lütfen ölmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tuptip

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
278
403
303
42
canım arkadaşımdın. ortaokulda ilk kez aynı sıraya oturduğumuz günden beri her şeyi birlikte yaşadık. her şeyimizi paylaştık. aylarca görüşemedik yeri geldi ama hiç kopmadık.çok iyi kalpliydin herkese karşı, entelektüeldin, hayat doluydun işinde başarılıydın, herkesin kıskandığı kadındın. bir hata yaptın büyük bir hata hem de ama şimdi canınla mı ödeyeceksin bu bedeli? ya ardında bıraktıkların? kızın? ailen? ben?
her şey bir internette tanıştığı bir adamla başladı. psikolojik tedavi görüyordu o zamanlar. evliydi arkadaşım o zaman üstelik iyi sayılabilecek bir adamla. pek sevmezdi kocasını öyle düşkün değildi ama bir çocuk hatrına kavgasız gürültüsüz sürüp gidiyordu. hep biraz deli dolu yaşamayı heyecan dolu olmayı sevmişti zaten başına da ne geldiyse ondan geldi.
sonra işler ilerlemiş o adamla aşık olmuş deli gibi hem de. adam da profesyonel kadın avcısı tam bir çapkın her türlü numara var. sakladı herkesten bu durumu benden bile. görüyordum başka bir haller telefonu elinden düşürmemeler falan ama konduramıyor insan.
sonra bir gün kıyamet koptu. arkadaşımın eşiyle cinsel hayatı yoktu. ama hamile kalmış diğer adamdan. gizlice aldırmak için de türlü türlü yolu denemiş en son merdiven altı bir yer kabul etmiş. o sırada diğer adamla da arası açılınca ona da söylememiş durumu. ama operasyon sırasında bir terslik olmuş ve kanamayı durduramamışlar acilen hastaneye sevk edilince de ailesi kocası herkes duydu. benim de o zaman haberim oldu. kocasından çok kötü şiddet gördü o haliyle üstelik. kocası hemen terk etti. o utanç o rezillikle kalakaldı orta yerde. işi ailesi haysiyeti herşeyi bitti. sıfır olur mu bir insan? sıfıra düştü gerçekten. ama aşıktı hala sırılsıklam hem de. bir tek kişiye adamın adını vermedi. benim suçum o bekar ben evliydim deyip durdu.
sonra barıştılar tekrar adamla bir ilişkiye başladılar. güzel gidiyor gibiydi. mutluydu. işe girdi tekrar hatta daha iyi bir yere. toparlamıştı epey. kızına adamıştı çoğu zamanını. adam zaten başka şehirdeydi ayda bir kere falan anca buluşabiliyorlardı. altı ay falan böyle gitti. gülmeye başlamıştı tekrar.
ama bayramdan bir kaç gün önce öğrendi adamın baştan beri ihanet ettiğini. hayatında bir kadın daha olduğunu. ne yaptı ne etti buldu kadını öğrendi herşeyi. uğruna hayatını mahvettiği aşk masalları anlatan herşeyini verdiği adam aldatıyordu onu hem de en baştan beri. içti dağıttı ağladı söyledi avutamadık avunmadı.
dün gece intihar etmiş artık tutunacak hiçbir dalım kalmadı deyip. yoğun bakımda durumu hala kritik.
kapısının önündeyim şimdi kızı karşımda. eski kocası bile burda gözyaşı akıyor görüyorum. bakmayın böyle bir hayatın sadece bir hikayesini anlattığıma öylesine sıradan biri değildir benim arkadaşım. çalışkandır merhametlidir hayat doludur eğlencelidir.
ya nolur ölmesin nolur herşey profesyonel bir kadın avcısı yüzünden bitmesin...
gitme cennet gözlü kadın nolur...
 
Evli çocuklu iken başkasından hamile kalmak...

E olan çocuğa oldu işte. Aşk yüzünden intihar edip çocuğu ortada bıraktı. Ona yazık değil mi?
ona hiç kıyamıyorum. benim büyük kızımla aynı ay doğmuşlardı. ona bile ne kadar gülmüştük. onu bile birlikte yaptık diye. yazık tabi en çok ona yazık...
 
Arkadasinizdan melek gibi bahsetmissiniz ne yazık.
Şunlari bir adam yapsaydi neler neler yazardiniz.
melek falan demedim lütfen ya yaptığını da iyi ki yapmış da demedim ama sedece aldatan bir pislik gibi görünsün de istemedim insanların birden fazla tarafları var. kötü yanları var ama iyi yanları da var. öyle değil midir insanlar zaten onu demek istedim sadece.
 
melek falan demedim lütfen ya yaptığını da iyi ki yapmış da demedim ama sedece aldatan bir pislik gibi görünsün de istemedim insanların birden fazla tarafları var. kötü yanları var ama iyi yanları da var. öyle değil midir insanlar zaten onu demek istedim sadece.
Zaten bi iyi ki yapmış dememissinz. İyi bir arkadas olabilir ama adamla beraber olup eşinin yüzüne nasıl baktı acaba?hamilelik olmasa hep saklayacakti belki de. Bunu da deli dolu heyecanlı yaşamayı sever diye hafifletmeyin.
 
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur.

Arkadaşınız ve ölümün kıyısında olduğu için duygusal bakmışsınız. Allah evladına bağışlasın.


Ancak kızını düşünmeden bu kadar affedilmez hatalar yapması onu masum yapmıyor.
 
Yani ne desem bilemedim Allah affetsin ve insAllah alacak nefesi vardir bu hayatta.

Sevgilisi tam da kendisi gibi biriymis hakettigi kisiyi bulmus halbuki.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X