• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyup cevap verir misiniz 😔

birkediyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
5
1
1
25
Merhaba ben yıllardır pcos hastasıyım
Kendimi çok ihmal ettim ve iki yıla yakın regl olmadım
Bekarım 45 güne yakın az az kahverengi kanamam oldu doktora gittim doğum kontrol hapı verdi yolladı hiçbir şey demedi rahim kalınlaşması hatta kanser riskinden çok korkuyorum lütfen böyle şeyler yaşayanlar varsa cevap verebilir misiniz 😔😔

Merhaba, pcos yaygın olsa da ciddiye alınması gereken bir durumdur. Sizin durumunuz doğum kontrol hapıyla geçiştirilmemelidir. Hormonlarınız rahim duvarınızın kalınlığı hepsi kontrol edilmeli. Belki başta söktürücü ile başlanmalıydı. Tavsiyem pcos konusunda uzmanlaşmış daha detaylı bakabilecek doktora gidin.

Merhaba, pcos yaygın olsa da ciddiye alınması gereken bir durumdur. Sizin durumunuz doğum kontrol hapıyla geçiştirilmemelidir. Hormonlarınız rahim duvarınızın kalınlığı hepsi kontrol edilmeli. Belki başta söktürücü ile başlanmalıydı. Tavsiyem pcos konusunda uzmanlaşmış daha detaylı bakabilecek doktora gidin.
Gidicem reglim baslayacak üçüncü ya da dördüncü günü gideyim bütün testleri yapsınlar ben polip ya da miyomdan korkuyorum burda da çok okudum internette de çok araştırdım psikolojim bozuldu iyice

Gidicem reglim baslayacak üçüncü ya da dördüncü günü gideyim bütün testleri yapsınlar ben polip ya da miyomdan korkuyorum burda da çok okudum internette de çok araştırdım psikolojim bozuldu iyice
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin ya kurcalamayın o kadar 🙃 insallah güzel sonuçlar gelir ama sonradan ihmal etmeyin. Bende de pcos var doğru düzgün makaleler okumaya başladığımda ihmal ettiğim için çok üzüldüm. Bedenimde üzüldüğüm ne varsa sebebi kendisi çıktı malesef

Back
X