Lutfen okuyun :(

Konunuz çok benziyor S Seffaf34

Canim giysilerinin birkacini alip gitmis daha oncede defalarca gitti birkac gun gelmedi aliskanlik yapmis adamda ama bu sefer cehenneme kadar yolu var altinlari vermek istemez ama asla
Çok mu miktarı altınların ? Ya bu adamlar nasıl adam ya gecenin bir yarısında nasıl sizi arabandan çıkarır aklım almıyor böyle insanları 🤬 insan sevdiğini hiç yarı yolda bırakır mu 😢 haysiyetsiz herif

Zaten yeni yasada altınlar kadının diye biliyorum hem eşyalarını verin gitsin siz kirasını ödüyormuşsunuz neden kendi evinizden çıkarsınız ki? hem hadsize bak o ne öyle patavatsızlık aileye gidip herşeyi anlatmak nedir ya salın iplerini ailesine koşsun :KK67::sopa:

Tek başınıza kasayı açabiliyor musunuz yoksa birlikte mi olması gerekiyor? Altınlarınızı alın, sakın evden gitmeyin. 2,5 yıldır kirasını veriyormuşsunuz. Zaten adamın bir hayrı yokmuş. Boşansan daha rahat edersiniz.

Altinlari vermek istemiyor cnm alamazsin diyor avukat tanidiklari coktu bakalim islemleri umarim baslatmistir
Her türlü kadının hakkı değil mi altınlar, bilen hanımlar beni de aydınlatsın ben de boşanma aşamasındayım ailemin evindeyim daha dava açmadım ama altınlar sadexe bana ait kasada bu altınları alabilir mi eşim

C
Zaten yeni yasada altınlar kadının diye biliyorum hem eşyalarını verin gitsin siz kirasını ödüyormuşsunuz neden kendi evinizden çıkarsınız ki? hem hadsize bak o ne öyle patavatsızlık aileye gidip herşeyi anlatmak nedir ya salın iplerini ailesine koşsun :KK67::sopa:
Canim birkac giysisini almis gitmis ben isteyken buyuk esyalarini nezaman alir bilmiyorum

Her türlü kadının hakkı değil mi altınlar, bilen hanımlar beni de aydınlatsın ben de boşanma aşamasındayım ailemin evindeyim daha dava açmadım ama altınlar sadexe bana ait kasada bu altınları alabilir mi eşim
Kuzum cok uzuldum sana da ALLAH refaha cikarsin bizi ne diyim :( kadinin hakkiymis altinlar bugun eski avukatimi aradim konustum gidip almaya kalksada banka sana haber veriyor

Hayır alamaz, altınlar sizin sakın bozdurup hesaba falan yatırmayın. Hesaplar ortak oluyor.

Çok mu miktarı altınların ? Ya bu adamlar nasıl adam ya gecenin bir yarısında nasıl sizi arabandan çıkarır aklım almıyor böyle insanları 🤬 insan sevdiğini hiç yarı yolda bırakır mu 😢 haysiyetsiz herif
40 bin tl kadar tutar cnm altinlarim ben cok diretmisim inicem diye oyuzden indirmis oyle demis ailesine

C

Canim birkac giysisini almis gitmis ben isteyken buyuk esyalarini nezaman alir bilmiyorum
Umarım kısa zamanda alır eşyalarını da uzamadan biter allah kurtarsın ama altınlar kadının boşanma durumunda diye biliyorum umarım halkın olanı tamamen alırsın ❤

Eşini otobanda bırakan insana ben adam demem.Tam şerefs..miş.Insan tiksinir boylesinden.Ayrica mahkeme de altini size verir zaten rahat olun anlasmaliya yanasacagini sanmam.Ya cekismeli ister bu adam musveddesi yada altinlari alabilmek adina sizi seviyormus gibi yapip evliligi sürdürüp bir vesileyle o altinlari almaya calismayi planlar.Bu tarz insanlardan baska turlusunu beklemem ben.Evden de cikmayin kendisi defolsun bence.Annesine yerlessin tez zamanda

Hayır alamaz, altınlar sizin sakın bozdurup hesaba falan yatırmayın. Hesaplar ortak oluyor.
Anlaşmaya yanaşmaz gibi altınları vermeyince ama bilemedim. Bide 3 ay eve gitmeyince o mu haklı olur öyle bişi duydum bu durumda altınlar ona mı verilir valla kafam çok karışık

Kuzum cok uzuldum sana da ALLAH refaha cikarsin bizi ne diyim :( kadinin hakkiymis altinlar bugun eski avukatimi aradim konustum gidip almaya kalksada banka sana haber veriyor
Canım benim Allah hakkımızda hayırlısını versin kimse dağıtmak için yuva kurmuyo ama olmayınca da olmuyo, ben terapiye ve spora gidiyorum çok iyi geldi tavsiye ederim

Anlaşmaya yanaşmaz gibi altınları vermeyince ama bilemedim. Bide 3 ay eve gitmeyince o mu haklı olur öyle bişi duydum bu durumda altınlar ona mı verilir valla kafam çok karışık
Sebepsiz yere evi terk eden haksız olur ama altın konusu farklı haklı diye alamaz. Ben de bunu anlamıyorum adamlar altına mı göz dikmiş? İnsan lafını etmeye utanır.

40 bin tl kadar tutar cnm altinlarim ben cok diretmisim inicem diye oyuzden indirmis oyle demis ailesine
Yalandan kim ölmüş. Bir insanın annesini ,babasını, kardeşlerini , sevmesini anlarım ki sevmelidir de sevmezse sıkıntı fakat eşte çok önemli. Bir kadın sana güveniyor seninle evleniyor , O sana Allah’ın bir emaneti . Herkesin yeri ayrı . Sen evlenmişsin kaç yaşında adamsın ana ana ana bu kadar da olmaz , analar baş tacı tabi ama sevginin de mesafenin de dozu olmalı

Anlaşmalı boşanacağınız kesin mi? Belki anlaşmalı dan vazgeçer diye, otobanda sizi tek bıraktığına dair bir görüntü kamera kaydı falan vs. olur da çekişmeliye dönerse diye söylüyorum . Ve eşyalarını kargolamayın göndermeyin beni evden kovdu vs. gibi bir şey söyler mi diye düşündüm. Siz evde olmadığınızda o gelip alsın . Ben olsam tlf mesajı vs asla silmezdim mesela. Düğün cdnizi falan kopyası falan lazım olabilir .Allah yardımcınız olsun, İşiniz gücünüz rastgider inşallah hiç kendinizi güçsüz bırakmayın , dimdik durun

Otobanda nasıl bırakıp gider ya? Tam şerefsiz.

Evden çıkmayın alsın eşyalarını gitsin. Bundan sonra tüm adımlarınızı da avukatınıza danışarak atın.

Esyalarini atmayin bu da bir nevi suc evde esinin esyasi olmamasi durumunda eve almiyor esyalarinida atiyor konumunda olursun o da sana uzaklastirma cikarabilir

Back
X