- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
Slm hanımlar
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle Allah eltinin evladına şifa versin inşallah. Benim anlamadığım neden herşeyi siz üstlendiniz? Başkasının ev kredisini ödeyip başkasına araba almakta nesi?? Bunları neden yaptığınızı anlamadığım gibi karşısında sessiz kalmanızı da anlayamadım. Herkesin bütçesi kendinedir. İhtiyaç olur bebeğin ameliyat parası aşar tabi herkes birlik olur ayrı ama diğer türlü siz de konuşturmayın canım o kadar ne münasebet.Merhabalar hanımlar..
Dünden beri canım çok sıkkın..
Dün eltime mesaj attım napıyon nasılsın diye atmaz olsaydım bin dert anlattı.
Konuda kafamda çok dağınız nerden başlayacağımıda bilmiyorum. En baştan anlatayım en iyisi ben size bana bi akıl verin
Ben 10 yıllık evliyim eltim 2 yıllık benim düğünüm falan çok güzel geçmişti eşim tarafına hiç rahatsızlık vermedik hiçte bişey istemedik ama eltimler kaynanamların burnundan getirdi ne altınlar ne çeyizler neler neler istediler düğünde ne olaylar ne kavgalar çıkardılar bu yüzden kaynanamlar eltime biraz soğuk sadece bu yüzden de değil hergün bir olay çıkarıyor evlendiği günden beri ailesini yanına yerleştirdi kv görümcede sinir oluyor buna şimdi esas konuya geleyim benim sıkıntım eltimin benimle konuşma tarzı ve konuştuğu konular nişanlıyken beni aradı seninle konuşmam lazım diye bir kafede buluştuk bana bisürü şey söyledi git kayınvalidelere söyle dedi bende saf aptal anlattım kv lerde kızınca bu da benim iftira attığımı söylemiş beni öyle bir duruma düşürdü ki neyse bu konuyu uzatmadım üstünü kapattım çünkü gerçek ortaya çıktı kv deler haklılığımı gördü neyse eltim evlendi olaylı bir şekilde hemen hamile kaldı bu süreçte de evlerinde hep kavga vardı boşanmaya kadar geldiler çoğu kez bende hamileydim doğum yaptım herşey çok güzeldi eltim benden 7 ay sonra doğum yaptı malesef oğlu hasta doğdu şöyle ki ciddi bir kalp sorunuyla doğdu bu süreçte hepimiz yanında olduk bebeğe çok üzülüyoruz şimdi ciddi de bir operasyon geçirmesi lazım bebek bu problemden dolayı beslenemiyorda çok ta küçük doğdu gelişimi de geri malesef rabbim şifa versin ama bu defa eltim benim çocuğumla kıyaslıyor çocuğunu ben bebeğime mama yedirip odaya uyatmaya giderken oturup arkamdan ağlamış onun bebeği nasıl yemek yedi benim ki hasta yemiyor diye tamam biz de bebeğe üzülüyoruz bana benim çocuğuma bu şekilde konuşması beni üzüyor ya konuyu fazla uzatmayayım çok detaya girersem konudan çıkamayacağım
Şimdi çocuklarını operasyon için özel bir hastaneye götürdüler dün bende mesaj attım sormak için hergünde arıyorum bana diyor ki eşim için abi beni hiç aramıyor yiğenini merak etmiyor mu beni bir kere yanlız aramış dedim olur mu öyle şey ben konuşuyorum seninle ayrıca senin eşini hergün arıyor ayrıca senide aramasına gerek var mı bu açtı ağzını işte benim eşimin ailesi çok soğuk bize para göndermiyorlar beni hergün aramıyorlar bide eltimler kaynanamın maaşını alıyorlar ve kayınvalidem ev kiralarınıda ona veriyor üstelik eşimin babasından kalan evi ve iş yerinide ona verdiler ve biz ev kredisi ödüyoruz üstüne eşim kredi çekip kardeşine ev aldı onun kredisini de yine enayi biz ödüyoruz üstelik eşim arayıp bişey lazımmı diye soruyor hanım efendi hayır sormadan para gönderecekti diyor kaynım demiş ki herkes bana bişey lazımmı diye soracağına hemen hesabıma parayı atsın ben demem lazım diye demiş buna rağmen bide diyor ki bu arada eltim kv demin yanında oturuyor ayrı bir daha verdiler ona neyse diyor ki bütün evin masraflarını eşim karşılıyor sürekli gelen giden oluyor bizim paramız yetmiyor herkese biz bakıyoruz gelen gidende ayda bir kere biz gidiyoruz sadece açtı ağzını yumdu gözünü ya biz borcumuzun içinde bir borç daha yapıp sana araba almışız sen binip geziyorsun ben borcunu ödüyorum her yerden hakkımız alıp sana vermişler sesimiz çıkmamış maaşları kiraları yiyorsunuz eşim para göndermemiş diye dünyanın lafını ediyorsun bende dedim ki kusura bakma eşim düşüncesizlik yapmış haklısın dedim çok salağım demi cevabını veremedim korkuyorum cevap vermekten beni eziyor hep şimdi ben bu eltiyle napayım bundan sonra tavrım nasıl olsun nolur bana akıl verin
Ya Ben insanları kırmaktan korkuyorum cevap veremiyorum. Üstlenme konusunda eşimi arayıp istiyor oda veriyor zorda da olsa veriyorÖncelikle Allah eltinin evladına şifa versin inşallah. Benim anlamadığım neden herşeyi siz üstlendiniz? Başkasının ev kredisini ödeyip başkasına araba almakta nesi?? Bunları neden yaptığınızı anlamadığım gibi karşısında sessiz kalmanızı da anlayamadım. Herkesin bütçesi kendinedir. İhtiyaç olur bebeğin ameliyat parası aşar tabi herkes birlik olur ayrı ama diğer türlü siz de konuşturmayın canım o kadar ne münasebet.
Eltime 2 ev verdiler çocuğum hasta araba lazım dediler eşim kredi çekip araba aldı bana senin aran iyi ben çekiniyorum sen söyler misin dedi söyledim bendeEltiye kaç tane ev alınmış verilmiş anlamadım orayı?
Eşiniz neden kardeşi için kredi çekip ev alıyor, araba alıyor?
Çocukları için maddi destekte bulunur elbette ama gerisi sizi ilgilendirmez ki.
Sizi de çok mantıkli bulamadım, eltinizin laf taşıyıcılığını yapmışsınız, şimdi de çekiniyorsunuz kadından. Bebeği sorup kapatın yada eşiniz kardeşiyle konuşuyorsa ondan haber alın. Bir sınır cizmezseniz daha çok canınız sıkılır, sömürülürsünüz.
Ya ben çekiniyorum polemiğe girmekten hem kırmak istemiyorum hem eşim hemde kayınvalidelere korkuyorum niye böyle cevap verdin derlerse diye ama eşimde kızdı bir kere bana cevabını ver diyeYa fake bir konu yada atlatilan seyler var. Iyilik melek abidesi ve çok kötü elti var konusu pek gerçekçi gelmiyor bana.
Ikinizde al birini vur ötekisiniz eger konu gerçek ise.
Bana iftira atan biri ile iletisimim olmazdi, kaldi ki bide her gün. Neyin pesindesiniz bilmiyorum, ama konu gerçek ise, ikinizde pek saglikli düsünmüyorsunuz.
İnsanları kırmaktan korkarken kırıldığın yerden koparsın bi gün..sana durup dururken git kır dök demiyoruz canım. Lafların ya altında kalma ya da olabildiği kadar mesafe koy para da göndermeyin bizim de anca yetiyor nasıl verelim dersiniz çocuğu sorun kapatın yaniYa Ben insanları kırmaktan korkuyorum cevap veremiyorum. Üstlenme konusunda eşimi arayıp istiyor oda veriyor zorda da olsa veriyor
Haklisiniz artık kendimi ezdirmemeliyimİnsanları kırmaktan korkarken kırıldığın yerden koparsın bi gün..sana durup dururken git kır dök demiyoruz canım. Lafların ya altında kalma ya da olabildiği kadar mesafe koy para da göndermeyin bizim de anca yetiyor nasıl verelim dersiniz çocuğu sorun kapatın yani
Abisi kardeşine araba almış birde yardımcı olmuyorlar diye nankörlük yapıyor.Eltime 2 ev verdiler çocuğum hasta araba lazım dediler eşim kredi çekip araba aldı bana senin aran iyi ben çekiniyorum sen söyler misin dedi söyledim bende
Evet çok ama çok nankör bizi herşeye mecbur görüyor üstelik teşekkür bile etmediler araba için bir kere bile ağzına almadıAbisi kardeşine araba almış birde yardımcı olmuyorlar diye nankörlük yapıyor.
Eltiniz size şikayet ettiğinde söyleseydiniz ya bunu.
Ama ondan korkuyorum bundan korkuyorum diyerek pısırık davranirsaniz daha çok tepenize çıkarlar tâbi.
Onlar öyle mecbur görüyor çocuk hasta araba lazım dediler eşim kredi çekip verdi araba aldı kıyamadı yiğenin kardeşine o hala kimse Bana bişey yapmıyor bana bişey göndermiyor diyorNiye araba almak zorunda niye para göndermek zorunda hiç anlamadım
Siz çocuğa kıyamıyorsunuz tamam ama eltinizle kaynınıza kıyın bir zahmet.Onlar öyle mecbur görüyor çocuk hasta araba lazım dediler eşim kredi çekip verdi araba aldı kıyamadı yiğenin kardeşine o hala kimse Bana bişey yapmıyor bana bişey göndermiyor diyor
HaklısınızSiz çocuğa kıyamıyorsunuz tamam ama eltinizle kaynınıza kıyın bir zahmet.
Afedersiniz bir söz vardır eşek olursanız semer vuran çok olur.