Rüya Yorumları Lütfen rüyamı yorumlayabilirmisiniz inanılmaz korktum hala etkisindeyim.

pelingclu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
19
1
86
Ankara
Rüyalarım beni ürkütmeye başladı inanın.

Ben rüyalarımda hep uçuyorum ve okadar gerçek oluyorki rüzgarın tenime dahi değdiğini hissediyorum inanın.

Rüyamda annem ile bir yatırın yanındaydık. Ben başımı tutamıyorum ve orada kafamı koyuyorum. Kendimi rahatsız hissediyorum bir bayan var. Önünde ince krem rengi dantel var ben onu alıp sökmeye başlıyorum. Annem kızım neyapıyorsun bırak diyor. Oradaki bayan söksün iyidir diyor. Oda şifa dağıtan biri gibiydi öyle anımsıyorum. Karşımızdada bir somya var. yattığım için somyanın altını görebiliyorum. Simsiyah birşey görüyorum. Annemlere diyorumki bak anne işte orada gördünmü bize bakıyor diyorum. Annemse ben bişi görmüyorum dedi annem birden oradan fırlayan bir varlık vardı cin gibi düşünmüştüm. Ben annemi kolundan tutuyorum tamamıyla dua okumaya başlıyorum lehçeli bir şekilde. Ben okudukça varlık benden kaçıyor. Biraz ileride babamı görüyorum. Babamıda zorla kapıdan neredeyse kolundan tutup fırlatıyorum. Varlıkta peşimizden geliyor. Arkamı dönüp tekrardan duayı okumaya devam ediyorum. Fatiha okuyordum. Duayı okuyunca uzaklaşıyor. Kapıyı üzerine kapatıyorum. Yemin ederimki uyandığımda hala dua okuyordum. :///

Rüyamı yorumlayabilirseniz inanın beni çok mutlu edersiniz.:26:

İlginiz için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

Mail adresim: pelingclu@gmail.com

rüyanız kafanızdaki soru işaretlerinin çok kısa zamanda aydınlığa kavuşacağına delalet.fakat rüyanızda size açık bir uyarı var.buda şu lütfen kimsenin gizlisini veya gizli bile olmasa hayatını vesairesini merak edip peşine düşmeyin.başkalarını araştırmayın,yoksa bela sizi bulur.yorumu budur.

rüyanız kafanızdaki soru işaretlerinin çok kısa zamanda aydınlığa kavuşacağına delalet.fakat rüyanızda size açık bir uyarı var.buda şu lütfen kimsenin gizlisini veya gizli bile olmasa hayatını vesairesini merak edip peşine düşmeyin.başkalarını araştırmayın,yoksa bela sizi bulur.yorumu budur.

Çok teşekkür ederim. Vakit ayırıp yorumladığınız için.

Back
X