Lutfen samimiyetle fikirlerinizi yazar misiniz?

Ben eşimle akrabayiz benimle evlenmek istediğini söyledi 16 yaşındaydım oda 20 asla dedim bu dünyada bir sen bir ben kalsak yine olmaz dedim olur olur dedi allahım hiç istediğim kriterler yok ne görünüş ne karakter mümkün değil 2 yıl peşimden ayrılmadı ikna etti beni su an 3 çocuğumuz var binlerce kez şükürki onunla evliyim

Maddiyat olarak bakmadığını söylüyorsun adamı fiziksel olarak beğenmediğini söylüyorsun bu söylediklerine göre yorum yapıyorum buraya konu açtığına göre adamda seni çeken birşey var demek ki. Ben yaşamadım ama bir kaç arkadaşım onunla asla evlenmem, tipim değil, yanıma yakışmaz vb cümleler kurarken o dedikleri kişilerle evlendiler hem de erken yaşta. Biri boşandı eşi madde bağımlısıydı, diğeri hala evli ve mutlu. Bilemiyorum görüşün isterseniz belki gönlünüz ısınacak ve saydığınız özellikler değişecek? Size şunu da söyleyeyim göbeksiz sakalsız biriyle evlenebilirsiniz bir kaç seneye o da göbeklenir zaten Türk erkeklerinin olmazsa olmazı gibi bu durum. Tercih sizin tabi. Kilo verilir - alınır. Saç sakal kesilir-uzatılır. Önemli olan güveneceğin, karakterli biriyle bir ömür paylaşmak.

Çekim yoksa hiç girme o topa sonra üzülürsün.

Sacma sapan alkisliyosunuz ya pes bi de cimbizlayip o kadar lafin icinde gobegi secen uyeyi.ben boyle bi sey yazmadim bakin.ben gorusuyorum zaten katakteri yasantisi ile ilgili bir suru sey yazdim.
Bunlarin icinde sadece gobegi ya da parayi secip beni tarafi linc etmek bu uyelerin karakteri.insan baskasini da kendisi gibi zander 👌

Sacma sapan alkisliyosunuz ya pes bi de cimbizlayip o kadar lafin icinde gobegi secen uyeyi.ben boyle bi sey yazmadim bakin.ben gorusuyorum zaten katakteri yasantisi ile ilgili bir suru sey yazdim.
Bunlarin icinde sadece gobegi ya da parayi secip beni tarafi linc etmek bu uyelerin karakteri.insan baskasini da kendisi gibi zander 👌
yorumları okurken kendi düşüncelerimin aynısını yazan üyeyi cımbızla seçerek alkışlıyorum bu kimseyi bağlamaz
karakteri yaşantısını bildiğiniz birini tanımış olmuyorsunuz tanımak için birlikte vakit geçirmek gerekiyor
tanıdıkça sevene o göbek bile pofuduk sevimli geliyor
siz zaten evlenmek istemiyormuşsunuz ki biz neye yorum yapalım ayrıca

yorumları okurken kendi düşüncelerimin aynısını yazan üyeyi cımbızla seçerek alkışlıyorum bu kimseyi bağlamaz
karakteri yaşantısını bildiğiniz birini tanımış olmuyorsunuz tanımak için birlikte vakit geçirmek gerekiyor
tanıdıkça sevene o göbek bile pofuduk sevimli geliyor
siz zaten evlenmek istemiyormuşsunuz ki biz neye yorum yapalım ayrıca
Bundan bahsediyorum zaten tanimaya valismantak,devam etmekten...

Rica ediyorum polemik cikarmadan...gercekten halim yok..
35 yasindayim hatta 36.bir evlilik ve bosanma akabinde.cocugum yok.istiyor musun derseniz hayir.evlenmek de istemiyorum.
Ben nisanlanmadan once bu adam annemin arkadasi araciligiyla anneme iletmisti tanismak istedigini.10 yas vardi aramizda benim de iliskim vardi.
Simdi bu adam benimle yine gorusmek istiyor.o da evlenmis bosanmis.bir cocugu var annede kaliyor.liseye gidiyor sanirim.adam unlu bir saglik grubunun kurucusu maddi durumu iyi doktor ama iyi kazaniyor.yasam tarzi bana uyuyor, sakin bi adam, naif bi adam ya da oyle duruyor.
Gelelim derdime...adami kesinlikle cekici bulmuyorum,isinamiyorum...yasemin bu yastan sonra seceneklerin azaliyor,sen yas alacaksin,tipi cekse karakteri cekmez,armut uzum meselesi iste.
Ya ben bu adama bi sans versem yapabilir miyim? Kesinlikle cekmiyor.gobegi var ki nefret ederim.sakalli bi adam.hic cekmiyor
olaya şöyle binpenceren bakıyorum "göz görmez akıl ermez,gönül sevince " yani demek istediğim belki bi zaman sonra sana olan davranışı hoşuna gidicek ve olumsuzlukları gömiceksin.Ha baktın duygusal olarak iyi görünüş olarak hala kötüyse sen el atıver 😚 yavaştan diyete berbere falan yol yaparsın☺️

Bence adamın kariyeri ve olanakları size çekici geliyor sadece. sadece bu olanaklar o kişiyi ne kadar tahammül edilebilir biri yapar bence onu düşünün öncesinde.

Sen su 600Tl.ile her seyi alip bir de ustune keci sutunu alabilen uyesin yaniliyor muyum? Bence olur bu is ya sen zoru basarmissin bu ne ki. Bu pozitiflige kimse dayanamaz :olamaz:
Konuyu saptirmayin.ve evet 600 tl ye keci sutu,proteinli sut vs aliyorum.ben sizin kadar yemek zorunda degilim.1 lt zeytin yagi bana 1 aydan fazla gidiyor.
Bak dun aksam yemek yaptim.karnibahar aldim 6 tl.kiyma aldim aldim 30 tl.o kiymayla karnibaharin yarisini kullandim.18 tl ye dun aksam yemek yaptim,yedim.🤷‍♀️sizin kadar yemiyorsam suc benim mi🤣🤣🤣

Bence adamın kariyeri ve olanakları size çekici geliyor sadece. sadece bu olanaklar o kişiyi ne kadar tahammül edilebilir biri yapar bence onu düşünün öncesinde.
Adamin karakteri;olgun,sakin olmasi da cekici geliyor.huzurlu geliyor.ben sadece parasi icin biriyle olacak biri degilim.onceligim huzur.tabi ki imkani da olsun ama tek basina yeterli degil.
Birini sevseniz bunlarin hicbirine cok takilmazsiniz.hanimlara katiliyorum adam beni cekse gobegi varmis bunun demem.gobegi de severim.ama nedenini bilmiyorum cekmiyor.
Persembe sabah gidecegim yanina yuruyuse cikacagiz.dua edin de isinayim.

Konuyu saptirmayin.ve evet 600 tl ye keci sutu,proteinli sut vs aliyorum.ben sizin kadar yemek zorunda degilim.1 lt zeytin yagi bana 1 aydan fazla gidiyor.
Bak dun aksam yemek yaptim.karnibahar aldim 6 tl.kiyma aldim aldim 30 tl.o kiymayla karnibaharin yarisini kullandim.18 tl ye dun aksam yemek yaptim,yedim.🤷‍♀️sizin kadar yemiyorsam suc benim mi🤣🤣🤣

Canim ya anliyorum bir kompleksin var ve onu dis goruntun ile kapatmaya calisiyorsun ama bazi erkekler saf sever uzulme ;) sendeki cesaretin adini soylemek istemiyorum ama sen biliyorsundur kendini ;) hani sans vereceksin ya :KK53:
Benim ne kadar yedigimi bilemeyecegin gibi ongorune de hayran kalmamak elde degil. Ilkokul matematigi almissindir herhalde..

Canim ya anliyorum bir kompleksin var ve onu dis goruntun ile kapatmaya calisiyorsun ama bazi erkekler saf sever uzulme :KK66: sendeki cesaretin adini soylemek istemiyorum ama sen biliyorsundur kendini :KK66: hani sans vereceksin ya :KK53:
Benim ne kadar yedigimi bilemeyecegin gibi ongorune de hayran kalmamak elde degil. Ilkokul matematigi almissindir herhalde..
Cesaret derken😅 diyeljm ki dedigin gibiyim.sen haklisin.safim,salagim...bu seni niye rahatsiz ediyor da konuya gelip hakaret ediyorsun?! Ben de cok aptal buluyorum bazi insanlari ama gidip hakaret etmiyorum mesela.bana ne diyorum.sen de de👍

Back
X