- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gençlikten ümidini kesip de kızlar anca süslensin gezsin derdinde diyenlere cevap olsun bu konu
Hatta daha komik bir şey söyleleyim, sırf sevgilim seviyor diye yapmayı öğrenmediğim yemek kalmadı benim.
Kendi kendime içli köfte yapmayı, mantı açmayı ve daha bir sürü kişinin(annemin dahil) yapmadığı şeyleri öğrendim, beyefendinin annesi doğru düzgün yemek yapmazken
Ha neye mi yaradı, ilişkimde bir hiçe ama ileride onun sayesinde kazandığım bu becerimi sergileyip para kazanmayı amaçlıyorum o ayrı![]()
Gençlikten ümidini kesip de kızlar anca süslensin gezsin derdinde diyenlere cevap olsun bu konu
Hatta daha komik bir şey söyleleyim, sırf sevgilim seviyor diye yapmayı öğrenmediğim yemek kalmadı benim.
Kendi kendime içli köfte yapmayı, mantı açmayı ve daha bir sürü kişinin(annemin dahil) yapmadığı şeyleri öğrendim, beyefendinin annesi doğru düzgün yemek yapmazken
Ha neye mi yaradı, ilişkimde bir hiçe ama ileride onun sayesinde kazandığım bu becerimi sergileyip para kazanmayı amaçlıyorum o ayrı![]()
biyerde okumuştum erkekler kendilerine annesi gibi davranan kadınları itici buluyomuş,kadın kadın gibi olmalıymış herkesin bi annesi varmış zaten ....
Süpersin ya bende bir sürü yemeği sevgilim için öğrendim. Daha da öğreniyorum. :)
Bende iş yerinde ağır yemekler yemesin diye kepek ekmeğine sandviç hazırlıyorum her sabah. :) İçimden geliyor napimm, çokta hoşuna gidiyor aşkımın. :)
kızlar yazdıklarınızı okuyorum çoğunuza da hak veriyorum ama tek tek cevap yazmak içimden gelmiyo çok üzgün hissediyom kendimi. cevap veren verecek olan herkese çok teşekkür ederim. bi gün çok güçlü ve böyle herşeye ağlamayan tek başına da ayakta duracak güce sahip bi kadın olmayı diliyorum kendim için.
Bu kadar düşünüp, ilgileniyoruz.
İnşallah kıymetimizi bilirler ne diyeyim
Şimdiki hedefim su böreği...
Herkes yapamazsın diyor ama inat ettim, elimden kurtulamayacak o börekcikler.
Aslında iyi mi yapıyoruz hakikaten bilmiyorum, konu sahibinin de emekleri boşa gitmiş.
Bu kadar ince düşünmemizin bir zararı dokunur mu ki acaba ileride?:44:
Yolluk nedir ya ? Birde turşu meyve falan koymuşsunuz götürmemesi çok doğal bir de yanında arkadaşları varmış. Böreği anlarımda yolculukta yenilebilecek şeyler değil turşu ve meyve.
Unutmuş. İstekle yapılan bir şey değil ki :26: