• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen sadece eşi ya da sevgilisi kendinden küçük olan hanımlar yorum yapsın!

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
hanımlar instagramdan tanıştığım biri var benden dört YAŞ küçük Yaşımı da bilmesine rağmen sürekli ilgileniyor çok beğendiğini çok güzel bulduğunu söyleyip başka güzel Cümleler kuruyor Hakkımda. yaşam tarzımız aynı bende onu beğendim tipi Hoşuma gitti ama ilgilendiğimi belli etmiyorum daha bilmiyorum olur mu ki ne dersiniz

Yaşlarınız nedir?

Erkek 25 üstüyse olur tabi.

25 altıysa şüpheyle bakarım.

Ama genel anlamda instagram vb sosyal platforma çok güvenmeyin, burda tanıştığınız birine de. Kimi düşürsem kar kafasında erkekler önüne gelene olta atıyor.

Ben yaşı küçük olduğu için değil internet olduğu için olumsuz baktım.

Ben istemem yani, kendi yaşıtımla olmuyor ki küçüğüyle olsun. Erkekler bizden farklılar, geç büyüyorlar biraz, kafadan atmıyorum bilimsel bir şey bu. O sebeple ufaklara bakmam bile :) Tavsiye edebileceğim bir şey değil kısacası.

hanımlar instagramdan tanıştığım biri var benden dört YAŞ küçük Yaşımı da bilmesine rağmen sürekli ilgileniyor çok beğendiğini çok güzel bulduğunu söyleyip başka güzel Cümleler kuruyor Hakkımda. yaşam tarzımız aynı bende onu beğendim tipi Hoşuma gitti ama ilgilendiğimi belli etmiyorum daha bilmiyorum olur mu ki ne dersiniz
nişanlım benden 6 buçuk yaş küçük ama onunla yakaladığım uyumu başkasıyla yakalamam zor.yaşı o dert etmiyorsa sen hiç dert etme.dikkati elden bırakmadan tanı derim.

Yaşlarınız nedir?

Erkek 25 üstüyse olur tabi.

25 altıysa şüpheyle bakarım.

Ama genel anlamda instagram vb sosyal platforma çok güvenmeyin, burda tanıştığınız birine de. Kimi düşürsem kar kafasında erkekler önüne gelene olta atıyor.

Ben yaşı küçük olduğu için değil internet olduğu için olumsuz baktım.

Konu sahibi 24 Yaşında diğer konusuna baktım, çocuk 20 Yaşında henüz bu durumda.

Eşim benden 2 yaş küçük artik işi gereğimi bilmiyorum benden daha olgun:KK53:
Olur niye olmasin ki?
Yalniz biz taniştiğimizda eşim 26 yaşinda idi.
Çocuk 20 yaşinda ise ne olacaği belli olmaz. Yinede tanimaya çalişmanin zarari olmaz.

benım sevgılımde benden kücük ama sadece 1 yas var aramızda. buna rağmen bazen zıtlastıgımız noktalar oluyor. ama şöyle olur ne biliyim adam 30 siz 34 olursunuz bunda bi sorun olmaz cünkü artık karakter ve kişilik oturmuştur zaten. bu tamamen karsınızdaki kişiyle alakalı.

Back
X