• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen sadece eşi ya da sevgilisi kendinden küçük olan hanımlar yorum yapsın!

Eşim benden 3 yaş küçük. Sorunlarımız yaşımızdan başka her şeyden kaynaklanıyor:) olgunluk yaşla değil yaşananlarla oluyor. Bir benzetme vardı bilirsiniz armut değilizki bekledikçe olgunlaşalım. Ayrıca genç erkek daha iyi oluyor bence daha dinamik daha enerjik:)

Benim de eşim 1 yaş küçük benden. Yaşla ilgili hiç sorunumuz yok.
Aslında senin yaşı deģil de netten tanıştıgın insan ne kadar güvenli onu düşünmen lazım.

Olmaz bu iş :KK14:

valla ben ikinci evliligimi kendimden bes yas kücük olan esimle yaptimvalla o bizi yönetiyor bir bebegimiz oldu masallah benden iyi annelik yapiyor pek enerjik oluyorlar :KK53::KK53:

Sevgilisi esi kendinden kucuk olan yorum yapsin demissin bende sevgili yok annem ne yapayim oleyim ben o zaman zaten yorumda yapamiyom :KK53::p

benım 3 tane tanıdıgım arasında 4 yas farkı vardı.
2ssı erkek ve 16 yasındaydık o zaman kız 21 20 . hava amaclı cıkmmıslardı ergenlık..

neyse dıger arkadasım kızdı 23 yasında sevgılısı 19 yasındaydı. uzun sure cıktılar ama hergun kavga edıyorlardı. tabı cocugun yası oturmadıgı ıcın olabılır. kız sureklı acıklama yapıyordu ayrıldılar.

annem babamdan 1 yas buyuk. sıkıntı yok.

acıkcası bılemıyorum eger yasınız oturduysa sıkıntı olmaz bence ama 20 lı yaslardaysanz olabılır sıkıntı bence

Ayy nedense ben sosyal ağlardaki ilişki lere pek guvenmiyorum.. ne biliyim bence zaman a bırakın ve tanıyin..

Ayni durumdayim bende fikir almak icin yazmayi dusunuyodum.1 bucuk senedir beraberiz cokk dusundim sirf ileride sorun olacagindan suphe ettigim icin ama birakmadi.Ailesiyle tanistim oda benim ailemle evlilik yoluna adim attik.ama piskolojik olarak insan yipraniyor cok.

kardesim 22 kiz arkadasi 26 yasinda. kiz evlenmek istiyor ama kardesimin okulu var.

4yas ne ki tatlım ya. Bende on yaş falan sandım. Sorun olmaz bence ama iyi tanı tatlim tesekkurler

Bahsettigin kisi 20 yasinda olmali. Ergen yani. Bu donemde genelde daldan dala konarlar. Sosyal medyada tanisilan birine de ne kadar guvenilir bilmiyorum. Sonucta insan senelerceayni yastiga bas koydugu esinin bile gercek yuzunu ayrilirken gorebiliyor.
Ha bu arada eski esim benden 1 yas kucuktu.

Son düzenleme:
Allah Allah ille yorum yazmak için konu başlığına mı uymamız lazım...
İnat değilmi konu başlığına uymuyorum ama yinede yorum yazacağım.
Olmaz diye bişey yok senden küçük olması açısından, ama bence yaşıtın olması daha guzel yada biraz daha büyük olabilir.

Back
X