lütfen sakinleştirin beniii

Canın sağolsun boş ver.. Madem kıymet vermiyor neden her şeyiyle ilgileniyorsun.. Annesi misin sevgilisi mi..Şımartma bu kadar canım yaa.. :37:

Kendi başının çaresine baksın,ne yerse yesin.. :ssz: Böyle davrandıkça değer vermez tepene çıkar..

Gençlikten ümidini kesip de kızlar anca süslensin gezsin derdinde diyenlere cevap olsun bu konu:1:
Hatta daha komik bir şey söyleleyim, sırf sevgilim seviyor diye yapmayı öğrenmediğim yemek kalmadı benim.
Kendi kendime içli köfte yapmayı, mantı açmayı ve daha bir sürü kişinin(annemin dahil) yapmadığı şeyleri öğrendim, beyefendinin annesi doğru düzgün yemek yapmazken:52:
Ha neye mi yaradı, ilişkimde bir hiçe ama ileride onun sayesinde kazandığım bu becerimi sergileyip para kazanmayı amaçlıyorum o ayrı:1:

Gençlikten ümidini kesip de kızlar anca süslensin gezsin derdinde diyenlere cevap olsun bu konu:1:
Hatta daha komik bir şey söyleleyim, sırf sevgilim seviyor diye yapmayı öğrenmediğim yemek kalmadı benim.
Kendi kendime içli köfte yapmayı, mantı açmayı ve daha bir sürü kişinin(annemin dahil) yapmadığı şeyleri öğrendim, beyefendinin annesi doğru düzgün yemek yapmazken:52:
Ha neye mi yaradı, ilişkimde bir hiçe ama ileride onun sayesinde kazandığım bu becerimi sergileyip para kazanmayı amaçlıyorum o ayrı:1:

Süpersin ya bende bir sürü yemeği sevgilim için öğrendim. Daha da öğreniyorum. :)

Bende iş yerinde ağır yemekler yemesin diye kepek ekmeğine sandviç hazırlıyorum her sabah. :) İçimden geliyor napimm, çokta hoşuna gidiyor aşkımın. :)

biyerde okumuştum erkekler kendilerine annesi gibi davranan kadınları itici buluyomuş,kadın kadın gibi olmalıymış herkesin bi annesi varmış zaten ....

Siz onun annesi değilsiniz, onun annesi var.
Tabii ki güzel süprizler yapmak cok hos, belli ki verici bir insandınız.
Ama değerinizi bilin, son paramla gittim meyve aldım dediğinizde icim ciz etti.
Unutulmuş olması size deger vermediği anlamına gelmez. Ama sizin rolünüz onu kollamak degil.
Bir laf var once can sonra Canan

Sesli bir sekilde güldüm :)) supersiniz. forumu açan arkadasımızı da ortak alalım :)) kk Cafe halkla iliskileriniz benden

Son düzenleme:
biyerde okumuştum erkekler kendilerine annesi gibi davranan kadınları itici buluyomuş,kadın kadın gibi olmalıymış herkesin bi annesi varmış zaten ....

Evet bak bu söz doğru.

Aslında bu beklentilerle alakalı bir durum. Mesela sevgilim yola çıktığında hiç yolluk bir şeyler hazırlamadım. Mola da yer sonuçta. Ama konu sahibinin içinden gelmiş demek ki. Arada sırada böyle hoşluklardan zarar gelmez bence.

Süpersin ya bende bir sürü yemeği sevgilim için öğrendim. Daha da öğreniyorum. :)

Bende iş yerinde ağır yemekler yemesin diye kepek ekmeğine sandviç hazırlıyorum her sabah. :) İçimden geliyor napimm, çokta hoşuna gidiyor aşkımın. :)

Bu kadar düşünüp, ilgileniyoruz.
İnşallah kıymetimizi bilirler ne diyeyim:1:
Şimdiki hedefim su böreği...
Herkes yapamazsın diyor ama inat ettim, elimden kurtulamayacak o börekcikler.
Aslında iyi mi yapıyoruz hakikaten bilmiyorum, konu sahibinin de emekleri boşa gitmiş.
Bu kadar ince düşünmemizin bir zararı dokunur mu ki acaba ileride?:44:

kızlar yazdıklarınızı okuyorum çoğunuza da hak veriyorum ama tek tek cevap yazmak içimden gelmiyo çok üzgün hissediyom kendimi. cevap veren verecek olan herkese çok teşekkür ederim. bi gün çok güçlü ve böyle herşeye ağlamayan tek başına da ayakta duracak güce sahip bi kadın olmayı diliyorum kendim için.

kızlar yazdıklarınızı okuyorum çoğunuza da hak veriyorum ama tek tek cevap yazmak içimden gelmiyo çok üzgün hissediyom kendimi. cevap veren verecek olan herkese çok teşekkür ederim. bi gün çok güçlü ve böyle herşeye ağlamayan tek başına da ayakta duracak güce sahip bi kadın olmayı diliyorum kendim için.

Cnm bizde ağlaya ağlaya, kırıla kırıla öğrendik. Bir bakmissin oncelliklerin değişiyor. Dostların, sevgilin, is arkadaşlarından ne alıyorsan onu vermeyi öğreniyorsun. Naifligini, iyi niyetini kaybetme sen ama öğretiyorlar walla. Bazen ağlamakta cok şey öğretir. Aglayarak baslamiyormuyuz büyümeye :)

Bu kadar düşünüp, ilgileniyoruz.
İnşallah kıymetimizi bilirler ne diyeyim:1:
Şimdiki hedefim su böreği...
Herkes yapamazsın diyor ama inat ettim, elimden kurtulamayacak o börekcikler.
Aslında iyi mi yapıyoruz hakikaten bilmiyorum, konu sahibinin de emekleri boşa gitmiş.
Bu kadar ince düşünmemizin bir zararı dokunur mu ki acaba ileride?:44:

Valla söz konusu erkekler oldu mu net konuşamıyorum. :) İnce düşünmekten zarar gelmez, sadece ağırlığımızı koymamız lazım. Hem ilerde anne olduğumuzda çok işe yarayacak bu bilgiler öyle değil mi?

Hem şu var. Sadece onun için öğrenmiyorum ben. Mutfak işlerini severim, yemek yapmaya bayılırım. Küçük bir pastane açma hayalim var. Yani yemek yapmak benim için bir terapi gibi bir şey.

Eh sevgilimde düşkündür midesine, 1 taşla 2 kuş :)

ya herkesin annesi var bırak bu işi anneler yapsın demek de yanlış değil mi? evet küçükken cocukların bakımı konusunda annenin ve babanın oldukça fazla sorumluluğu var ancak kocaman yaşa gelmiş birine yolluk hazırlamak annenin görevi midir yahu? ayrıca kimsenin görevi de değildir özellikle de bi kadının değil.. bir gün eşleriniz ve sevgilileriniz de sizler için bir şey öğrendiğinde daha eşit bi ilişki olacak..

Önceki konunuzu da biliyorum.
Yanılmıyorsam sevgilinizin ders kaydı, sınav zamanı vs. işlerini takip ediyor doktora götürüyordunuz.
Hatta bir ara tuvaletten çıkınca havlu tuttuğunuzu da söylemiştiniz yanlışsam düzeltin lütfen.
Bence sakinleşmeyin, sizin bu öfkeye ihtiyacınız var.
Sakinleşmeyin ki ilişkinize azıcık dışarıdan bakabilin.

Valla benim erkek arkadaşımın annesi de uzakta 10 saatten fazla bir yolculuktan sonra ancak biraraya gelebiliyolar. Oyüzden ben de arada sevdiği şeyleri yapıyorum kısır, kek, börek vs. İtici bulduğu falan da yok aksine nasıl mutlu oluyo, benim için uğraşmış ya okadar diye gözlerinin içi parlıyo:9: Geçen annesine gittiğinde kadın kısır yapayım götür demiş o da "Raiinbow yapıyo bana istemem" demiş:52:

İşte denge çok önemli ben ya içimden gelince ki kolay kolay gelmiyo:17:ya da kendi istiyorsa en az 3.ricasında giriyorum mutfağa. Sonuçta benim görevim değil o, yaptığımda bir hediye almış gibi sevinmeli. Malesef yoksa kıymet bilmiyolar.

Konu sahibinin sevgilisinde de tam olarak bu durum olmuş bence. Adam alıştığından aman unutmuşsam nolmuş moduna girmiş bakkaldan aldığı çubuk krakeri unutmuş gibi.

Şu durumda bi'şey yapılamaz da bundan sonrasında bence ilgi çekilmeli. Bi'göster, bi'çek denge mühim şey:31:.

Yolluk nedir ya ? Birde turşu meyve falan koymuşsunuz götürmemesi çok doğal bir de yanında arkadaşları varmış. Böreği anlarımda yolculukta yenilebilecek şeyler değil turşu ve meyve.

Yolluk nedir ya ? Birde turşu meyve falan koymuşsunuz götürmemesi çok doğal bir de yanında arkadaşları varmış. Böreği anlarımda yolculukta yenilebilecek şeyler değil turşu ve meyve.

onları kapalı bi kutuya koydum turşuyu ve annesinin istediği şeyleri çünkü ona koymadım. ona sadece meyve ve börekl koydumm. diğerleri yolda yesin diye değildi.

Back
X