Bütün hikayeler birbirine benzemek zorunda mi ? Okurken bile canimi yaktii gercekten ..
Ben de 8 yili tüketmis fakat hala bebegine kavusamamis biriyim.
Ne dense bana mi batiyor , yoksa batsin diye mi deniyor anlamis degilim ..
Öyle anlar oluyor ki tasiyamiyorum ne imali sözleri , ne de bu tarz davranislari ..
Cevremde ; esimle benim ebeveynlerimizden baska kimse bilmiyor , bence bilmesi de gerekmiyor ..
Bilmiyorlar benim neler yasadigimi . Tedavi oldugumu ...
Kimseye cesaret edip söyleyemedim ..
Belki de acinacak halde oldugumu düsünmelerini istemedim ..
Gelip defalarca sormalarina , yorumlarina katlanacak gücüm de yok zaten ..
Görümcelerin hepsi mi ayni onu da anlamis degilim ayrica ..
Benimki de bana nispet yaparmis gibi , gördügü her yerde sirf cocugundan bahsetmesi beni öldürüyoo ..
Ne kadar iyi niyetli olsada , yanimda davranislarina dikkat etmeli diye düsünüyorum.
Kaldiramiyorum .
Cocuklarini sevmek onlarin en dogal hakki ama bunu cocugu olmayan birinin yaninda erteleyebilirler sanirim .
Bu yüzden bazen cocuklara öyle uzagim ki !! Kimsenin bana bir bebegi severken aciyarak bakmasini istemiyorum ..
Hele de " Ah keske senin de olsaydi "gibi laflara tahammülüm yok .
Bazen de cocuklarina hadi yengenizi öpün dendigi , onlarinda bunu istemedigi zaman deli oluyorum .
Sanki bana incelik yapiliyorlar . Bilakis canimi daha da fazla yakiyorlar farkinda degillerr ..
Cocuklarin bana zoraki sevgi gösterisinde bulunmasina mi üzülecegimi , yoksa ailenin "cocuk sevgisinden mahrum bari bizimkini sevsin "
düsüncelerine mi üzülecegimi sasiriyorum .
Ne olur beni kendi halime biraksinlar .
Yapmaya calistiklari beni daha cok incitiyo . Biraz anlayis , hassasiyet bekliyorum o kadar .
Bazen asiri hircin olabiliyorum . Bazen gereksiz huysuzluk cikariyorum . Bazen haddinden fazla duygusal takiliyorum ..
Ama biraz destekle bunlari atlaticam . Öyle umut ediyorum.
Allah'in izniyle BeBegime kavusunca bütün bu yasadiklarim birer ani olarak kalacaklar .
Nurtanesi seni cok cok iyi anliyorum cnm . Cünkü bizler ortak dertlerin ,SIKINTIlarin bir araya getirdigi KADER Ortaklariyizz .
Allah bizlere sabir ve güc versin .. Güclü bir bünyeyle , saglikli bir psikolojiyle en kisa zamanda Bebeklerimize kavusalim . Aminnn ...