Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki çizgi aynı koyulukta çıkınca veya t çizgisi c den daha koyu olduğu gün yumurtlamadır... yumurtlamadan sonraki gün t çizgisi c den daha silik olur ve o günde çatlama günüdür.. yumurtlama ve çatlama günlerinde ilişki olması gerekir.. sizin en sonki test koyulaşmış ama daha yumurtlama olmamış. Bir kaç güne yumurtlama olur.. testi yapmaya devam edin... hergün aynı saatlerde yapınMerhaba arkadaşlar, buraya daha yeni kayıt oldum. Yardımlarıızı bekliyorum. Ovülasyon testi yaptım fakat yumurtlama oldu mu olmadı mı anlyamadım. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum kızlar.Eki Görüntüle 3163876
Henüz pik olmamış iki cizgide aynı koyulukta olacak ya da t çizgisi c den daha koyu olunca yumurtlama oluyor devam et yapmaya yakın gibiMerhaba arkadaşlar, buraya daha yeni kayıt oldum. Yardımlarıızı bekliyorum. Ovülasyon testi yaptım fakat yumurtlama oldu mu olmadı mı anlyamadım. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum kızlar.Eki Görüntüle 3163876
Bu akşam tekrar yaptım silik çıktı.İki çizgi aynı koyulukta çıkınca veya t çizgisi c den daha koyu olduğu gün yumurtlamadır... yumurtlamadan sonraki gün t çizgisi c den daha silik olur ve o günde çatlama günüdür.. yumurtlama ve çatlama günlerinde ilişki olması gerekir.. sizin en sonki test koyulaşmış ama daha yumurtlama olmamış. Bir kaç güne yumurtlama olur.. testi yapmaya devam edin... hergün aynı saatlerde yapın![]()
Ben akşam yapmıyorum.. günde 1 defa ve gündüz yapıyorum. Bide testi yapmadan önce 2 saat sıvı tüketmeyin.. şuan adetinizden sonra kaç gün geçtiBu akşam tekrar yaptım silik çıktı.Eki Görüntüle 3164022
Ben akşam yapmıyorum.. günde 1 defa ve gündüz yapıyorum. Bide testi yapmadan önce 2 saat sıvı tüketmeyin.. şuan adetinizden sonra kaç gün geç
Sıvı alımına çok dikkat ediyorum. O konuda sıkıntı yok. Adetimin 1.gününden sayarsam bugün 13.günü olmuş oluyor teşekkür ediyorum bu aradaBen akşam yapmıyorum.. günde 1 defa ve gündüz yapıyorum. Bide testi yapmadan önce 2 saat sıvı tüketmeyin.. şuan adetinizden sonra kaç gün geçti
Rica ederim.. bu günlerde yumurtlama görebilirsiniz..gündüz yaptığınız testleri dikkate alsanız daha iyi olur.. akşama kadar çok fazla sıvı tükettiğimiz için ister istemez hormon idrarda seyreliyor bundan akşam yapılanlar daha silik çıkıyor..Sıvı alımına çok dikkat ediyorum. O konuda sıkıntı yok. Adetimin 1.gününden sayarsam bugün 13.günü olmuş oluyor teşekkür ediyorum bu arada
Rica ederim.. bu günlerde yumurtlama görebilirsiniz..gündüz yaptığınız testleri dikkate alsanız daha iyi olur.. akşama kadar çok fazla sıvı tükettiğimiz için ister istemez hormon idrarda seyreliyor bundan akşam yapılanlar daha silik çıkıyor.
Merhaba canım tekrardan. 18-19 pik gibiydi fakat yorumunuzda yumurtlama olmamış yazmıştınız. (yorumunuz için teşekkürler) Bir iki kere daha test yaptım silikleşmeye başladı çizgiler. Yumurtlama olmadı mı acaba bu ay yoksa çatlama mı oldu fotoğrafı ekliyorum şimdiden teşekkürlerİki çizgi aynı koyulukta çıkınca veya t çizgisi c den daha koyu olduğu gün yumurtlamadır... yumurtlamadan sonraki gün t çizgisi c den daha silik olur ve o günde çatlama günüdür.. yumurtlama ve çatlama günlerinde ilişki olması gerekir.. sizin en sonki test koyulaşmış ama daha yumurtlama olmamış. Bir kaç güne yumurtlama olur.. testi yapmaya devam edin... hergün aynı saatlerde yapın![]()
Çizgiler ara ara silikleşip koyulaşabiliyor onlara çok takılmayın. Siz yapmaya devam edin.. birde fotograflarda renkler tam gözle görmek kadar iyi anlaşılmaz.ben fotodan bakknca yanılmışta olabilirim tabiki. siz kendiniz karar verseniz daha iyi olur.. c ile t aynı koyulukta veya t daha koyu oldugunda anlarsınız zaten.Merhaba canım tekrardan. 18-19 pik gibiydi fakat yorumunuzda yumurtlama olmamış yazmıştınız. (yorumunuz için teşekkürler) Bir iki kere daha test yaptım silikleşmeye başladı çizgiler. Yumurtlama olmadı mı acaba bu ay yoksa çatlama mı oldu fotoğrafı ekliyorum şimdiden teşekkürler
Bakın benim bu ayki yumurtlamam böyle çıkmıştı meselaMerhaba canım tekrardan. 18-19 pik gibiydi fakat yorumunuzda yumurtlama olmamış yazmıştınız. (yorumunuz için teşekkürler) Bir iki kere daha test yaptım silikleşmeye başladı çizgiler. Yumurtlama olmadı mı acaba bu ay yoksa çatlama mı oldu fotoğrafı ekliyorum şimdiden teşekkürler
Haklısınız çok teşekkür ederim. Bekleyip göreceğim. Hayırlısı inşallahÇizgiler ara ara silikleşip koyulaşabiliyor onlara çok takılmayın. Siz yapmaya devam edin.. birde fotograflarda renkler tam gözle görmek kadar iyi anlaşılmaz.ben fotodan bakknca yanılmışta olabilirim tabiki. siz kendiniz karar verseniz daha iyi olur.. c ile t aynı koyulukta veya t daha koyu oldugunda anlarsınız zaten.
Rica ederimHaklısınız çok teşekkür ederim. Bekleyip göreceğim. Hayırlısı inşallah![]()