lütfen okuyun ve fikrinizi söyleyin..

bundan sonra herhangi birisi seninle barışırsa dahi bil ki bu intikam içindir..ve unutma intikam soğuk yenen bir yemektir..başın dik yürümelisin..olay kapandı deyip konuyu kapatmalısın..

bir bardak soğuk su için bunun üzerine,
empati yapın erkek arkadaşınız, hem sizle hemde başkasıyla çıksa ikinizide idare etse aynı anda,,
affeder misiniz???..
kendi düşen ağlamaz demişler.
umarım bundan sonraki ilişkinizde,daha dürüst ve sadık olursunuz.
ha, ben sevgililerinizin yerinde olsam asla affetmezdim,
o da ayrı tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
vallaa senle barismasinlarda bencE:)) anliyorum ama bisi bitmeden baska bi iliskiye baslanmaz ayrica diyelimki seni affettiler ee o zmaan nolucak guvensiz bir iliski her tartismada onune atilan yaptiklarin.. ben erkek olsam bu kadar gurursuz olamazdim..

Bu bence resmen aldatmak,ikisi de dönmez artık sana emin ol,dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi bisey,ayrıca o kadar metettigin adamı neden istemedin anlamadım,tek sucu iyi olmasiymis

Son düzenleyen: Moderatör:
şunu atladınız sanırım aşkımdan etkilendiğimi ilk fark ettiğim zaman sevgilime anlattım durumu ayrılmak istedim ama kopmayan o oldu bende de şu hata var üzmiym derken kararlı olamadım.

yeni sevgilini seviyorsan bi şekilde gönlünü alırsın peşimi bırakmadı vs. de seninle aramız bozulmasın diye sana söylemedim de eğer dinlemiyorsa seni boşver gitsin ikisidealsanaalsanasmile

bitircektim amaa...bu iki kelime bana saçma geliyo:olmaz:.bence "aşkın" olan sana artık güvenmemekte haklı,diğeri desen zaten geçmiş bitmiş.bence sen ikisini de unutmaya çalış.illaki başka başka insanlar çıkacaktır karşına

sana kendimden örnek vereyim canım.bunda 2sene önce kadardı bir ilişkim vardı ciddi düşündüğümüz fakat ayrı şehirlerden dolayı işimi bırakıp yeni bi düzen için oraya gidememem ve onunda aynı şekildeydi.neyse ilişkimizin 6.cı ayında birisiyle tanıştım ilk önce hep arkadaş gözüyle baktım taa ki onun bana ilgisini fark edene kadar..sevgilimle tartışıyorduk ayrılıyoruz 2 saat sonra tekrar telefon barışıyoruz,kopamıyoruz.tek sorun ayrı şehirler ve sonu yoktu aşıktımda oysa ona.yeni kişi beni heyecanlandırdı,mantıklı geldi aynı şehirdeydik nede olsa.sonra ben eskiisinden ayrılmadan diğeriyle de konuşuyordum ama arkadaş olarak.sonra eskisinden ayrılmak için onu aldattığımı düşünsün istedim onu oyuna getirdim ve ayrıldık.(benden başka türlü kopamazdı,mecburdum)yenisiyle başladık içimdeki pişmanlık beni hiç bırakmadı,vicdan azabı çektim.ona baktıkça ypatığım hainliği hatırladım ve soğudum.evlenme teklifi etti erken dedim en azından sözlenelim dedi olmaz dedim ailene söyle dedi cesaret edemedim.yıkılmış bir şeyler üstüne yenisi yapılamıyordu.ayrıldım ondan da.bana ne dedi biliyor musun ''ben zaten sana güvenmiyordum ona yaptığnı bana yapmıyacağını nerden bilebilirdim ki''6 ay boyunca sevglim varken beni elde etmeye çalışan benle evlenmek için ölen adam dedi.sonra pişman olduğunu kızgınlıktan olduğunu ve teklfinin hlaa geçerli odluğunu söyledi.olmaz bitti buraya kadar dedim.iyikide bitmiş.şimdi eskilerimden arınmış,her şeyiyle saf mutlu bir evliliğim var.

valla canım işin zor.
bi kere güvenini kaybetmişsin ve kazanman çok ama çok zor.
her insan hata yapar önemli olan hatanın tekrar etmemesidir.
acı çekeceksin üzüleceksin ve bu sana büyük bi ders olacak.
samimiyetine inanırsa "aşkın" belki seni affeder ama inan eskisi gibi yürümez.
ufacık bi olayda bile başına kakacaktır bu durumu.

katiliyorum. en iyisi ikisindende vazgecmek. ask acisi gecer ama eger devam edersen birisiyle senin yaptigini her yüzüne vurdugunda daha cok aci cekeceksin.
zor olur belki ama inanki geciyor.

samimi desteğin için teşekkür ederm meleksem. ne demek istediğini gayet iyi anladım.. Allah mutluluğunu daim etsin inş..

bence asık oldugun kişiyi al karsına konus belki hemen affetmez ama zamanla düzelir diye düşünüyorum işte kendini affettirmek için elinden geleni yap,çabala

canım artık olan olmuş sen bana göre ikisinide unutup hayatına yeni bir yön vermelisin. seveceğin biri mutlaka karşına çıkacaktır. ama aynı hataları tekrar yapmamalısın. insanız her dönem hatalar yapabiliyoruz.yolun açık olsun

Back
X