Lütfen sesimi duyun başından geçen varsa cevap verin kızlar :(

Noonameee

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
453
213
23
29
Kızlar ilişki sonrası kasık ve bel ağrım başladı. Korunmuyoruz. Gebelik belirtisi olabilir mi? Daha önce hiç böyle ilişki sonrası ağrılarım olmazdı.

Kızlar ilişki sonrası kasık ve bel ağrım başladı. Korunmuyoruz. Gebelik belirtisi olabilir mi? Daha önce hiç böyle ilişki sonrası ağrılarım olmazdı.
Sanirim bebek istiyorsunuz ilski sonrasi hemen hamilelik belirtisi olmaz kist vardi bende o kist buyudugnde ilski sonrasi kasik agrim olurdu yada enfeksiyon durumunda bi doktora danissan muayne olsan daha sagliklj olur

Sanirim bebek istiyorsunuz ilski sonrasi hemen hamilelik belirtisi olmaz kist vardi bende o kist buyudugnde ilski sonrasi kasik agrim olurdu yada enfeksiyon durumunda bi doktora danissan muayne olsan daha sagliklj olur
Yoo hemen ilişki sonrası olur diye değil. Adetime 1 hafta var bebek varsa yerleştikten sonra o ağrı yapar mı diye merak ettim. Geçen ay kan idrar verdim enfeksiyon yoktu sonuçlarım temizdi herhangi bir sıkıntı çıkmadı ondan merak ettim gebe kaldığı ay böyle sorun yaşayan oldu mu diye

Gecen aydan buyana olmaz die bisiy yok enfeksiyon heran olabilir ama ben kendimden pay biceyim hamile kaldigim ay bole bi agri yasamadim iliski sirasi veya sonrasinda

İlişkiden sonra değil eksik sordum sanırım. Adetime 1 hafta var istiyoruz 2 aydır. Bu şekilde bebek yerleştiyse ilişkiden sonra sancı yapar mı daha önce başına gelen oldu mu diye merak ettim
Umutlandırmak istemem ama bende oluyordu yarım saat sonra değil ama iliski esnasında kasiklarim çok ağrıyordu sanki orda bı balon varmış gibi

Gecen aydan buyana olmaz die bisiy yok enfeksiyon heran olabilir ama ben kendimden pay biceyim hamile kaldigim ay bole bi agri yasamadim iliski sirasi veya sonrasinda
Doğrudur kasık fıtığı falan da karşıma çıktı korktum bir yandan da

Umut vermek istemem ama eşimle bugun birlikte olduk. sabah saatlerinde birlikte olduktan 2 3 saat sonra dayanılmaz bir bel ağrısı adet olcam dedim. Gecikme oldu ama 4 hafta bile olmamıştı kanda test yaptıralı negatifti. Benim bu ağrı şiddetlendi kesin diyorum safra kesesi ağrısı biraz önce hamile oldugumu hastanede ögrenmiş oldum ufak çaplı bir şok bir ultrason kese herşey vardı bugun rüya gibi bir gece yaşıyorum dilerim isteyen herkes yaşar

Evet bende de öyle aynı adet olacakmış gibi bir ağrı oldu ilk defa oldu bide kndan sordum. Kan testinden sonra ki ilişkilerde tutmuştur belki bebek hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza peki bugün mi oldu ağrı sizde de sadece? :)

Yok canım hesabına göre doktorun ben kan testinde 1.5 max 2 haftalık hamileymişim dolayısıyla bazen çıkmayabilir dedi. Evet hiçbişey yoktu çalışırken birden dayanılmaz bir ağrı girdi mideme aniden saframmı dedim 2 saate ağır bir ishal ve artık halsizleştim ağrı öyle şiddetliydi ki hemen izin aldım evden çalışıyorum bir de yataga girdim ağrı artıyor ishal ile birlikte hazımsızlık herşey hemen olunca ya apandist ya safra dedik ben 3 saat sonra doktora gittim gebelik yoksa iğne yapıcaz dedi sonuç pozitif olunca şok olduk tabi

Benimde dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi akıntım geldi. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa başka bir şey mi. Adetime 3 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…