lütfen ölmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen katılıyorum. bir de vicdan sahibi demiş konu sahibi bayan anlattığı bayan için. vicdanı olan bir kadının eşini aldatması mümkün mü?
O kızın suçu ne peki?
İlerde senin annen böyleydi bunları yapmıştı dediklerinde psikolojisi ne olacak ?
İki pisliğin zevki sefasının kurbanı o minik kız benim gözümde.
Kimse kusura bakmasın.

şu durumda gerçek hayatta karşılaşsam,
haklısın, kimsenin en yakın arkadaşı can çekişirken, merhametli olsaydı, çocuğuna bunu yapmazdı demem.
(burada bunu yazdım)

ama karşımdaki insanın acısı bile olsa çok merhametliydi benim canım arkadaşım diye ağlarken, orada o çocuğun yüzüne bakabiliyorsa, gözlerimi deviririm, karşımdaki anlar.
burada yazı ile anlatınca belki de daha sert oluyor.

insanların acısına saygım var, hiç kadının ölümü hak ettiğini de düşünmedim de kadını biri gelip öldürmemiş.
bu hikayenin kurbanı o değil.

Değil zaten,ama arkadaşı sonuç olarak.Eleştirse bile tabii ki de üzülecek,eski anılarını düşünecek,hangimiz üzülmeyiz ya ? Kendisi seçmiş deyip hayatımıza anında devam mı ederiz ? Hayır.
Bazı yorumlara empatiden yoksun yazmamın sebebi buydu işte.Bazıları yapmıyor aynı empatiyi.Bu insanları eleştirmem mi yanlış yani ?
Çocuktan bahseden,ne bileyim ''yanlış yapmış keşke yapmasaymış'' diyenlere değildi yorumum önceden de yazdım çocuktan bahseden insanları anlıyorum diyerek.İntihar eden kadına çok üzülmemiş de olabilir çocuğu düşünerek,bana ne.Ama düşünerek yazmak çok da zor değil.Acısı olan bir insan var şu an,böyle mi teselli ediyorlar gerçek hayatta da ? Hiç sanmıyorum.Az önce kullandığım ifadeyi tekrarlamayacağım,ama internet bunlarla dolu nasıl olsa.

söylenecek çok söz var ama çocuğa yazık olmuş gerçekten içim acıdı baba ortada Yok anne ölüm döşeğinde yazık ya kuru dal gibi ortada kaldı yavrum inşallah iyi insanlarla karşılaşır

ee sırf aldatildi diye intihar eder mi insan. o kadar sey yasamis atlatmis. bazen bir hastaliktan vs korksam Allahim evlatlarima bagisla buyuyene kadar yanlarında olayim diye dua ediyorum.

bir sey de demek istemiyorum ama evladi icin ne kadar zor bir durum yaşasa da ölse de. psikolojisi nr haldedir kimbilir. arkadasinizi degil cocugu dusunuyorum sadece.

O kızın suçu ne peki?
İlerde senin annen böyleydi bunları yapmıştı dediklerinde psikolojisi ne olacak ?
İki pisliğin zevki sefasının kurbanı o minik kız benim gözümde.
Kimse kusura bakmasın.
kesinlikle ben de küçük kıza ve eşine üzüldüm yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X