- 2 Mart 2023
- 78
- 47
- 3
- 38
- Konu Sahibi AlpKardelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17. Haftamda erkek denildi aynı sizin ki gibi ultrason fotosu verildi. Üzgünüm ama erkek gibi duruyor yani kesin net söylemiş delil olarak da pp fotosu vermiş. Benim ki değişmedi oğlum olduArkadaşlar doktor kesin erkek dedi ama ben inanmıyorum güçlü bir şekilde kiz hissediyorum . Sanki bu gösterdiği kordon gibi geliyor. 3 oğlum var belki benimki his değil istek . Başına böyle bir durum gelen oldu mu?
Teşekkür ederim. Galiba içimde ki güçlü kiz isteği görmemi engelliyor . Napalim hayırlı evlat olsun inşallah. Kendimi ayipliyorum bir yandan Rabbım vermis şükret diye napim busefer değişik olsun istemiştim. Sağlıkla doğsun inşallah.17. Haftamda erkek denildi aynı sizin ki gibi ultrason fotosu verildi. Üzgünüm ama erkek gibi duruyor yani kesin net söylemiş delil olarak da pp fotosu vermiş. Benim ki değişmedi oğlum oldu
Teşekkür ederim kuzum senin oğluşlar da sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallahTeşekkür ederim. Galiba içimde ki güçlü kiz isteği görmemi engelliyor . Napalim hayırlı evlat olsun inşallah. Kendimi ayipliyorum bir yandan Rabbım vermis şükret diye napim busefer değişik olsun istemiştim. Sağlıkla doğsun inşallah.oğlunuza sağlıklı uzun ömür dilerim.
Amin cnm Allah razı olsunTeşekkür ederim kuzum senin oğluşlar da sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah![]()
Bende sizin gibi kız çok istiyordum aynen banada erkek diyip foto verildi genellikle de erkek pek değişmiyor rabbim sağlıklı evlat versin kaçıncı haftanizda böyle denildi bende 18 haftama kadar acaba mi dedim ama 18 ultrason elimdeydiArkadaşlar doktor kesin erkek dedi ama ben inanmıyorum güçlü bir şekilde kiz hissediyorum . Sanki bu gösterdiği kordon gibi geliyor. 3 oğlum var belki benimki his değil istek . Başına böyle bir durum gelen oldu mu?
14+3 te bide çok acele bakıp söyledi. O yüzden acaba mi diyorum. Rabbım nasip etmiyorsa etmiyo işte. Bütün takvimler , karın şeklim asermem falan kiz diyordu belki ondan çok umutlanmistim. Sağlıklı olsun da ne diyim bir oğlan daha evde savaş ederiz artıkBende sizin gibi kız çok istiyordum aynen banada erkek diyip foto verildi genellikle de erkek pek değişmiyor rabbim sağlıklı evlat versin kaçıncı haftanizda böyle denildi bende 18 haftama kadar acaba mi dedim ama 18 ultrason elimdeydi![]()
Kız ya bn pipisi nerde gören bana bi işaretleyip atsın
benim bir tanidik var uc kizi vardi on yil.sonra yine hamile kaldi ve nereye gitse ekek.dediler hatda yurt disina gitfiler gercekden erkekmi diye ordada erkek dediler kurbalar falanlar kestiler ama bebek kiz dogdu bazen ola biliyo oyle hic anlasilmiyoArkadaşlar doktor kesin erkek dedi ama ben inanmıyorum güçlü bir şekilde kiz hissediyorum . Sanki bu gösterdiği kordon gibi geliyor. 3 oğlum var belki benimki his değil istek . Başına böyle bir durum gelen oldu mu?
Dimi ama banada öyle geliyor . Dr yuvarlak içine almış birde . Ben kordon diyorum onaKız ya bn pipisi nerde gören bana bi işaretleyip atsın![]()
Hayırlısı ya çok isteyince olmuyor sanırım. 4 kizim olsun çok isterdim mesela ben kizken birsuru kizim olsun derdimbenim bir tanidik var uc kizi vardi on yil.sonra yine hamile kaldi ve nereye gitse ekek.dediler hatda yurt disina gitfiler gercekden erkekmi diye ordada erkek dediler kurbalar falanlar kestiler ama bebek kiz dogdu bazen ola biliyo oyle hic anlasilmiyo
Aynen valla14+3 te bide çok acele bakıp söyledi. O yüzden acaba mi diyorum. Rabbım nasip etmiyorsa etmiyo işte. Bütün takvimler , karın şeklim asermem falan kiz diyordu belki ondan çok umutlanmistim. Sağlıklı olsun da ne diyim bir oğlan daha evde savaş ederiz artık![]()
İnşallah cnm . AminAynen vallahaylaz oglanlar araasinda kaldınız rabbim sağlıklı olsunlar inşallah
![]()
Benim onları ayağa benzetmem pekiDimi ama banada öyle geliyor . Dr yuvarlak içine almış birde . Ben kordon diyorum ona![]()
Ben de göremiyorumBenim onları ayağa benzetmem peki![]()
Aa evet şimdi farkettim orayı ama bence de kız olabilir umut vermek gibi olmasın ama yine de bi ihtimal var gibi. Hakkınızdan hayırlısı olsunBen de göremiyorumkenardakiler bacak zaten ortada ki kucuk çıkıntıyi mi gösterdi acaba. Kiz organı da olamaz mı?
İnşallah cnm. Bir ay sonra ayrıntılı bakacam dedi . Sonucu yazarim buraya İnşallah.Aa evet şimdi farkettim orayı ama bence de kız olabilir umut vermek gibi olmasın ama yine de bi ihtimal var gibi. Hakkınızdan hayırlısı olsun![]()