kızlar evde pizza yapıyorum ama çok hoşuma gitmiyor dışarıdan hazır aldıklarımıza benzetemiyorum sanırım beceremiyorum yaa yardım edin lütfen sadece hep yaptığınız iyi tutturduğunuz bir pizza hamuru tarifi ve üstüne yapılan domatesli yada işte salçalı sosun tarifini yazarak bana çooooooooook yardımcı olursunuzz denediğiniz tadını beğendiğiniz tarifi sölerseniz çok sevinirim!!!!!!! :dance:
newlife teşekkür ederim senin söylediklerinlede deniycem güzel ve pratikk olur tekrar çok teşekkürlerr!!!
kızlar evde pizza yapıyorum ama çok hoşuma gitmiyor dışarıdan hazır aldıklarımıza benzetemiyorum sanırım beceremiyorum yaa yardım edin lütfen sadece hep yaptığınız iyi tutturduğunuz bir pizza hamuru tarifi ve üstüne yapılan domatesli yada işte salçalı sosun tarifini yazarak bana çooooooooook yardımcı olursunuzz denediğiniz tadını beğendiğiniz tarifi sölerseniz çok sevinirim!!!!!!! :dance:
herkes tarifini vermiş bende vereyim bulundugum ilde pizza yapan yer yok bu yuzden kendim yapıyorum arkadaslarım ailem cok beğeniyor dısarıdanda pek farkı olmuyor
süt yaş maya az biraz sıvı yağ 1 yumurta ve un hamur kulak memesi yumusaklıgına gelince dinlenmeye bırakıyorum cam pasta altlıgına hamuru yayıyorum üzerine domates rendesi biraz ketçap , kekikli sos ve biraz kasar serpip fırında biraz kızartıyorum hamur pişene kadar malzeme mahvolması diye sonra cıkarıp malzemeyi diziyorum en üste yine bol kasar tekrar fırına bence kesinlikle dene harika oluyor
dilimlenmiş zeytin mısır domates biber sucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?