Lütfen okuyun

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
2009 kasım annesiyim ben bebeğim daha 6 aylık dün hamilelik testi yaptım ve hamileyim 1 ocak ra doğacak aldırtmayı düşünemem nasıl kıyarım .....çok üzülüyorum ne yapacagımı sasırdım benimle aynı durumu yaşayan oldu mu hiç

die yukarıdakitarihte konu açmıştım .. kızımda dünyaya geldi hatta 1 yaşını bile gecti ... buraya tekrar yazmamın sebebi 2 bebek ve ben tek başıma çok güzel hiç zorlanmadan bu zamana kadar geldik ... bebeği küçük tekrar hamile kalmış arkadaşlar sakın mı sakın aldırtmayı düşümnmeyin .. birine bakabiliyorsanız hiç desteksiz ikincisinede bakabilirsiniz ...allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhat uzun ömürler nasip eder inş..

Son düzenleme:
senin için zor olur bakımı ama beraber büyürler ikiz gibi.2.dogumdan sonra kesin bir korunma yöntemi seçersin...saglıkla kucagına alırısn inş.

geçmiş olsun da denmez, ne denir ki budurumda bilmiyorum.
hayırlı olsun mu demeli
ben de erken doğumla kasımda dünyaya getirdim bebeğimi.
emzirmediğim halde 3,5 aydır adet olmadım.
eğer sonuç pozitif olsaydı sizin kadar cesur olamazdım ben..

arada yaş farkı bile olmayan çok yakın iki kardeş büyüteceksiniz

allah yardımcın olsun canım..bu saatten sonra yapacak bişey yok..bu ay bende kendimden bi sürpriz bekliyorum eyvahedigeldismile

biz iki kardeşiz abimle aramızda 13 ay var ben kaza kurşunuyla olmuşum çok düşünmüşler beni aldırmayı ama annem istememiş.şuanda annem iyiki seni aldırmamışız diyor ikiz gibi büyüdük biz abimle çook iyi kardeş ve arkadaşız hala ayrılamayız birbirimizden tabi büyütürken zorluk çekeceksin ama bunu siz planlamasınızda veren rabbim vardır bir kararlaştırdığı bişey bence üzülme tadını çıkarmaya çalış ve bundan sonra kesin bir korunma yöntemini kullanırsınız.

Biraz yıpranırsın ama byüdüklerinde ne kadar güzel olur onu düşün.Ama bundan sonra kesin bir yöntemle korun.Sakın aldırmayı falan da düşünme.

ne diyeceğimi şaşırdım aldırsan nasıl aldırcaksın nasıl kıycaksın o yavruya aldırmasan arası çok yakın ne yapcaksın beraber büyüyecekler başka çaresi yok gb gözüküyor allah yardım etsin . bende korkuyorum bugün bi test almalıyım seni duyduktan sonra daha bi korktum ben

Ay ne var canım bu kadar düşünecek ne güzel işte beraber büyürler bence çok güzel olur üzme kendini aldırmakta ne demek bence aklına bile getirme...

Allah hayırlısını nasip etsin. zorlukları olsa da bi arada büyürler arkadai gibi. ben de yaşları yakın olsun istiyorum ama yakın derken yine 1.5-2 yaş olsa iyi olur.

allah yardımcın olsun canım..bu saatten sonra yapacak bişey yok..bu ay bende kendimden bi sürpriz bekliyorum eyvahedigeldismile

bi sürpriz de ben bekliyorum... hayırlısı olsun...

canım hayırlısı neyse o olsun eğer kendini hazır hissediyosan yani yapabileceğine inanıyosan asla aldırmayı düşünme tabi başta zorlukları olacaktır ama ilerisi için güzel olacaktır

ocak anneleri maşallah size ne çok süpriz bekleyen var:)dikkat edin kızım ya allah allah

canım ikiz büyüttüğünü düşün
başka bir forumdan arkadaşım vardı bir kızı
27nisan 2009 da diğer kızı
12mart 2010 da doğdu

annesi yakın arada yardıma geliyor Allah yardım ediyor canım

Canım, benim de bir arkadaşım bebeği 7 aylıkken hamile kaldı. Şimdi biri 5 biri 4 yaşında. Sadece 2-3 sene sıkıntı çekiliyor ama sonrası çok güzel oluyor diyor. Yalnız şunu da unutma istenmeyen bebekler bunu anne karnında hissediyor ve ileride birtakım problemler çıkabiliyor. Bu konuda bilimsel birsürü çalışma var. Kendini adapte etmeye çalış. Emin ol Allah yardım edecektir...

artıkolan olmuş bundan ssorası için pozitif düşünki pozitif olsun bence ikiz doğurduğunu düşün bencede kız 2010 ocak anaları bende test yaptım hemide 2 sefer negatif çıktızemuszemus ekşın manakları sizi

Kızlara katılıyorum,bundan sonra bence ikiz bebek sahibi olduğunu düşün ve sakın aldırma. Yanılmıyorsam çalışmıyorsun,bu açıdan bakarsan biraz olsun şanslı sayılırsın ailen de yardımcı olursa ikisi bir arada büyür inşallah...

canım inan sana ne diyeceğimi bilmiyorum
benimde kızım var ve her ilişkiden sonra korunduğum halde hamile kalmakdan korkyorum en azından 3 yıl daha yeni bir bebek istemiyorum allahım sana yardım etsin

çok saolun hanımlar yalnız ben doğumumu birde sezeryan yaptım bi sakıncası varmıdır bilmiyorum doğumdan sonra kan ilaçı falanda kullanmadım bugün gitcem kan değerlerime falan baktırcam vitamin falanda almam lazım sanırım bulunduğum ilçedede kadın doğumcuda yok :( offff offffff

Back
X