• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen pihtilasma testime bilenler yazsin.

Sizin hangi genlerinizde mutasyon var? Benim factor V homozigot, 677 heterozigot. Ben gebelik öncesi düşük yaptığım için coraspin kullandım gebelikte iğne ile birlikte kullandım 32 haftaya kadar, kadın doğum doktorum bana, içiniz rahat olsun diye Coraspini veriyorum, pıhtı yaşamadınız daha önce aslında gerek yok demişti.
Dogum yaptınız mi peki? Nasil gecti rica etsem biraz bahseder misiniz? Bende sonuçlar ciksin gebelik dusunuyorum. Onun icin soruyorum

Bence sizin psikolojiniz baya etkilenmiş. Hanfendi burda Allaha sukurler olsun çaresi olan birsey yani. Coraspin dediğiniz minicik bir hap. Demek istediğim daha ne dertler var. Kabullen falan ne demek yahu Allah korusun sanki kanser olduk. Surekli B12 folik asit yazmışsınız normal de de bu değerler her insan icin onemli. Burda bu yazıları okuyan bir sürü insan olabilir. Dikkat etmek lazim Allaha sukurler olsun ki doktor bugun içimi rahatlattı. Rabbimiz çaresiz dert vermesin. Amin. Size de bol şifalar dilerim. Bu kadar bozmayın psikolojinizi.
Yemin ederim sizin içiniz kötü.
Bilgileri alırken iyi sonra tu kaka ama şöyle ama böyle…
Soruları sorarken iyi.
Öğretmensiniz birde yazıklar olsun.
Aç oku elindeki rapordaki genleri google neden sormadın da geldin buraya konu açtın.
Hani araştırmayı çok severdin ne oldu…

Asıl sen kötüsün ve psikolojin bozuk.
Haram olsun sana yazdığım bilgiler.

Benim doktorlar içimi hiç rahat ettirmedi hanımefendi onu da yazayım da bil.

Bu kadar da terbiye noksanı olunmaz be.
Gelip bir platforma derdin için konu ac bilen birisi yazsın cevap.
Sonra terbiye eksikliğinde cevap ver.
Git istedigin doktora da sor vucudun b12 folik asit uretmezse protein sentezde ne oluyor de.
Evet çok yazarım her zaman yazarım.
Senin dısında insanlarda okuyup bilgilendi
Mesela biri özelden sorunları var herkes senin gibi konu acıp sonra bilgi yazana seviyesizleşmiyor.

Asil ben senin kirli ruhuna bol şifalar diliyorum…

Yemin ederim sizin içiniz kötü.
Bilgileri alırken iyi sonra tu kaka ama şöyle ama böyle…
Soruları sorarken iyi.
Öğretmensiniz birde yazıklar olsun.
Aç oku elindeki rapordaki genleri google neden sormadın da geldin buraya konu açtın.
Hani araştırmayı çok severdin ne oldu…

Asıl sen kötüsün ve psikolojin bozuk.
Haram olsun sana yazdığım bilgiler.

Benim doktorlar içimi hiç rahat ettirmedi hanımefendi onu da yazayım da bil.

Bu kadar da terbiye noksanı olunmaz be.
Gelip bir platforma derdin için konu ac bilen birisi yazsın cevap.
Sonra terbiye eksikliğinde cevap ver.
Git istedigin doktora da sor vucudun b12 folik asit uretmezse protein sentezde ne oluyor de.
Evet çok yazarım her zaman yazarım.
Senin dısında insanlarda okuyup bilgilendi
Mesela biri özelden sorunları var herkes senin gibi konu acıp sonra bilgi yazana seviyesizleşmiyor.

Asil ben senin kirli ruhuna bol şifalar diliyorum…
Allah kalbine gore versin. Normal bir insanın yazacağı birsey degil bunlar. Senden bilgi istemedim kendi isteginle yazdın. Bir sen değilsin araştıran. Bütün hakaretlerin ve seviyesiz yazışmalarını aynen sana iletiyorum. Psikoyatriye görünmen dileğimle... iki bilgi öğrenip doktor gibi yorum yapmakta guzel kafa

İyi bir hekime rastlamışsın.
677 homozigot oldugunu icin igne + coraspin kullandiriyor.
677 ve 1298 gene problemli ise vucut folik asit b12 üretmez.
B12 iyi olsa folik asit yerlerde sürünür, folik asit iyi olsa b12 yerlerde sürünür…

B12 ve folik asiti asla ayni gun kullanma.
Ayni gun alırsan birbirlerini etkiliyorlar.
Hamile iken kullanma.

B12 ve folik asit omur boyu kullanacaksin zaten protein sentez problemi yasayip homosistein yukselmez.

Valla ben yuruyemiyordum, ayaklarim yamuldu, oglumun hamileliginde…
Ben yürüyemediğim halde igne coraspin ile sorunsuz atlattim.
Ama sonlara dogru tek bacagim cok şişti, onu da idare ettim.

Decavit ben kullanamamıştım bir tane icmistim felegim şaşmıştı.
Normal hamilelik vitamini zaten decavit.

Ama kabız olmamaya bak.
Demir hapina basladiginda solgarin kan hapini kullan kabız yapmıyor.
Benım nasıl acaba 😔2 kez dusuk oldum sonrasında test yaptım bu sekıl çıktı

Eklentiler

• IMG_4063.webp
    IMG_4063.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 23
Allah kalbine gore versin. Normal bir insanın yazacağı birsey degil bunlar. Senden bilgi istemedim kendi isteginle yazdın. Bir sen değilsin araştıran. Bütün hakaretlerin ve seviyesiz yazışmalarını aynen sana iletiyorum. Psikoyatriye görünmen dileğimle... iki bilgi öğrenip doktor gibi yorum yapmakta guzel kafa
Ben seni o kötü kalbinle başbaşa bırakıyorum.
Öğretmen hanımın seviyesi maaşallah🧿🧿🧿
İnşallah din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni değilsindir.
Bir sen araştırdın deyip beni küçümseyip doktora koşa koşa gitmen ne kadar ironik…

Senin yazdıkların normal insanın yazacağı yazılar değil.
Sana ciddi ciddi yazdım ve gittin kan degerinde neler çıktı, doktorun pıhtı attımı diye de orana burana bakacak.
Keşke sana yazmasaydım.
Onca insan gördüm burda senin gibisini görmedim.

Peki madem tu kakayım neden gittin doktora madem bilgi istemedinnnn.

Gecenin yarısında… bana hakaret eden insan, bana anormal muamelesi yapıyor….

Canım Atamın Adam şiirini oku…

Ben seni o kötü kalbinle başbaşa bırakıyorum.
Öğretmen hanımın seviyesi maaşallah🧿🧿🧿
İnşallah din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni değilsindir.
Bir sen araştırdın deyip beni küçümseyip doktora koşa koşa gitmen ne kadar ironik…

Senin yazdıkların normal insanın yazacağı yazılar değil.
Sana ciddi ciddi yazdım ve gittin kan degerinde neler çıktı, doktorun pıhtı attımı diye de orana burana bakacak.
Keşke sana yazmasaydım.
Onca insan gördüm burda senin gibisini görmedim.

Peki madem tu kakayım neden gittin doktora madem bilgi istemedinnnn.

Gecenin yarısında… bana hakaret eden insan, bana anormal muamelesi yapıyor….

Canım Atamın Adam şiirini oku…
Sen bi once üslubuna bak. Yazdıklarını bir oku bakalim. Emir vaki bir sekide ustten ustten. Birde diğer insanalrinkine bak ne kadar kibar hangendi sekidle yazmislar. Once kendine bak üslubuna bak. Her insan buraya konu açabilir sana soracak degil. Her insanın başına hastalık gelebilir. Psikolojisi düzgün olan insan senin gibi tanımadığı kimselere boyle itici üslup kullanmaz. Cok itici olumsuz yorumlarını baska konulara kullan yazma benim başlığıma. Bu kadar kötü kalpli olan sensin ben kibarca hanfendi diye yazdım senin gibi aşağılık seviyesiz üslup kullanmadım. Simdi yaziyorum çünkü artik hakettin. Insan once kendini bilmeli insanlara düzgün üslup kullanmalı. Onu yaptır bunu yaptıracaksin buna baktiracaksin mevbur bununla yapacaksın söylesin böylesin. Insan olsan once bu üslupla yazmazsin

Sen bi once üslubuna bak. Yazdıklarını bir oku bakalim. Emir vaki bir sekide ustten ustten. Birde diğer insanalrinkine bak ne kadar kibar hangendi sekidle yazmislar. Once kendine bak üslubuna bak. Her insan buraya konu açabilir sana soracak degil. Her insanın başına hastalık gelebilir. Psikolojisi düzgün olan insan senin gibi tanımadığı kimselere boyle itici üslup kullanmaz. Cok itici olumsuz yorumlarını baska konulara kullan yazma benim başlığıma. Bu kadar kötü kalpli olan sensin ben kibarca hanfendi diye yazdım senin gibi aşağılık seviyesiz üslup kullanmadım. Simdi yaziyorum çünkü artik hakettin. Insan once kendini bilmeli insanlara düzgün üslup kullanmalı. Onu yaptır bunu yaptıracaksin buna baktiracaksin mevbur bununla yapacaksın söylesin böylesin. Insan olsan once bu üslupla yazmazsin
Senin kalbin leş…
Asıl senin üslubuna bak…

Doğruları yazmam seni resmen krize soktu.
Ciddi olduğunu yazdığım an demek ki…

Gecenin yarısı dogru bilgi verip doktora git ihmal etme şunlar şunlar olur diyen birine hakaret ettin alttan alta. Ben bunu anlamayacak insan değilim.
Ve sana yazmam gereken cevabı yazdım senin gibi eğip bükmeden.

İnşallah dilerim ki… sınan ve sınavını anlama, tekrar sınan ve sınavını anlama.
Aşşağılık da sensin, seviyesiz de sensiz, insan olmayan da sensin.
Bakılması, yaptırması gereken testleri yaptır dedim gitti yaptırdı sonra hakaret.
Sonsuz negatiflik içinde sınan…

Senin kalbin leş…
Asıl senin üslubuna bak…

Doğruları yazmam seni resmen krize soktu.
Ciddi olduğunu yazdığım an demek ki…

Gecenin yarısı dogru bilgi verip doktora git ihmal etme şunlar şunlar olur diyen birine hakaret ettin alttan alta. Ben bunu anlamayacak insan değilim.
Ve sana yazmam gereken cevabı yazdım senin gibi eğip bükmeden.

İnşallah dilerim ki… sınan ve sınavını anlama, tekrar sınan ve sınavını anlama.
Aşşağılık da sensin, seviyesiz de sensiz, insan olmayan da sensin.
Bakılması, yaptırması gereken testleri yaptır dedim gitti yaptırdı sonra hakaret.
Sonsuz negatiflik içinde sınan…
Ya cidden ne kadar önemsiyorsun kendini. Ben sen dedin diye mi gittim. Isin gücün basit insanalr gibi beddua etmek. En baştan oku bakalim nasil yazmissin. Saygısız insan. Sen negatif kendisisin sana birsey demeye lüzum dahi yok. Senin hiçbir mesajına bakip hareket etmedim ben. Komik yaa valla cidden vakaliksin

Korkmayın, ilk haftalardaki düşüklerin nedeninin pıhtılaşma değil, sağlıksız gebelik olduğunu söylüyor doktorlar. Factor V geni bende homozigot, siz taşıyıcısınız ben hastayım. Ben de ilk hamileliğimde hiçbir sorun yaşamadım, kan sulandırıcı kullanmadım. Ondan sonra iki düşük yaptım. Tekrar hamile kalınca coraspin ve oksapar iğne kullandım. Size tavsiyem ilaçları zaten doktorlar veriyor, uzun süre oturmayın hareketli bir hayat tarzınız olsun. Uzun yolculukta 2-3 saatte bir mola verin 10 dk yürüyün, otobüs yolculuğunda arada çıkıp koridorda yürüyün ayaklarınızı uzatmaya çalışın. Bunları özellikle hamilelikte dikkat edin.
Merhaba ben de factor v homozigotum, doğumdan sonra ne kadar süre kan sulandırıcı iğne kullandınız acaba?

Kuzum ben 40 çıkan a kadar kullannlar a şahit oldum sen neden az kullandın ki sonra birdaha kullanmadın mı
Bilmiyorum doktorum o kadar kullanmamı söyledi. Ondan sonra ben haftada 1 coraspin kullanıyorum 100mg tabi çok düzenli değil. Onu da doktorum söylemedi kendim kullanıyorum.

Ya cidden ne kadar önemsiyorsun kendini. Ben sen dedin diye mi gittim. Isin gücün basit insanalr gibi beddua etmek. En baştan oku bakalim nasil yazmissin. Saygısız insan. Sen negatif kendisisin sana birsey demeye lüzum dahi yok. Senin hiçbir mesajına bakip hareket etmedim ben. Komik yaa valla cidden vakaliksin
Sen bir insanın başına ders niteliğinde gelebilecek bir faciasın. Tövbe ettirirsin insana.

Senin gibi birini tanıdıktan sonra kimseye asla bu konu da bilgimi…

Vakalık kim tartışılır.

Hala eminim google da arama yapmak için bir tuşa bile basmamışsındır.
Aç araştır, bir sürü araştırma / makale / çalışma var.
Sen negatiflik içinde sınan ki sınavını anlama…

Sen bir insanın başına ders niteliğinde gelebilecek bir faciasın. Tövbe ettirirsin insana.

Senin gibi birini tanıdıktan sonra kimseye asla bu konu da bilgimi…

Vakalık kim tartışılır.

Hala eminim google da arama yapmak için bir tuşa bile basmamışsındır.
Aç araştır, bir sürü araştırma / makale / çalışma var.
Sen negatiflik içinde sınan ki sınavını anlama…
Senin araştır dedigim teknolojileri ben dersimde anlatıyorum. Benim asabımı bozma. Ben burda kendimi anlatacak da değilim. Git Allahından bul. Benim başlığıma yazma. Senin ne dediğini yaptım ne senden bilgi aldım. Ancak moral bozarsan sen. Burda bir sürü kişi yazmış Senin gibi kaba var mi? Ben bilirim havaları şunu yap bunu yap emir vaki cümleler... ne desem boş kalir.

Back
X