• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Ovulasyon testlerime bakar mısınız?

cansin001

"Eline düşeni yap, Kalbine düşeni bekle."🧡🐣
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
3.919
1.302
53
Dün pozitif gördüm hatta ilk defa bu kadar koyu bir pozitif gördüm. T çizgisi daha koyuydu. Normalde eşit koyulukta görüyordum..Ve bugün çatlaması lazımdı, lh düşüşe geçmiş evet ama tam bir silik değil bu duruma takıldım ve canım sıkıldı. Normalde aşırı silik olurdu ertesi güne yaptığımda şuan belirgin bir silik.. en alttaki iki testi bugün yaptım birini öğlen birinide aksam

Eklentiler

• 1000105544.webp
    1000105544.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 1000105543.webp
    1000105543.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 57
Dün pozitif gördüm hatta ilk defa bu kadar koyu bir pozitif gördüm. T çizgisi daha koyuydu. Normalde eşit koyulukta görüyordum..Ve bugün çatlaması lazımdı, lh düşüşe geçmiş evet ama tam bir silik değil bu duruma takıldım ve canım sıkıldı. Normalde aşırı silik olurdu ertesi güne yaptığımda şuan belirgin bir silik.. en alttaki iki testi bugün yaptım birini öğlen birinide aksam
Normalde pikten sonra aşırı silik olmaz aslında. Çatlama çizgisi de koyudur ama C çizgisinden az daha siliktir ve sonrasında günbegün silikleşir. Belki de sağlıklı bir çatlama oldu bu defa 😊

birden silikleşmez zaten. ayrıca ovulasyın dısında da lh hormonu sürekli dalgalanır. o yüzden takılmayın

Ayy kızlar çok sağolun içimi rahatlattiniz ya iki aydır doktora gidiyordum ovulasyon testlerine odaklı ilerlemedim bide gittiğim doktor beni kötü etkiledi ondan sanırım takıldım bu duruma 🤦🏻‍♀️

Normalde pikten sonra aşırı silik olmaz aslında. Çatlama çizgisi de koyudur ama C çizgisinden az daha siliktir ve sonrasında günbegün silikleşir. Belki de sağlıklı bir çatlama oldu bu defa 😊
İnşallah inşallah öyledir çok teşekkür ederim 🥲 💜

Çok tşk ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.

BAT 12 Ekim. Test Yapıp negatif görmek istemiyorum. Çıkacaksa kanda çıkar yarın inşallah 🥰🥰🫠
Amin inşallah 🤲🏻
En doğrusu kan aslında testler stres yüklü.. inşallah yarın güzel haberi alıp bizimle paylaşırsın umut olursun.☘️

N

Kan Negatif çıktı canım. 0.6 ben anlamadım. Hala göğüslerim aynı.
Sağlık olsun canım yola devam daha regline varmış her şey değişebilir.. eğer adet olursan bide prolaktin değerine baktır sağlık ocağında bile bakıyorlar

Back
X