Lutfen samimiyetle fikirlerinizi yazar misiniz?

Sohbet iyi aslinda...adam ben universiteyken de gorusmek istemisti.ikimiz de evlendik yine buldu beni☺ya polemik yaratmak istemiyorum durumda gariplik var ki diye yaziyorum.ya profil resimleriminaliyo duzenliyo bana atiyor.gordugu bir cicek olsa onun fotografini cekip atiyor.karantina doneminde diye su an.cicekle gelir gelecegi zaman.ne bileyim fazla mi diyorum ben aliskin degilim de bole seylere🤣
Sohbet iyiyse denenebilir. Taniyin birbirinizi. Hic bir sey olamazsaniz da arkadas olursunuz

Rica ediyorum polemik cikarmadan...gercekten halim yok..
35 yasindayim hatta 36.bir evlilik ve bosanma akabinde.cocugum yok.istiyor musun derseniz hayir.evlenmek de istemiyorum.
Ben nisanlanmadan once bu adam annemin arkadasi araciligiyla anneme iletmisti tanismak istedigini.10 yas vardi aramizda benim de iliskim vardi.
Simdi bu adam benimle yine gorusmek istiyor.o da evlenmis bosanmis.bir cocugu var annede kaliyor.liseye gidiyor sanirim.adam unlu bir saglik grubunun kurucusu maddi durumu iyi doktor ama iyi kazaniyor.yasam tarzi bana uyuyor, sakin bi adam, naif bi adam ya da oyle duruyor.
Gelelim derdime...adami kesinlikle cekici bulmuyorum,isinamiyorum...yasemin bu yastan sonra seceneklerin azaliyor,sen yas alacaksin,tipi cekse karakteri cekmez,armut uzum meselesi iste.
Ya ben bu adama bi sans versem yapabilir miyim? Kesinlikle cekmiyor.gobegi var ki nefret ederim.sakalli bi adam.hic cekmiyor
Adamada yazık sizede yazık
İnsan arzulamak ve arzulanmak ister. Böyle olmayan evlilik kişiler ya tecavüz eder yada tecavüz ediliyor gibi hissettirir. Yapmayın samimiyet istemişsiniz tüm samimiyetimle yazıyorum.

Benimde başıma gelmişti,mantığıma uyan evlenirsem işte böyle bir insanla evlenirim dediğim bir insan tanıdım ama içim almadı,hatta konu da açtım sizin gibi ..... bir hanım bana çok guze yol göstermişti,bir arkadaşım da onu öptüğünü onunla aynı yatakta olduğunu düşün demişti miğdem bulanmıştı o zaman dedim ben mantık insanı değilim çekim lazım istek lazım diye

Rica ediyorum polemik cikarmadan...gercekten halim yok..
35 yasindayim hatta 36.bir evlilik ve bosanma akabinde.cocugum yok.istiyor musun derseniz hayir.evlenmek de istemiyorum.
Ben nisanlanmadan once bu adam annemin arkadasi araciligiyla anneme iletmisti tanismak istedigini.10 yas vardi aramizda benim de iliskim vardi.
Simdi bu adam benimle yine gorusmek istiyor.o da evlenmis bosanmis.bir cocugu var annede kaliyor.liseye gidiyor sanirim.adam unlu bir saglik grubunun kurucusu maddi durumu iyi doktor ama iyi kazaniyor.yasam tarzi bana uyuyor, sakin bi adam, naif bi adam ya da oyle duruyor.
Gelelim derdime...adami kesinlikle cekici bulmuyorum,isinamiyorum...yasemin bu yastan sonra seceneklerin azaliyor,sen yas alacaksin,tipi cekse karakteri cekmez,armut uzum meselesi iste.
Ya ben bu adama bi sans versem yapabilir miyim? Kesinlikle cekmiyor.gobegi var ki nefret ederim.sakalli bi adam.hic cekmiyor
Acikcasi eşim beni ilk etapta hiç cekmemisti. .disinden tırnağina hiç begenmemistim. .Bu ikilemi ben de yaşadım. ..sonra bir güzel geldi gözüme ki evlendim...☺ yani tip inanın çok mühim değil zamanla insan karakteri çok daha one alıyor. ..hayata baktığınız yer ..hayata tutundugunuz yer...beklentileriniz ..ortak zevkleriniz ..Bunlar inanın çok daha önemli. ..sizin olumlu örneklere ihtiyacınız var demek ki aslında siz de ikna edilmek istiyor olabilirsiniz ☺

Benimde başıma gelmişti,mantığıma uyan evlenirsem işte böyle bir insanla evlenirim dediğim bir insan tanıdım ama içim almadı,hatta konu da açtım sizin gibi ..... bir hanım bana çok guze yol göstermişti,bir arkadaşım da onu öptüğünü onunla aynı yatakta olduğunu düşün demişti miğdem bulanmıştı o zaman dedim ben mantık insanı değilim çekim lazım istek lazım diye
Valla benkm de bulaniyo iste

Acikcasi eşim beni ilk etapta hiç cekmemisti. .disinden tırnağina hiç begenmemistim. .Bu ikilemi ben de yaşadım. ..sonra bir güzel geldi gözüme ki evlendim...☺ yani tip inanın çok mühim değil zamanla insan karakteri çok daha one alıyor. ..hayata baktığınız yer ..hayata tutundugunuz yer...beklentileriniz ..ortak zevkleriniz ..Bunlar inanın çok daha önemli. ..sizin olumlu örneklere ihtiyacınız var demek ki aslında siz de ikna edilmek istiyor olabilirsiniz ☺
Teskkurler insallah sizin ki gibi olur deneyecegim bi kac kez daha

Kusura bakma da eski konularına bakındım hiç tutarlı bir insan değilsin burda yok çocuk istemem evliliksiz de yaşarım bekarlığı seviyorum tribindesin başka bir konuna ne yazmışsın alıntıladım.

:KK51:
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum

Bı kahve, bı yemek şansı verilmeli sonra değerlendirmek lazım. Mesela ben fotolarda aşırı kötü çıkıyorum halbuki bı tikda olsa giderim var 😬
Diğer taraftan bende çekim olayına çok inanıyorum. Biraz hayatdan beklentiler aynıysa , aç kalinmicak kadar para kazaniliyorsa gerisini o çekim halleder

Kusura bakma da eski konularına bakındım hiç tutarlı bir insan değilsin burda yok çocuk istemem evliliksiz de yaşarım bekarlığı seviyorum tribindesin başka bir konuna ne yazmışsın alıntıladım.
Ya evlilik olarak dusjnmeyin bunlari istiyorum.cocuk olmasa da olsun evlilige de gerek yok.istedigim bunlar iste🐣hayatima biri bi destek.

Mantık evliliğinin içinde bile bir tutam ilgi, sevgi, hoşlantı, beğeni vs olur. Olursa ki bence olmamalı, baştan sonunu belli ediyor
Faturaları ödesin de faturaları ödesin.. krepten girmiş faturadan çıkmış

@Yasemenlikek rahat bir yaşam sürmek istiyorsunuz ama adam içinize sinmiyorsa, göbeği sakalı size itici geliyorsa daha ne?

Anlamadım burda çok mu seçiciyim göbeği var nefret ederim yazmis başka konularında da kimse beni beğenmiyor ben napicam 🙄
Kimse beni begenmiyor diye secici olmayayim mi?ya her konuyu kinu disina cikarmakta ustunuze yok gercekten
Yalnizliktan sikayetim hep.ayni seyler nikah olmasa da olur.bi hayat arkadasi istiyorum.illa toplumun bunu onamasina gerek yok.konu bu degil.

Back
X