Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen sadece eşi ya da sevgilisi kendinden küçük olan hanımlar yorum yapsın!
Benimde bir yaş küçük sevgilim ikinizi bir resimde düşün yakışıyorsanız yaşını belli etmiyorsan sorun yok ama bir de kafa yapısı var o olgun değil ise ve sen yaşından olgun ağır isen otak noktada buluşmanız zor olabilir.
Yasağı, kısıtlamayı delmeye geldim, 5 yaş küçüğüm eşimden
Yaşlarınızın kaç olduğu önemli, ama 4 yaş aslında o kadar da büyük bir fark değil
Hem hep erkekler mi kendinden küçüklerle beraber olacak?
Çıtır çerez kadınların da hakkı
Erkekler daha gec olgunlasiyor. Senden buyuk olursa o açidan iyi olabilir. Bir de hayatini kurmuş olur, bu da onemli. Ve instagramdan tanistigin insana cok da guvenme, daha kimlerin ne fotograflarini begenmistir diyecektim ama aa o da ne, eşimin yaşi benden buyuk, o yuzden yorumlarimi kendime saklamam lazimdi dimi tüh ya halbuki eşi kendisinden buyuk insanlardan da faydali yorumlar gelebilirdi hay Allah ne yapicaz simdi
esım benden kucuk degıl
olamazdıda zaten
kendınden 3-5 yas kucuk erkeklerle evlenen kadınların vay halıne dıyemıyorum
erkeklerın vay halıne kadınlar cok cabuk yıpranıyor
cevremde var
takıntıgım tavır
uf kadın kartlamıs!
toplumda çok fazla olaylar dönerken, sosyal medyadan bir erkek arkadaş pek güvenilir gelmedi bana. En azından çevrenizde güvendiğiniz insanların tanıdığı sorup soruşturabılecegınız bırı olsaydı daha iyi olurdu bence.
kişisel fikrimdir.
Bende kendimden 2 yaş küçük biriyle çıktım, işin içine aileler hele ki erkek anası girince işin rengi değişiyor.
Ben de olmadı o noktaya gelemeden bitti ki yine yaş farkı sorun oldu benden yana çünkü çocukluğuna tahammül edemedim ve olgun birini aramaya başladım. Ama bunlar sorun olmasa da aile sorunu iş ciddiye binince oluyor, Mesela ablam yaşadı