Lütfen okuyun

Saralle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
93
57
3
1 hafta oldu cok yeni daha ama hic geçmeyecek gibi. Bu kadar uzulecegimi korkacagimi canimin yanacagini dusunmemistim..bebegimi 14. Haftasinda bobrekleri gelismedigi icin sonlandirmak zorunda kaldim. Yuzde 1 bile yasama sansi olsa asla kopmazdim bebegimden. Ama benide zehirlemeyecekti yasamla bagdasmayan bir gebelikti. Baska carem yoktu. Ilk hamileliğimdi. Suni sanci ile normal dogum yaptim. 12 saat dayanılmaz acilar cektim. Bedenimin acisi gecti ama ruhun hala kan agliyo..korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan. Ilk gebeligi sikinti olup ikinci gebeligindr bebegini kucagina alip yada ayni seyleri yasayan var mi cok ihtiyacim var tecrubelerinize. Her zaman ayni seyleri yasar miyim. Ne yasanir tabi ki rabbin bilir ama yasayan arkadaşlar varsa nolur cevap versinler.

Çok geçmiş olsun canım. Benim drneyimim olmadı ama mesajını okuyunca cevap yazmak istedim. Bir daha bmylr bir acı yaşamazsın iniallah

Gecmis olsun ve basin sagolsun
Ikincisinde insallah saglikli bir sekilde dunyaya gelir bebegin olumlu dusun karamsar olma sakin

Çok geçmiş olsun.Ben de daha önce düşük ve dış gebelik geçirdim.Dış gebelikte tüpüm alındı ölümden döndüm ameliyat oldum.Ard arda olunca moral kalmadı tabi.Bütün testleri yaptırdık hiçbir sorun çıkmadı ikisinin de nedeni belli değil.Bunları yaşadıktan sonra moral olarak toparlanmak için bir yıl bekledim.Çok şükür sonra kızıma hamile kaldım.En ufak bir sıkıntım olmadan kızımı kucağıma aldım.Şimdi yine hamileyim kanamam oldu ilk zamanlar yattım hep.Üç aydan sonra düzeldi şimdi.Acına zamanla alışacaksın.Ben hala gözlerim dolmadan anlatamıyorum kimseye ki yıllar geçti.İnsanın başına herşey gelebiliyor.Bundan sonraki hamileliklerinin de böyle geçeceğini düşünme sakın.Sadece zamana ihtiyacın var.Ve umuda

Nefes aldim cevabinizla cok tesekkur ederim...kiziniza ve karnınizdaki bebeginiz saglikli ve uzun omurlu olsun insallah. Her sey insanlar icin zaman iyi gelecek biliyorum.

Nefes aldim cevabinizla cok tesekkur ederim...kiziniza ve karnınizdaki bebeginiz saglikli ve uzun omurlu olsun insallah. Her sey insanlar icin zaman iyi gelecek biliyorum.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Ben o dönemlerde geçmiş olsun demek için arayan telefonlara bile çıkmıyordum.Eşime kızdım bana uzun süre çocuk deme diye.Ama zaman geçince neden olmasın demeye başladım.Benim tek tüp olmadığı için şansım da azalmıştı.Oluruna bıraktım kötü düşünmedim hep iyi olacak dedim.Eşim çok destek oldu.Şimdi size çok uzak gibi gelebilir ama zamanı geldiğinde anlayacaksınız.

Benimle ayni seyleri yasamis insalarla konusmak rahatlatiyor. Normalde de hassas biriyim zor olacak ama gececek biliyorum..insallah bende sizin gibi atlatip kucagimi dolduracak evlatlara sahip olurum..rabbim annelere kokusunu aldiklari evlatlara uzun omurler versin..iyi ki yazdiniz cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…