şöyle anlatayım kız kardeşimle gerçekten anlaşamıyoruz yani, bu onla aramızda olan bişey genelde çok fazla birlikte kalınca çatışmalar başlar, en fazla 3, 4 gün sonra başlarız didşmeye oda der ben eve gitmek istiyorum diye bende küserim hatta daha 1 hafta olmadı ağlaya ağlaya gözüm şişmişti çok kötü tartıştık içimizde dğilsiniz yorum yaparken, her olay kendi içinde farklılıklar gösterir,maalesef olay şimdi aslında kız kardeşimle pek anlaşamıyorduk boyutuna gelecek...
yok baldızla enişte bir araya gelmezmişte fişmanmış da...
milletin bu dediklerine ne bakıyorsunuz?
önemli olan karakter...
yapmayacak adam yanında ukraynalı afet olsa yapmaz,
yapacak adam ise eşininin canına en yakınına sarkar,
bir de yok ayılmamıştım, yok uyku semesiydim der,
bir de üstüne tipik suçlu psikolojisiyle ağlar...
yahu ayrıca namaz niyazla bunların alakasının olmadığını pek çok kez öğrendik...
ben size ve yavrunuza üzülüyorum..
stres yavrucağa da geçecek...
ama siz şu an hassassınız...çocuğunuz var...
babasız kalması düşüncesi var..lohusasınız şu anda binbir tilki var kafanızda..
objektifçe olayları anlarsınız umarım
bir değil genelleme yapmak çok yanlış artık kavgadan yorulmuştum gitmek yine isteyince her zaman ki gibi sıkıldı dedim daha öncede çok uzun kalmıyacağını arkadaşlarıyla falan buluşacak tatilde oda belki kendince haklı olarak 40 günü yanımda geçirmek istemiyor aylar öncesinden benle bunun tartışmasını yapmıştı tekrardan tartışmanın kime faydası olur,
kendisi doğum yapmadığından anlamakta zorluk çekiyor, sinirli olduğunu oda kabul ediyor bende abla olarak saygının kalması,
açısından fazlada kavga edip yüz göz olmamaktan zorlamıyorum onu artık illa kal diye, ben sadece gece kalmak istemiyorum demesine anlam veremedim oda zaruri durumlarda olabileceğini söledi, şimdi diyeceksiniz niye kardeşin gece kalmıyor ne var
biz normaldede kendi aile yapımızdan bahsediyorum gece yatıya kalmıyoruz hani doğum falan olursa 3 4 gün bu kız 21 gündür yanımdaydı ailemin tutucu olduğunu söledim yani kayınvaldem bile laf söylüyor böyle şeylere bu insanların anlayışlarıyla alakalı
yani her ayrıntıyı yazamıyoruz diye lütfen kendi kafanızda boşlukları doldurmayın,