lütfen ölmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşınız yeterince merhametli olsaydı,
önce kendi yavrusunu düşünürdü.

yeterince hayat dolu, enerjisi yüksek olsaydı, kendine güvenir, boşanır, hayatını yeniden kurmaya çabalardı.

yeterince akıllı olsaydı
aldatmazdı. hadi aldattı, hamile kalmazdı. hadi kaldı, merdiven altı bir yerden medet ummazdı.

kızını, ailesini, kendini, canını düşünmeyen,
bir adam uğruna herkesi yok sayan arkadaşınız için siz de bu kadar hırpalamayın kendinizi.

sizin bakmaya kıyamadıgınız çocuğun ne başını öne eğmeye çekindi, ne de tek başına bırakmaya

eski eş lanet biri diyeceğim, başka bir adam için intihar eden, aldatan karısına göz yaşı döküyor adam

hakkında hayırlısı olsun. allah çocuğuna bağışlasın.

Yazık :( hayatını kendi eliyle cehenneme çevirmiş. Çocuğu kaç yaşında ?

Allah yavrusuna bağışlasın.

5 para etmeyecek biri için gözün evladını görmesin.. diyecek söz yok...

eski eş lanet biri diyeceğim, başka bir adam için intihar eden, aldatan karısına göz yaşı döküyor adam

hakkında hayırlısı olsun. allah çocuğuna bağışlasın.
Adamcagiz kızı annesiz ve kötü bir çocukluk anisiyla büyüyeceği için (cocuk er yada geç doğruyu öğrenecek ) agliyordur yoksa evlilik birlikteliği içinde kendisine yaşatılan da çok kolay hazmedilebilecek birşey değil.😔

Arkadaşınız cok masummus gibi gelmis burda diger adami yaftalamis durmussunuz. Hem evliyken birinden hamile kal, cocugu aldirirken rezil ol,sonra ihanete ugradim diye intihar et. sizde butun suç adam da diyin. Kocasinin sucu ne peki? Ilahi adalet denen birsey var.. kimsenin ahi bedduasi kimsede kalmaz.. yazik. Boyle birine ben üzülmeyeceğim. eşi ve kizina uzuldum sadece

Yazık :KK43: hayatını kendi eliyle cehenneme çevirmiş. Çocuğu kaç yaşında ?

Allah yavrusuna bağışlasın.
5 buçuk yaşında daha kıyamam biliyor kötü birşeyler olduğunu ağlıyor ama tam da anlayamıyor

Arkadaşınızın telefonla sürekli meşgul olduğunu soylemissiniz ozaman neden sormadınız kimle konusuyosun diye keşke uyarsaydınız ben olsaydim anlardım uyarırdım yapma diye okadar yıl arkadsinizmis hicmi tanıyamadınız elinden telefon dusmediginde nasıl anlamazsinz..Arkadasinz şuanda canıyla ödüyor yaptiklarinin cezasını.Allah şifa versin ayağa kalksın inşallah değmediğini anlar umarım bundanda bi ders çıkarır umarım.her türlü günaha girmiş ilk evliyken eşini aldatark günaha girmiş sonra bebegini aldirark sonrada canina kiyarak günaha girmiş 😞çok üzüldüm cidden.eski eşinide takdir ediyorum hala arkadsniz için göz yaşı dökebiliyor helal olsun onun gibi bi adami aldatmisya yazık etmiş ya............. :KK43:

Arkadaşınızın telefonla sürekli meşgul olduğunu soylemissiniz ozaman neden sormadınız kimle konusuyosun diye keşke uyarsaydınız ben olsaydim anlardım uyarırdım yapma diye okadar yıl arkadsinizmis hicmi tanıyamadınız elinden telefon dusmediginde nasıl anlamazsinz..Arkadasinz şuanda canıyla ödüyor yaptiklarinin cezasını.Allah şifa versin ayağa kalksın inşallah değmediğini anlar umarım bundanda bi ders çıkarır umarım.her türlü günaha girmiş ilk evliyken eşini aldatark günaha girmiş sonra bebegini aldirark sonrada canina kiyarak günaha girmiş 😞çok üzüldüm cidden.eski eşinide takdir ediyorum hala arkadsniz için göz yaşı dökebiliyor helal olsun onun gibi bi adami aldatmisya yazık etmiş ya............. :KK43:
ah bin tane keşke dolaşıyor şu anda kafamda. keşke görseydim alıp zorla elinden telefonu baksaydım ne bileyim evvelsi gün beraberdik keşke başka şeyler söyleseydim bu kadar yapabileceğini düşünemedim. nasıl diyeyim insan kızıyor ya bi taraftan da çok da anlayamamışım demek ki. arasaydım keşke dün akşam gel çıkalım deseydim. gelen haberler daha da kötüleşiyor. o adama da yazık hakikaten üzülsün çok demiştim ama ölsün de demedim hiç dedi.

Arkadaşınız umarım iyileşir, hatalarını anlar ve kızıyla kendine yeni bir hayat kurar ama keşke bu konuyu burada açmasaydınız. Hayat onun hayatı, günahları da Allah'la onun arasında. Belki affeder belki affetmez, bilemeyiz ama en azından buradaki insanlar tarafından kınanmazdı.

Öyle bir anlatmışsınız ki sanki çok normal bir durum gibi hayret birşey.İntihar etmekte yine kişinin kendi seçimi onun bunun yüzünden değil.Adam kadın avcısı da sizin arkadaşınız çok mu normal.Yazık o çocuğun ilerideki sosyal hayatı bitti.

Arkadaşınız umarım iyileşir, hatalarını anlar ve kızıyla kendine yeni bir hayat kurar ama keşke bu konuyu burada açmasaydınız. Hayat onun hayatı, günahları da Allah'la onun arasında. Belki affeder belki affetmez, bilemeyiz ama en azından buradaki insanlar tarafından kınanmazdı.
buradaki insanlara kadar kimler kimler kınadı da o kadın intihar etti. adını sanını vermedim. ifşa etmedim. sorun şu ki aslında ben derdimi paylaştım. bu durum bana ağır geldi. desteği ona değil kendime istemiştim

kim bilir ne acılar çekmiş
Allah yardımcısı olsun kızına bağışlasın
yargılamak bize düşmez, kimin ne yaşadığı ne yaşayacağını bilemeyiz, Allah Affetsin

Güzellemeler içinde tek gördüğüm, evladını düşünmeyen bir anne. Hem de bir erkek yüzünden. Kusura bakmayın arkadaşınıza değil yavrusuna üzüldüm. Sevgili uğruna annesi tarafından yok sayılmış bir evlat, saçma sapan aşk acısı yüzünden bencilce davranan bir kadından daha kıymetli benim gözümde. İnşallah iyileşir de bir pipili yerine evladı için çabalar bundan sonra.

Bakın bunu böyle yazmak var ;

''Ee ne yapalım,üzülmemizi mi bekledin buna,su testisi su yolunda kırılırmış Allah rahmet eylesin bile demem'' demek var.Empati ya.Konu sahibi reelde arkadaşınız olsa böyle ağır mı konuşacaksınız yüzüne ? Kadın acısını paylaşmış,ne olursa olsun onun arkadaşı,üzülecek tabii.Eski eşi olan adam bile hastanede ağlıyormuş,ölüm bu sonuçta acısını bu insanlar çekecek,durumu kötüleştirince elinize ne geçiyor ?
desteğin kıymetli hatta zannetiğinden bile iyi geldi bana şu an. sağol

Konu sahibi size çok kızgınım,
Anlıyorum içinizi döküp rahatlamak istemiş olabilirsiniz ama arkadaşınızın tam da duaya ihtiyacı olduğu zaman gelmiş burada linç ettiriyorsunuz...
Allah evladına bağışlasın inşallah...

hem kızdım hem de çok uğraştım ama avutamadım anlatamadım yazık dedim hatta gel senle başka şehre taşınalım alalım kızları da dedim. dinlemedi takıntılı gibiydi.
öncelikle kendinizi suçlamayın
1- İnsan ne yaparsa kendine yapar ve kimse kimseye yardım edemez kendisi yardım edilmesini istemedikçe, yani sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yoktu
2- takıntılı gibiydi yazmışsınız, normal olmadığı aşikar, öyle olsa böyle büyük hatalar yapmazdı, kim bilir nasıl bir çıkmazda gördü kendini yaşadıkları çok ağır şeyler belli ki psikolojik sorunlar yaşıyordu
3- şuan onun için yapabileceğiniz tek şey dua etmek
4- o adamı da telefon kayıtlarından filan bulabilirsiniz, ki ona ulaşıp yaptıklarının sonucunda kadının ne hale geldiğini anlatın lütfen belki başka kadınların canını yakmasına engel olabilirsiniz.
5- o yavruya da sahip çıkın ne olur, kızınızdan ayırmayın mümkünse beraber büyüsünler kardeş olsunlar, Allah o meleğin de sizin de yardımcınız olsun sabır versin

Konu sahibi size çok kızgınım,
Anlıyorum içinizi döküp rahatlamak istemiş olabilirsiniz ama arkadaşınızın tam da duaya ihtiyacı olduğu zaman gelmiş burada linç ettiriyorsunuz...
Allah evladına bağışlasın inşallah...
ya lütfen böyle söylemeyin benim de desteğe anlatmaya ihtiyacım vardı. derdim o olmuş olabilir diye düşünüyor musunuz gerçekten? yapmayın nolur ya

buradaki insanlara kadar kimler kimler kınadı da o kadın intihar etti. adını sanını vermedim. ifşa etmedim. sorun şu ki aslında ben derdimi paylaştım. bu durum bana ağır geldi. desteği ona değil kendime istemiştim
Ama kadın kinandigi için değil , adamın hayatında baskasi olduğu için intihar etmiş. Öyle yazmışsınız.
Ayrıca zaten kadını yeterince ifşa etmişsiniz nasıl arkadassaniz? Su olayı kaç kişi yaşar ya?
Burada kafa dagitacaginiza, insanların ozellerini uluorta konuşmak yerine dua etmenizi, çocukla ilgilenmenizi tavsiye ederim.

ya lütfen böyle söylemeyin benim de desteğe anlatmaya ihtiyacım vardı. derdim o olmuş olabilir diye düşünüyor musunuz gerçekten? yapmayın nolur ya

Yazdım zaten dertleşmek istemişsiniz,
Ama istemeden de olsa lince sebep olmuşsunuz... Bence konunuzu kapattırın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X