• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen pihtilasma testime bilenler yazsin.

Vah vah öğretmen hanımdın hani… şimdi teknoloji neyi oldun ayol😂😂😂

Benim moral bozdugum yok parmak abla…
Senin durum sorunlu olmasa kan degerlerin oyle cikmazdi.

Hos ilk bende senin gibi degerlerin sorunlu cikinca bi sok oldum kabul edemedim ama senin gibi seviyeyi düşürmedim.
Seninle Deniz Akkaya gibi uğraşmak lazım…
Sen öğretmenmisim, teknoloji gülümüsün…

Soğuk algınlığı üşütmüş😂😂😂 benim neyimin teknolojisini anlatacaksın aaaa Ayşe, google tuşlarına basmanın teknolojisi varsa😂😂😂
Senin kafan basmaz. Branşımdan da anlamadığımı bu kadar belli etme. Yüzsüz yüzsüz hala yazıyorsun.

Senin kafan basmaz. Branşımdan da anlamadığımı bu kadar belli etme. Yüzsüz yüzsüz hala yazıyorsun.
Şu seviyesizliğin… bedenine çok güzel yansıyor.
Sen kimsin insanları aşşa görüp, teşhis koyuyorsun.

Teknoloji bilmemnesi.
Armut piş ağzıma düş…

Teknoloji bilmemnesi ama raporu çıktığında iki tuşa basıp araştırmamış bir bayır gülüsün…

Görende; Pedagojik formasyonu olan öğretmenim sanır kevgir…

Şu seviyesizliğin… bedenine çok güzel yansıyor.
Sen kimsin insanları aşşa görüp, teşhis koyuyorsun.

Teknoloji bilmemnesi.
Armut piş ağzıma düş…

Teknoloji bilmemnesi ama raporu çıktığında iki tuşa basıp araştırmamış bir bayır gülüsün…

Görende; Pedagojik formasyonu olan öğretmenim sanır kevgir…
Aynen öyleyim. Mebbisimi paylaşmayı ister misin? Ben yıllarını öğrencilerine faydali olmak için adamış,öğrencilerine dersini sevdiren,ülkemin dogu batı ic andolu güneydoğusunda gorev yapmış, öğrencilerine tek kelime onur gurur kırıcı soz söylememiş,hicbir soruşturması olmayan bu vatana hizmet etmek icin uğraşan bir öğretmenim. Benim dokunduğum çocukları senin beynin almaz. Sen bu uslubu hakkettiği icin sana boyle yazmak mustehak. Benim okuduğum kitaplar,dergiler sana burdan yol olur. Ben bu başlığı tecrübesi olan varsa bu yollardan gecen varsa diye açtım. Google bile gerek yok yapay zeka uygulaması size hersseyi özetliyor. Simdi iğrenç yorumlarını da al git başlığımdan

Bu başlığı okuyan sevgili gebeler veya anne adayları. Sürecimin sonuna geldim. Bugun hematoloji ve kadın doğum randevum vardi. D dimerim ve diğer değerlerimde sorun olmadığı icin hematolojide isim bitti. Doktor herhangi bir ilaca gerek duymuyor. Kadin dogum doktoru ise tekrar muayene etti. Benim genim faktör 5 leiden heterozigot. Ben bu geni tasisam dahi kadin dogum doktoru bana dusugumun tamamen bununla alakalı olmadığını söyledi. Hatta bu GENDEN haberi olmayıp 3 er 5 er dogum yapan insanlar var dedi. Bana tekrar gebe kaldığımda gelmem gerektiğini iste o zaman bazi testlere bakip gerekirse kan sulandirici olacağını, dusugumun bu GENDEN degil sağlıksız oldugu içinde olabileceğimi söyledi. Sigara sordu hemen bakın ben içmiyorum sukurler olsun ama hemen soruyorlar. Gebeliğe engel olmadığını söyledi ki zaten ben gebe kalabiliyorum cok sukur. Simdi tekrar Allahin izniyle ikinci evladım icin gebelik dusunuyorum. Hematoloji doktoru bu gen bende olmasına rağmen saglikli beslenme,spor,hareketlilik ve sigara kullanmamamin guzel oldugunu bu ihtimalleri cok düşürdüğünü söyledi. İçim cok rahatladı. Şükürler olsun. Bu surec beni cok yordu ama su anda icim rahat kafam cok rahatladı. Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın. Amin

Aynen öyleyim. Mebbisimi paylaşmayı ister misin? Ben yıllarını öğrencilerine faydali olmak için adamış,öğrencilerine dersini sevdiren,ülkemin dogu batı ic andolu güneydoğusunda gorev yapmış, öğrencilerine tek kelime onur gurur kırıcı soz söylememiş,hicbir soruşturması olmayan bu vatana hizmet etmek icin uğraşan bir öğretmenim. Benim dokunduğum çocukları senin beynin almaz. Sen bu uslubu hakkettiği icin sana boyle yazmak mustehak. Benim okuduğum kitaplar,dergiler sana burdan yol olur. Ben bu başlığı tecrübesi olan varsa bu yollardan gecen varsa diye açtım. Google bile gerek yok yapay zeka uygulaması size hersseyi özetliyor. Simdi iğrenç yorumlarını da al git başlığımdan
İğrenç ve hadsiz sensin..

Yazıp yazıp cevap alınca hop oturup hop kalkma.

Ben senin notunu daha ilk bana yazdığım üstü kapalı hakaretinden anladım.

Sen okudum bizde armut topladık dimi…

Ego ya bak utanmasa diplomalarını dizip roman gibi bak bende neler var dicek.
Sen yazdığın sürece cevabını vericem…

Yeter ama.
Cuma günü üslupsuz yazdığınız için ikinizde banlanmıştınız, mevzuyu uzatmanın hala aynı tonda yazıp üslup bozmanın anlamı yok, rica ediyorum karşılıklı göz ardı et butonuna basın.

Öncelikle başın sağ olsun. Rabbim tez vakitte kucağını sağlıklî evlatla doldursun.

Sizin kan pıhtılaşma sorununuz yok.
677 heterozigot problem teşkil etmez.

Hamile kaldığında bebeğe kan giden damarları her kontrole gittiğinde baktır.
Tedbiri elden bırakma.
Merhaba. Benimde sadece pai değerim 4/g 4/g bunu nasıl yprumlarsınız

Back
X