Lutfen samimiyetle fikirlerinizi yazar misiniz?

Bi görüşün konuşun illa evleneceksin ya da sevgili olacaksın diye şart yok beşli sempatik bi adam.

Bazı insanlarla biraz vakit geçirdikten sonra muhabbeti ceker yada düşünce tarzı yada kaşı gözü daha bi farklı gelebilir .
İlla zorlayın bir şeyler hissetmek icin degil sadece şans vermek isterseniz diye soyledim. Göbek eritilebilir sakal kesilebilir.
Benim yakın arkadaşımda hic begenmemişti birini bi kac kez görüşünce hoslandı "ben bunu istedigim tipe çeviririm" dedi ve evlendi kiyafet kilo derken adam simdi onun gozunde mükemmel gozüküyor .
Tabi sevmedigin insanla da ömür geçmez :)

Bazı eşler bakıyorum çok dengeli olmaya biliyor ama tabi herkesin zaafı farklı
Adam yaşlı olup zenginse genç kadınla evli olabiliyor e kadınında yaşlı kocası olabiliyor e kadın zamanın da maddi doyumluk sağlamadıysa zengin adamla evleniyor, insan neyi eksik bulduysa onun peşine düşüyor

Rica ediyorum polemik cikarmadan...gercekten halim yok..
35 yasindayim hatta 36.bir evlilik ve bosanma akabinde.cocugum yok.istiyor musun derseniz hayir.evlenmek de istemiyorum.
Ben nisanlanmadan once bu adam annemin arkadasi araciligiyla anneme iletmisti tanismak istedigini.10 yas vardi aramizda benim de iliskim vardi.
Simdi bu adam benimle yine gorusmek istiyor.o da evlenmis bosanmis.bir cocugu var annede kaliyor.liseye gidiyor sanirim.adam unlu bir saglik grubunun kurucusu maddi durumu iyi doktor ama iyi kazaniyor.yasam tarzi bana uyuyor, sakin bi adam, naif bi adam ya da oyle duruyor.
Gelelim derdime...adami kesinlikle cekici bulmuyorum,isinamiyorum...yasemin bu yastan sonra seceneklerin azaliyor,sen yas alacaksin,tipi cekse karakteri cekmez,armut uzum meselesi iste.
Ya ben bu adama bi sans versem yapabilir miyim? Kesinlikle cekmiyor.gobegi var ki nefret ederim.sakalli bi adam.hic cekmiyor
hiç çekici gelmiyor göbeği var dediğiniz birine ısınmaya çalışmanız kendinize eziyetten başka bir şey değil neden yapıyorsunuz ki bunu.

Arkadas olarak gorusun. Taniyin bir bakin. Sadece tip degildir insani ceken. Fikirler,yasam tarzi,dunya gorusu ceker beni mesela. Arkadas olup tanimak en iyisi. Belki oyle kalir belki ruh esiniz olur bilemezsiniz simdiden
sadece tip değil tabi ki insanı çeken ama konu sahibi resmen adamın tipinden tiksintiyle bahsederken dünya görüşü vs kurtarmaz 🤣

Göbek çoğumuzun oldu karantinada. Bi tanışmalısın. Gazman mıydı tiyayrocu vardı. ikinci hanım süper. Adamcağıza da bi şekiller yaptı. Gayet iyi oldular.

bazen tipini begenmessin ama bi sans verince elektrik oyle bir tutar ki sasar kalirsin. bazende tipini cok begenirsin; iki konusunca paylasacak hic birsey olmadigini anlarsin. yani oturup konusmadan karar vermeyin derim.

Adamı begenmiyorsunuz
Evlenmek istemiyorsunuz
Çocuk istemiyorsunuz
Adamin maddi durumunu bir tek artı görüyorsunuz olmaz dicem ama gerçek hayatta o işler bu kadar idealist yürümüyor😂😂 bir kaç kişi tanıyorum böyle adam hiç tipi olmadığı beğenmediği halde maddi durumu iyi olduğu için evlenip çoluk çocuğa karisan dışarıdan da gayet mutlu gozuken var
Oluyor yani olmaz değil ama her karaktere uygun degilo_O

Ben de icimin isinmadigi biri ile yapamam ama tersi ornekler de yok degil. Ablamin kayinvalisi anlatmisti. Esi ile ayni mahallede yasiyorlarmis gencken. Onu sokakta her gordugunde "ay bu kadar sarisinla da kim evlenir ki" dermis. Sarisin erkekleri hic sevmezmis. Kim evlenir dedigi kisiyle evli. Iki oglu da sarisin.

35 yasindayim hatta 36.bir evlilik ve bosanma akabinde.cocugum yok.istiyor musun derseniz hayir.evlenmek de istemiyorum.
Ben nisanlanmadan once bu adam annemin arkadasi araciligiyla anneme iletmisti tanismak istedigini.10 yas vardi aramizda benim de iliskim vardi.
Simdi bu adam benimle yine gorusmek istiyor.o da evlenmis bosanmis.bir cocugu var annede kaliyor.liseye gidiyor sanirim.adam unlu bir saglik grubunun kurucusu maddi durumu iyi doktor ama iyi kazaniyor.yasam tarzi bana uyuyor, sakin bi adam, naif bi adam ya da oyle duruyor.
Gelelim derdime...adami kesinlikle cekici bulmuyorum,isinamiyorum...yasemin bu yastan sonra seceneklerin azaliyor,sen yas alacaksin,tipi cekse karakteri cekmez,armut uzum meselesi iste.
Ya ben bu adama bi sans versem yapabilir miyim? Kesinlikle cekmiyor.gobegi var ki nefret ederim.sakalli bi adam.hic cekmiyor
Eşini beğenmeyip alışanları gördüm olabilir neden olmasın.

Yo ben kahve icerim bi daha bulusurum gunduz telde konusurum isinayim diye mantigima yatan birini bildugumda son raddeye kadar isinayim diye zorlarim
Mesala neyine ısınamadın? Örnek vermek gerekirse tipine mi? Sana yakışıklı yada çekici mi gelmiyor? Duruşu elleri v.s neden çektin kendini? Arada hoşlanti az da aşk olmazsa ne bileyim ya ben yapamazdım. Ona içten sarılmak isterdim mesela içten dolu dolu öpmek koklamak onun yanında mutlu ve huzurlu olmak.. Baştan olmayınca da olmuyor o çekim, en azından bende öyle oldu sonradan da ısınan bir tip değilimdir

[/QUO
Parası mesleği ne kadar kazandığı göbeği sakalı değilde siz bu adamla oturduğunuz yada konuştuğunuz zaman etkiledi mi sizi ben onu merak ediyorum . Bunlar önemli değil be insan çok çirkin olabilir ama konuşması zekası öyle bir etkiler ki dünyanın en iyisi olur biranda

Ben üniversitenin ilk günü sınıfta bir erkek grubuna dedim ki iyyyy bu grupta oturan erkekler ne kadar güvensiz ve zuppeler. Bir hafta sonra içlerinden biri benimle konuşmak istediğini söyledi kabul etmedim çünkü o kadar cirkindi ki . Sonra bir gün kavga ettim ve ona ben senin gibi biriyle olmam asla dedim oda bir gün olursun merak etme dedi. Şimdi 1,5 yıllık evliyiz ve her baktığımda iyi ki diyorum iyi ki evlenmişim seninle ve belki inanmayacaksınız ama dünyanın en yakışıklı erkeği gibi geliyor bana çok tuhaf

Boyle hissediyordum zamanla oldu diyen hikayelere ihtiyacim var

Basta beni asla cekmeyen hatta tipinden bildigin irite oldugum adama ben baya baya asik oldum.
Ama oyle dan diye sevgili moduna girmedik biz, sohbet muhabbet arkadaslikla basladi, zamanla sevgiye dondu diyeyim.
Suan gozumde ondan cekicisi yok, saka gibi 🙊
Benimkinin de gobegi var hafif, aramizdaki yegane espiri konusu hatta..
Ben sakal sevdigim icin sakal da biraktirdim. 😊 yanina tatlitug’u koy, kafami ceviririm umrum olmaz.

Adamı beğenmediniz ama olumlu hikaye duymak istiyorsunuz.
Evlenmek istemiyorum diyorsunuz ama olumlu hikaye duymak istiyorsunuz.
Para para para diyorum başka da bşr şey demiyorum. Ya evlenince size beş kuruş vermezse. Hem sizin tabirinizle kıllı göbekli (!) sevilmeyen bir koca hem de yenemeyen paralarla yeni bir boşanma görüyorum ben

Bu ne huysuzluk? Lafa polemik yapmayın halim yok die girince hiçbişi yazasım gelmedi...halin yokmuş zaten cocuklu gobekli adamı hiç celemezsin...ergen cocugunun sorunlarıyle uğraşacak enerji de göremedim sende

Dışarıdan sessiz, sakin, uyumlu görünen her insan öyle olmuyor yalnız, sizin yaşınızdaki bir insanın bunu biraz biliyor olması gerekir.
Ve adamı tanışmaya değer bile bulmamışsınız aslında, maddi durumu mu kendinizi zorlamanızı söylüyor anlamadım. Evlenmek istemiyorum diyorsunuz, diğer taraftan adama köprüden önce son çıkış gözüyle bakıyorsunuz. Çelişkiler işindesiniz. Bence önce ne istediğinize bir karar verin, insanlar da sizin oyuncağınız değil neticede.

Bence birkac kez gorusup oyle karar verin, olmayacaksa da sonra keske demezsiniz

Back
X