lütfen okuyun ve fikrinizi söyleyin..

estia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
25
0
86
Çanakkale
Kızlar size içimi dökmek istiyorum artık benim bu yükü taşıcak halim kalmadı. Kötü niyetli biri değilim inanın.Yalancı hiç değilim ancak hayatımdaki en önemli insanlara yalan söyedim. Şöyle ki bi sevgilim vardı geçen yaza kadar dünyanın belkide en anlayışlı erkeğidir kendisi. evde çok yardımcıdır, kıskanç değildir, naziktir, sürprizler yapar çoğu zaman , elinde çiçeklerle alır beni okuldan, gayet hoş ve bakımlıdır ayrıca ancak bitince bitiyo demekki. geçen yaz iyice gerildi aramız ve uzatmıyorum biriyle tanıştım. Hainlik deyin bu kadar kısa zamanda olurmu deyin oldu. yeni kişiden hoşlandığımı söyler sölemez ayrıldım sevgilimden. Söledim hislerimi. Başka bi şehirde yaz okulundaydı anında yola çıktı yanıma gelmek için dersleri vardı zor yatıştırdım gelmedi ama ayrılmadık adı ara vermek oldu. Sona yeni tanıştığım kişiyle konuşmaya başladık çok etkilendim aşık oldum. Bakın aldatma düşünmedim ikisi yürür hiç demedim ama hep ikilemde kaldım. aşık olduğum kişiye söleyemedim beni tanımıyodu çok başka anlayabilirdi. Sevgilime söleyemedim benim için çırpınıyodu üzemedim bi türlü. Hata ettim biliyorum ama bölece sürüp gitti biz hep ara içindeydik sevgilimle ve aşık olduğum kişiyle tüm görüşmeme çabama rağmen görüştük. Daha sonra her yalan gibi bu da ortaya çıktı, beklenen oldu. aşık olduğum eski sevgilimi aradı ve ikisi de benden nefret ediyor. Tamam çok iyi şeyler yapmadım ama şu an hem çok üzgünüm hem çok pişmanım hem çok aşığım hem de inanın bir dakika aklımdan kötü şeyler geçmeden oldu tüm bunlar.Anneme aşkımdan daha en başta söz ettim hep sevgilim yandaşı oldu onunla konuştu düzelir die umutandırdı. Sonuçta ben hem eski sevgilimin saygısını hem aşkımı hem de kendime ait inancımı kaybettim. Şimdi aşkımın güvenini kazanamıyorum haklı da bişey diyemiyorum ama bari siz inanın hiç aldatma gibi bi düşüncem olmadı olaydan kurtulur kurtulmaz açıklıycaktım olmadı bir türlü. Şimdi aşkımı ne yapsam da geri kazansam bilemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canım işin zor.
bi kere güvenini kaybetmişsin ve kazanman çok ama çok zor.
her insan hata yapar önemli olan hatanın tekrar etmemesidir.
acı çekeceksin üzüleceksin ve bu sana büyük bi ders olacak.
samimiyetine inanırsa "aşkın" belki seni affeder ama inan eskisi gibi yürümez.
ufacık bi olayda bile başına kakacaktır bu durumu.

canim olan olmus.. insaniz neticede hata yapabilirz.. ama bu saatten sonra ikisi ile de birsey yurumez.. asik oldugun adama sevgilin oldugunu soylemen gerekirdi. soyleseydin durust davranmis olurdun cidden.. sevgiline de baskasina asik oldgunu soylemen gerekirdi bu kadar zaman hatayi kendisinde arayarak ne yaptim acaba dedi durdu iliskinizi kurtarmaya calisti..
gecmise mazi derler hesabi, ikisi ile de ilgili hesabi kapat.. ikisi ile de gelecek kurman cok zor.. hayatini kendin icin yasa kiminle mutlu olacagini dusunuyorsan da onun icin emek ver..
insanin her zaman kafasi karisabilir ama asil karsimdakinii uzmiyim derken en buyuk hatalar yapilir nedense..

canım niyetin kötü olmasa bile bunun adı biri olsun biri ölsündür..
sana aldatma gibi gelmese de kendini aynı durumda düşünür empati yaparsan ne kadar kırıcı olacağını anlarsın..
kim ister ki böyle bir duruma düşmeyi..
bence ikisiyle de olmaz artık sağlam bir ilişki
..

2 si de artık sana güvenmeyecek, afeder gibi görünselerde affetmeyecekler
2 sin den de vazgeçmek bi seçenek
neden vazgeçmiyorsun, aşk acısı dediğin zamanla geçen bişey
:hulya:

Tek şansın olanları tüm detaylarıyla seçtiğin kişiye açıklamak. Ama ne yazık ki, güven ya vardır ya yoktur.

canım biraz zaman geçince aşık olduğun kişiye tıpkı bize anlattığın gibi anlatacaksın.

ve ona zaman vereceksin düşünmesi için. kolay bir şey değil sen de tahmin ediyorsundur.

bu zaman zarfında da sen de duygularını yeniden değerlendireceksin.

eski sevgilinden de sağlam bir özür dileyip yollarını ayıracaksın,gerçi ayırmışsın ama

insanız işte,bazen kontrolümüz dışında gelişir olaylar,önemli olan bu konuda bir daha ihmalkarlık etmemeye çalışmak.

yazından bile öyle anlaşılıyor ki telaşın ve kötü niyetli olmadığın.

ha oldu ki aşık olduğun adam da inanmadı sana bir daha dönmedi dünyanın sonu değil,sen kendini ve yaşadıklarını bildikten,tahlil ettikten sonra

aşk acısı da geçer herşey de geçer kendini üzme sadece oluruna bırak

hakkında hayırlısı olsun

2sinden biriyle devam etsen mutlu olmazsın :delphin:
sen yaptın dye onlarda rahat davranır...sende üzülürsün...

canım biraz zaman geçince aşık olduğun kişiye tıpkı bize anlattığın gibi anlatacaksın.

ve ona zaman vereceksin düşünmesi için. kolay bir şey değil sen de tahmin ediyorsundur.

bu zaman zarfında da sen de duygularını yeniden değerlendireceksin.

eski sevgilinden de sağlam bir özür dileyip yollarını ayıracaksın,gerçi ayırmışsın ama

insanız işte,bazen kontrolümüz dışında gelişir olaylar,önemli olan bu konuda bir daha ihmalkarlık etmemeye çalışmak.

yazından bile öyle anlaşılıyor ki telaşın ve kötü niyetli olmadığın.

ha oldu ki aşık olduğun adam da inanmadı sana bir daha dönmedi dünyanın sonu değil,sen kendini ve yaşadıklarını bildikten,tahlil ettikten sonra

aşk acısı da geçer herşey de geçer kendini üzme sadece oluruna bırak

hakkında hayırlısı olsun

aynen katılıyorum canım sana vereliniortakvereliniortak

hangisini seviyosun şimdi?
eskiyi mi geri kazanmak istiyosun yeniye mi dönmek?
hata etmişsin :(( artık ikisi de çok zor bence...

hepinize sorunum için zaman ayırıp yazımı okuma inceliğinde bunduğunuz için teşekkür ederim.benim için cidden önemliydi saolun kızlar. bide yapıcı eleştirileri ve yatıştırıcı sözleri için selkican ve satrapi'ye ayrıca teşekkürler ediyorum. inanın çok yardımcı oldu. hepinize içten sevgiler...

sevgilimle zaten bitmişti ancak onun çabaları sonucu bi türlü bitemiyordu. yeni tanıştığım kişiden hoşlandığımı ilk fark ettiğimde söledim ona bu durumu ama ayrılmadı işte ara verelim dedi kafanı topla dedi. üzemedim hatam burda sanırım. şimdi ve tüm bunlar olurken de istediğim aşkımdı. tekrar söylüyorum zamanınızı sorunuma ayırdığınız ve yazımı okuduğunuz için çok teşekkürler. sevgiyle..

üzgünüm ama güven bir kere yitirildi mı tekrar yerine gelmesi çok zor olur..
asık oldugun insan seni affetse de icten ice acabalar onu kemirebilir ve sağlıklı bir iliski kurmanız zor..
bundan sonra yapacağın en doğru şey herseyi oluruna bırakmak olacaktır..
hatalar bizler için,hata yapicaz ki doğruyu görelim,aynı hatayi yapmiyalim..

Kızlar size içimi dökmek istiyorum artık benim bu yükü taşıcak halim kalmadı. Kötü niyetli biri değilim inanın.Yalancı hiç değilim ancak hayatımdaki en önemli insanlara yalan söyedim. Şöyle ki bi sevgilim vardı geçen yaza kadar dünyanın belkide en anlayışlı erkeğidir kendisi. evde çok yardımcıdır, kıskanç değildir, naziktir, sürprizler yapar çoğu zaman , elinde çiçeklerle alır beni okuldan, gayet hoş ve bakımlıdır ayrıca ancak bitince bitiyo demekki. geçen yaz iyice gerildi aramız ve uzatmıyorum biriyle tanıştım. Hainlik deyin bu kadar kısa zamanda olurmu deyin oldu. yeni kişiden hoşlandığımı söyler sölemez ayrıldım sevgilimden. Söledim hislerimi. Başka bi şehirde yaz okulundaydı anında yola çıktı yanıma gelmek için dersleri vardı zor yatıştırdım gelmedi ama ayrılmadık adı ara vermek oldu. Sona yeni tanıştığım kişiyle konuşmaya başladık çok etkilendim aşık oldum. Bakın aldatma düşünmedim ikisi yürür hiç demedim ama hep ikilemde kaldım. aşık olduğum kişiye söleyemedim beni tanımıyodu çok başka anlayabilirdi. Sevgilime söleyemedim benim için çırpınıyodu üzemedim bi türlü. Hata ettim biliyorum ama bölece sürüp gitti biz hep ara içindeydik sevgilimle ve aşık olduğum kişiyle tüm görüşmeme çabama rağmen görüştük. Daha sonra her yalan gibi bu da ortaya çıktı, beklenen oldu. aşık olduğum eski sevgilimi aradı ve ikisi de benden nefret ediyor. Tamam çok iyi şeyler yapmadım ama şu an hem çok üzgünüm hem çok pişmanım hem çok aşığım hem de inanın bir dakika aklımdan kötü şeyler geçmeden oldu tüm bunlar.Anneme aşkımdan daha en başta söz ettim hep sevgilim yandaşı oldu onunla konuştu düzelir die umutandırdı. Sonuçta ben hem eski sevgilimin saygısını hem aşkımı hem de kendime ait inancımı kaybettim. Şimdi aşkımın güvenini kazanamıyorum haklı da bişey diyemiyorum ama bari siz inanın hiç aldatma gibi bi düşüncem olmadı olaydan kurtulur kurtulmaz açıklıycaktım olmadı bir türlü. Şimdi aşkımı ne yapsam da geri kazansam bilemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..:gitme:

Çok üzüldüm,niyetinin ne olduğu belli birini kırmamak çabası sevgini elinden aldı
Yapılacak pek birşey yok gibi erkekler anladığı gibi alır ve sabittirler
Umarım düzelir ama herşey gönlünce olsun

Sen ne kadar aldatma değil desende bu bana göre aldatmadır..
İkisinden birinin sana güvenip geri döneceğini sanmıyorum..
Zaten dönmemelilerde..
Aynı şeyin kendine yapıldığını düşünsen biraz olsun olayın ne hissettirdiğini anlarsın ama neyse...

Aldatmadır...
Bi ilişkiye nokta koymadan sen virgülle kalkmış diğerine başlamışsın...
ikisinide aklından sil yeni bir başlangıc için kafanı toparla. ve buda sana bi ders olsun:umursamaz:

Artık ikisi de sana inanmaz ne yaparsan yap..
Ben olsam ben de inanmam..

Ne olursa olsun eski esvgiline tamamen bitti seni üzmek istemiyorum ama hayatımdan başkası var..şeklinde net açıklamanı yapmalıydın..

neden yapmadın bilemiycem,üzmek istemedim demişsin ama biraz saçma bir gerekçe bana göre:)

Bu iş bitmiş canım..

bundan sonra ikisindende hayırr gelmezz sanaaa:kahve: ii olanıda kaybettinn ,aşık olduğumm dediğinidee.

belkii kötü niyetin yoktuu ama kendini onlarınn yerine koyy.sence nası güwenirlerr artıkk sana

Back
X