek ve buna alışan eşiniz sizi kıskançlıkla suçlayacak..

Rüyayı anlatma kısmına kadar sakince okudum ama ondan sonrası hoşuma gitmedi. İnsan rüyasında her şeyi görür de bunu baldızına anlatması tuhaf.

Aile içinde bu konuların konuşulması, bu tedirginliklerin yaşanması çok zor bir durum.Ancak bundan sonra kardeşinle eşini çok fazla bir araya getiremezsin gibi geliyor, bunu düşünmeden de edemezsin. Çok iyi gözlemlemen lazım. Allah yardımcın olsun

çok karışık olmuş gerçekten..
ama analdığım kadarıyla yorumlayayım...
ben eşini pek masum görmedim öncelikle..
kardeşinde kaçmakta bulmuş çözümü doğal olarak...
bence eşinle ciddi ciddi konuşman lazım bu durumu..
buarada hayırlı olsun almışsın evladını kucağına..

aralarında ne dönüyor bunu burdan anlamak çok zor ama bence eşinin kız kardeşine bir ilgisi var gibi.
olabildiğince uzak tutmalısın ikisini birbirinden.

bu okuduklarımdan tek çıkardığım sonuç eşinin kızkardeşini taciz ettiği. kusura bakma canım ama bu yaptığı şeyin (üstelik iki kez) kazası olmaz. hiçbirimiz aptal değiliz, adam gibi bi adamın nasıl harekette bulunacağını biliriz. bende yakın zamanda yeni doğum yapmış teyzeme yardım ettim, onun dışında da sık sık gittiğim hatta kaldığım bir ev orası ama sana şöyle söyleyeyim. ben bir sebepten hemde uzun süre mutfaktayken inan evdeki o ADAM mutfağa bile girmiyo su içmek için biliyomusun. sadece mutfakta kendi kızı da varsa yada eşi o zaman girip suyunu içiyo.. adam dediğin böyle olur..

yani benim kendi öz erkek kardeşim bile o kadar yanaşmıyo bana bi iş yaparken yahu.. kazaymış. ne kazası..
gördüğü rüyayı anlatmasını saymıyorum bile o ayrı bi kepazelik..
ne yaparsın şimdi, aslında yapılması gereken belli.. o adamla aynı evde bi saniye daha nefes almamak lazım artık..
ama malesef ülkemizde çok yaşanıyor bu baldızı vb. akrabaları taciz durumu ve hepside malesef kadınların kocalarına inanıp evliliği bozmamak şeklinde sonuçlanıyor..
ne diyim Allah ıslah etsin..

sen kafanda eşini aklamaya çalışıyorsun maalesef...

ama çok şanslısın. Çok düzgün bir kız kardeşin var...

ne hikayeler duyuyoruz...

ama eşin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Bence konusahibi eşini aklamaya çalışmıyor.
Belli değil mi başlıkta.
Çıldıracağım diyor.
Konuyu içim içimi yiyor diye kapatıyor.
Yani konduramıyor.
Kondurmak istemiyor.
Ama vicdanı nedeniyle iftira atan olmak istemiyor.
Eşini haksız yere mi suçlayıp suçlamadınndan emin olmak istiyor..

Son düzenleme:
arkadaşım

belırtıler hıc ıyı yönde degıl. Yalnız emın olmadan yuvada bozulmaz. Lakin işin içi biraz karışık gıbı. Tavsıyem herseye hazırlıklı ol . Ve evlılıgını devam ederken esını gözlem altına al. Ayrıca herhangıbır olumsuzluk durumunda ne yapacağınla ılgılı maddı ve manevı desteklerını hazırla Yanı çalışmıyorsan ıs bakın bır egıtımın yoksa ıs bulabılecegın bır egıtım al. para bırıkırmeye bak. Bebegın yenı olmuş lakın lohusalığını gecıır gecırmez hayatını bır düzene sok. dıyelımkı esın masum bu durumda da zaten hazırladığın sartların sana zararı olmaz. Şayet kardesın haklıysa zaten 1 sene demeden olanlar olur. Bu supeyle yasayamassın zaten.

Bu kadar karışık yazanlara cevap vermemek lazım lütfen düzgün yazın ya çok mu zor???

Öncelikle tebrikler bebeğiniz olduğu için...
kız kardeşiniz sizde uzun bir süre kalmış ve eşinizle doğal olarak samimileşmiş bu gayet doğal insan içini bildiği birisi ile şakalaşıp samimileşebilir. kız kardeşiniz bilinçaltında kendisini sizin yerinize koyup eşinize sizin gibi davranabilir ama gerçekte de kız kardeşi olduğunu farkedip on an o tavırlardan rahatsız olabilir. aynı şey eşiniz içinde geçerli işte rüyasını anlatması vs vs hep kız kardeşinizi bir anlık sizin yerinize koyduğu ve samimi olduğu için... Bu konuya psikolojik yönden bakıldığında her şey gayet normal ama diğer yönden bakıldığında ise eşiniz kardeşinize fırsat buldukça asılmış kardeşinizde artık dayanamayıp gitmiş gibi gözüküyor ve eğer böyle çirkin bir şey varsa eşinize asla güvenmeyin...

rüyada öpüşme olayına kadar yanlış anlaşılmalar olabileceğini ve bunun kabul edilebilir şeyler olduğunu düşündüm.
ama böyle bir rüyayı baldızına anlatan bir adam bende çok iyi duygular hissettirmiyor!

kızlar vakrinizizi ayırıp konuya cavap yazdığınız için teşekürler, kusuruda bakmayın, çok karışık oldu ama nasıl anlatacağımı bilemiyorum ki, inanın elim ayağım, dilim, birbirbirine giriyor. tek tek cevap yazmaktansa şöyle açıklıyayım, eşimle 8 senedir evliyiz şu ana kadar kız kardeşimin yorumu bu aynen yazayım başbaşa kaldıkları hiç bir vakit ağzını açmayan, genelde kızkardeşim bile bazen bun konuda şikayetçi olan, bir insan haa eğer ki ağzınıda açacaksa genelde insanlara espiri yapan kızdıran takılan biri genelde bunu benim yanımdayken yaparmış, kızkardeşim sen yokken o espirileri bile yapmazdı diyor şoktayım bende konduramıyorum diyor kardeşim, eşim namazında niyazında zamanında kızların çok ilgi gösterdiği bayanlarla çok samimi arkadaşlıkları olan beğenilen bir tipmiş, şuanda da öyle ama kendine çeki düzen verip inançtan dolayıda artık kendini tamamen çeken, ve bayanlarla arasına mesafe koyan şeytandan nefisten çok korkuyorum diyen bir adam, bazen aldatma konusu açılınca benim davranışım ne olursa olsun iyi bir eş bile olmasam ahiretini kimse için kaybedemiyeceğini, durmadan ölümü anan bir adam, ve her fırsatta öle şeylere doyduğunu zamanında o taraklarda bezi olduğunu ama artık yok, gerçekten bazen karı koca ilişkisinde bile kesin katı kuralları olan benle bile davranışına dikkat eden günahtan çok korktuğunu söyleyen bir adam, kız kardeşime gelince, evet sonsuz güvenebileceğim çok çok öte canımdır benim, geçende ihanetten biten bir ilşkisinde erkek arkadaşı aldatmayan erkek yoktur deyince, BENİM EŞİMİ ÖRNEK OLARAK GÖSTERMİŞTİR karşı tarafa, eniştem hayatta onu aldatmıyor diyen bir insan, bana gelince gerçektende, eşimin bazen lauabali haretlerinden rahatsız olup eşimi uyarmıştım, ama sadece yanlış anlayacak insan olur yada ben anlarım, dediğimde kız kardeşim bu durumu bilmeden, eşimin ne kadar bu tür konularda iyi bir insan olduğu söylerdi, çok şanslısın erkekler hep aynı kendisininde kendisine öle sadık birini istediği söylüyordu, yani ne olduysa bu iki olaydan ibaret hep bize gelir bizde kalır kızkardeşim hiç bir yanlışını görmemiş bunu hep anlatan, onu öve öve bitiremediğimiz bir insan, şuandaysa eşimde kızkardeşimin artık buraya gelmesini istemiyor yatıya, o her zaman hayatta herşeyin insan için olduğunu kendimizi muhafaza etmemiz gerektiğini diyen, mesafeden yana olan bir insan, bense kardeşime çok düşkün olduğumdan, ona karşı daha ilgili olmasını isterdim ki, kız kardeşim bile bazen eşimin ilgisizliğinden soğukluğundan yakınırdı, o yakın durma mevzusuna gelince çok yakından birşey anlatmış, yani öle taciz vs değil, ama bizdede öle şeyler çok hoş karşılanmaz yani el kol şakası falan yoktur, yakın duruyormuş bu kadar bildiğim bu, rüyayada da yanağından öptüğünü görmüş her zaman ki gibi ya konuşmaz eşim ya konuşunca gevezelikleri tutar, bununda ondan olduğunu söylüyor, 8 senede bir şeyini görmedim, kardeşime sadece son zamanlarda hamileyken bazı konuşmalarından rahatsız oldum, mesela ben konuşuyorum tlf kardeşimle, eşim ordan onu özlediğimizi söyle demişti bende bunun için kızmıştım ona, evet buna benzer bir kaç davranışı oldu, bende kardeşim olsa bile hoşuma gitmediğini söyledim, kusura bakmayın gene çok uzun umarım karışık olmamıştır, ama inanın o kadar karışık durumdayım ki, yazımıda ister istemez yansıyor olabilir, böyle şeylerin yanlış anlaşılması olmaz diyorum ama, bu kadar güvendiğimiz bir yanlışını kardeşimle benim görmediğimiz bir adam, nasıl olur anlamıyorum şimdi kardeşim normal bişey olmamış gibi benle konuşup şakalaşıyor, acaba abartma varmı biz tutucu insanlarız bizmi çok dar açıdan bakıp hep erkeklere o gözle baktığımızdan mı, yaptığını kötüye yoruyoruz yoksa bir adam birden bire böle olabilir mi anlamıyorum, bana yardımcı olun, umarım daha açıklıyıcı olmuştur.

Bu kadar karışık yazanlara cevap vermemek lazım lütfen düzgün yazın ya çok mu zor???

bunu cevap yazıcam, kendimi şu anda nasıl hissettiğimi anlatsam anlatamam, 21 gün oldu doğum yapalı, gerçekten çok zor anlatmaya insanın dilinin varmadığı birşey belkide ondan belki yorgunluktan, anlayışlarınıza sığınabilirim anca.

kızlar vakrinizizi ayırıp konuya cavap yazdığınız için teşekürler, kusuruda bakmayın, çok karışık oldu ama nasıl anlatacağımı bilemiyorum ki, inanın elim ayağım, dilim, birbirbirine giriyor. tek tek cevap yazmaktansa şöyle açıklıyayım, eşimle 8 senedir evliyiz şu ana kadar kız kardeşimin yorumu bu aynen yazayım başbaşa kaldıkları hiç bir vakit ağzını açmayan, genelde kızkardeşim bile bazen bun konuda şikayetçi olan, bir insan haa eğer ki ağzınıda açacaksa genelde insanlara espiri yapan kızdıran takılan biri genelde bunu benim yanımdayken yaparmış, kızkardeşim sen yokken o espirileri bile yapmazdı diyor şoktayım bende konduramıyorum diyor kardeşim, eşim namazında niyazında zamanında kızların çok ilgi gösterdiği bayanlarla çok samimi arkadaşlıkları olan beğenilen bir tipmiş, şuanda da öyle ama kendine çeki düzen verip inançtan dolayıda artık kendini tamamen çeken, ve bayanlarla arasına mesafe koyan şeytandan nefisten çok korkuyorum diyen bir adam, bazen aldatma konusu açılınca benim davranışım ne olursa olsun iyi bir eş bile olmasam ahiretini kimse için kaybedemiyeceğini, durmadan ölümü anan bir adam, ve her fırsatta öle şeylere doyduğunu zamanında o taraklarda bezi olduğunu ama artık yok, gerçekten bazen karı koca ilişkisinde bile kesin katı kuralları olan benle bile davranışına dikkat eden günahtan çok korktuğunu söyleyen bir adam, kız kardeşime gelince, evet sonsuz güvenebileceğim çok çok öte canımdır benim, geçende ihanetten biten bir ilşkisinde erkek arkadaşı aldatmayan erkek yoktur deyince, BENİM EŞİMİ ÖRNEK OLARAK GÖSTERMİŞTİR karşı tarafa, eniştem hayatta onu aldatmıyor diyen bir insan, bana gelince gerçektende, eşimin bazen lauabali haretlerinden rahatsız olup eşimi uyarmıştım, ama sadece yanlış anlayacak insan olur yada ben anlarım, dediğimde kız kardeşim bu durumu bilmeden, eşimin ne kadar bu tür konularda iyi bir insan olduğu söylerdi, çok şanslısın erkekler hep aynı kendisininde kendisine öle sadık birini istediği söylüyordu, yani ne olduysa bu iki olaydan ibaret hep bize gelir bizde kalır kızkardeşim hiç bir yanlışını görmemiş bunu hep anlatan, onu öve öve bitiremediğimiz bir insan, şuandaysa eşimde kızkardeşimin artık buraya gelmesini istemiyor yatıya, o her zaman hayatta herşeyin insan için olduğunu kendimizi muhafaza etmemiz gerektiğini diyen, mesafeden yana olan bir insan, bense kardeşime çok düşkün olduğumdan, ona karşı daha ilgili olmasını isterdim ki, kız kardeşim bile bazen eşimin ilgisizliğinden soğukluğundan yakınırdı, o yakın durma mevzusuna gelince çok yakından birşey anlatmış, yani öle taciz vs değil, ama bizdede öle şeyler çok hoş karşılanmaz yani el kol şakası falan yoktur, yakın duruyormuş bu kadar bildiğim bu, rüyayada da yanağından öptüğünü görmüş her zaman ki gibi ya konuşmaz eşim ya konuşunca gevezelikleri tutar, bununda ondan olduğunu söylüyor, 8 senede bir şeyini görmedim, kardeşime sadece son zamanlarda hamileyken bazı konuşmalarından rahatsız oldum, mesela ben konuşuyorum tlf kardeşimle, eşim ordan onu özlediğimizi söyle demişti bende bunun için kızmıştım ona, evet buna benzer bir kaç davranışı oldu, bende kardeşim olsa bile hoşuma gitmediğini söyledim, kusura bakmayın gene çok uzun umarım karışık olmamıştır, ama inanın o kadar karışık durumdayım ki, yazımıda ister istemez yansıyor olabilir, böyle şeylerin yanlış anlaşılması olmaz diyorum ama, bu kadar güvendiğimiz bir yanlışını kardeşimle benim görmediğimiz bir adam, nasıl olur anlamıyorum şimdi kardeşim normal bişey olmamış gibi benle konuşup şakalaşıyor, acaba abartma varmı biz tutucu insanlarız bizmi çok dar açıdan bakıp hep erkeklere o gözle baktığımızdan mı, yaptığını kötüye yoruyoruz yoksa bir adam birden bire böle olabilir mi anlamıyorum, bana yardımcı olun, umarım daha açıklıyıcı olmuştur.

canım sakin ol öncelikle, şu yazını okuyana kadar bende eşini ne yalan söylim sapık gibi görüyodum.. hatta kadınlar kulubunde okuduğum bazı şaşırtıcı olayları yanımda iş arkadaşım bi hanım var çok severim kendisini, ona da anlatıyorum.. bu konuyu da okudum ona. malesef o kadar çok aile içi akraba içi ve baldıza vb. taciz olayı oluyor ki ülkemizde artık ne zaman birinden bişey duysak acaba mı diyemiyoruz, direk vah vahh işte bi tane daha diyoruz. ama madem eşinin onca yılda hiçbişeyini görmedin, madem kızkardeşin de acaba mı diyor o zaman bu olayı kapat, ama unutma. bu olayın mevzusu bile o kadar çirkin ve incitici ki eğer eşin haklıysa ve uzarsa konu geri dönüşü olmayan yaralar açılır herkesin kalbinde. artık üzülme olur mu, bak bebeğinle en güzel vakit geçirebileceğin zamanlar, ona odaklan, mutlu olman lazım bu dönem de. lütfen üzülme artık..

kötü bişey yoktur
yanlış anlama vardır büyük ihtimalle
yada şöyle diyeyim bazen bizde düşünmeden hareket ederiz ya
öyle bişey olmuştur
canınızı sıkmayın
Rabbimm esirgesin şeytana uydurmasın
ben kötü düşünmek istemiyorum sizde kötü düşünmeyin
rabbim hepimizi yanlıştan alıkoysun

Back
X