Kızlar size içimi dökmek istiyorum artık benim bu yükü taşıcak halim kalmadı. Kötü niyetli biri değilim inanın.Yalancı hiç değilim ancak hayatımdaki en önemli insanlara yalan söyedim. Şöyle ki bi sevgilim vardı geçen yaza kadar dünyanın belkide en anlayışlı erkeğidir kendisi. evde çok yardımcıdır, kıskanç değildir, naziktir, sürprizler yapar çoğu zaman , elinde çiçeklerle alır beni okuldan, gayet hoş ve bakımlıdır ayrıca ancak bitince bitiyo demekki. geçen yaz iyice gerildi aramız ve uzatmıyorum biriyle tanıştım. Hainlik deyin bu kadar kısa zamanda olurmu deyin oldu. yeni kişiden hoşlandığımı söyler sölemez ayrıldım sevgilimden. Söledim hislerimi. Başka bi şehirde yaz okulundaydı anında yola çıktı yanıma gelmek için dersleri vardı zor yatıştırdım gelmedi ama ayrılmadık adı ara vermek oldu. Sona yeni tanıştığım kişiyle konuşmaya başladık çok etkilendim aşık oldum. Bakın aldatma düşünmedim ikisi yürür hiç demedim ama hep ikilemde kaldım. aşık olduğum kişiye söleyemedim beni tanımıyodu çok başka anlayabilirdi. Sevgilime söleyemedim benim için çırpınıyodu üzemedim bi türlü. Hata ettim biliyorum ama bölece sürüp gitti biz hep ara içindeydik sevgilimle ve aşık olduğum kişiyle tüm görüşmeme çabama rağmen görüştük. Daha sonra her yalan gibi bu da ortaya çıktı, beklenen oldu. aşık olduğum eski sevgilimi aradı ve ikisi de benden nefret ediyor. Tamam çok iyi şeyler yapmadım ama şu an hem çok üzgünüm hem çok pişmanım hem çok aşığım hem de inanın bir dakika aklımdan kötü şeyler geçmeden oldu tüm bunlar.Anneme aşkımdan daha en başta söz ettim hep sevgilim yandaşı oldu onunla konuştu düzelir die umutandırdı. Sonuçta ben hem eski sevgilimin saygısını hem aşkımı hem de kendime ait inancımı kaybettim. Şimdi aşkımın güvenini kazanamıyorum haklı da bişey diyemiyorum ama bari siz inanın hiç aldatma gibi bi düşüncem olmadı olaydan kurtulur kurtulmaz açıklıycaktım olmadı bir türlü. Şimdi aşkımı ne yapsam da geri kazansam bilemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..:gitme:
Son düzenleyen: Moderatör: