Lütfen size ihtiyacım var..

Bilemedim bunda bile bişey diyemiyorsan
Bence hiç muhatap olma telefon mu açtı beş dk boşluğum vardı şuraya gitmeden arıyayım dedim de hal hatır sor kapat
Çünkü onun ettiği her lafa cevap vermeye kalksan senin seviyeni de düşürür böyleleri
Yorumunuzu çok beğendim evet ona cevap vermeye kalksam çok düşmem gerekir onun söylediklerine bu yüzden cevap veremiyorum belkide çok haklı bir yorum neden cevap veremediği anladım

Eşin arabayı kendi adınamı aldı kardeşinin adına mı?
El verip kol kaptırmışsınız kolunuzu çekmesini bilin ya da elinizi hiç uzatmayın anlattığınız gibi nankörlerse.

Ya ben çekiniyorum polemiğe girmekten hem kırmak istemiyorum hem eşim hemde kayınvalidelere korkuyorum niye böyle cevap verdin derlerse diye ama eşimde kızdı bir kere bana cevabını ver diye

Aaa ne kadar poncik iyi niyetli gelinmissin sen diyesim geliyor. Digeride tam tersinmis. Ah zavalli kayin ailen.

Neyse burdada ben polemige girmek istemiyorum. Iyi forumlar.

Bu eltiden sana hayır gelmez mesafe koy arama bu kadar saf olma üzülen sen olursun onu kiramam diyorsunda o seni kurmaktan iftira atmaktan cekinmiyor seni aradığımda yüz verme soğuk davran anladığım kadarıyla sen ondan buyuksun seni ezmesine izin verme küçüklüğünü bilsin oda büyüklere saygılı olmayı ogrensin seninle kv cekistirmesine izin verme sonra yine sana iftira atabilir sadece bebeğinin durumunu sor maddi olarakta bebeğin sağlığı söz konusu olduğunda yardım edebilirsin ama sureklide para gondermek sacma...

Aaa ne kadar poncik iyi niyetli gelinmissin sen diyesim geliyor. Digeride tam tersinmis. Ah zavalli kayin ailen.

Neyse burdada ben polemige girmek istemiyorum. Iyi forumlar.
Çok ponçik değil yeri gelir sinirliyim de öyle olduğumu gösteremeye çalışma niyetimde yok sadece nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum daha önce hiç böyle şeyler yaşamadım bu kadar nankör bir İnsan görmedim bilmiyorum ne yapacağımı ne cevap vereceğimi o yüzden her şeye evet diyorum tamam diyorum belki iyilik karşısında biraz düzelir kavga etmek yerine iyilikle terbiye etmeye çalışıyorum ama başıma çıktı beni enayi yerine koymaya başladı

çok mu işsizsiniz çocuklarınıza bakmak çok mu kolay geliyor eşlerinizle planlarınız yok mu nedir bu eltilerle görümcelerle kaynanalarla iletişim kurma çabaları. yüz vermeyin oldu bitti. kazık kadar insanlar olmuşsunuz evlenmişsiniz çocuk yapmışsınız hala o bana bunu vermedi bunu yapmadı muhabbetleri. eltiniz sizin akrabanız değil eşleriniz iletişim kursa yeter nedir yani bu samimiyet derdiniz anlamadım.

Çok ponçik değil yeri gelir sinirliyim de öyle olduğumu gösteremeye çalışma niyetimde yok sadece nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum daha önce hiç böyle şeyler yaşamadım bu kadar nankör bir İnsan görmedim bilmiyorum ne yapacağımı ne cevap vereceğimi o yüzden her şeye evet diyorum tamam diyorum belki iyilik karşısında biraz düzelir kavga etmek yerine iyilikle terbiye etmeye çalışıyorum ama başıma çıktı beni enayi yerine koymaya başladı
Kimse söylemediyse ben söyleyeyim, evet karı koca enayisiniz.
Karşınızda nankör, kaba, sizi ezen insanlar var ama hala "aman kimse kırılmasın, darılmasın" diye düşünüyorsanız, ezerler sömürürler sonuna kadar.

Evet çok ama çok nankör bizi herşeye mecbur görüyor üstelik teşekkür bile etmediler araba için bir kere bile ağzına almadı
Siz hala bu insanlara yaranmaya çalışıyorsunuz tabiri caizse.
Sizin de evladınız var onun hakkını kıymet bilmez bir kardeşe ve eşine yedirmeniz doğru da değil.
Yeğen için yapılacak birşey varsa yapılır onu ayrı tutuyorum.

Daha anlatamadiklarim var demissiniz, biz ne desek anlamsiz olur siz karı koca, kendinizi kullandırmaya devam ettikçe.

keşke noktalama işareti kullansanız. kim ne demiş hangisini o hangisini siz söylediniz ayırt edebilsek. madem yazdınız birileri okusun istiyorsunuz okuyan insana bir nebze saygı duyun. en azından virgül, nokta kullanın.

Aileler evlenmiş çocuklarına maddi destek olmak zorunda değilken siz ve kayınvalideniz yeterince verici olmuşsunuz ona ragmen yardim edilmiyor diye sizi ezmeye calismis
Bundan sonra kurus gondermem herkes kendi basinin caresine baksın diyip bir daha arayip sormamak lazim bebegi sormak için de sizin aramaniz yeterli esiniz gelin hanımin nazini cekmek zorunda degil ki ayrica o kardesini arıyormuş zaten
Cinsiyetcilik degil ama kadin kadina erkek erkege ariyip soruyormussunuz zaten
Once esinizle sonra kayınvalideniz ile konuşun cocugun saglik giderleri hariç destek olmayın gerci ona da mecbur degilsiniz ama hastalık saglik baska bir durum. Hatta bence bundan sonra arayıp sormayın bile, esiniz kardesiyle muhatap olsun kimseyi pışpışlamaya calismazdim.ben olsam
Herkesin derdi var bazisi hep bana hep bana der (cocugun durumu harici konuşuyorum) bu kadar verici olmayin kimsenin borcunu da ödemeyin
Herkes ayağını yorganına gore uzatsin oturup para bekleyeceğine çalışsın

Son düzenleme:
Ya Ben insanları kırmaktan korkuyorum cevap veremiyorum. Üstlenme konusunda eşimi arayıp istiyor oda veriyor zorda da olsa veriyor
Ikinizde de sınır koyma sorunu var gerçi maalesef bizim toplumda cok var bu sınır cizmeme durumu
Hayir kelimesini kullanmanizi tavsiye ederim kafaniz rahat eder
Esinizle konuşun ortak hareket edin
Eltime 2 ev verdiler çocuğum hasta araba lazım dediler eşim kredi çekip araba aldı bana senin aran iyi ben çekiniyorum sen söyler misin dedi söyledim bende
Soylemeyin kendin soyle diyebilmelisiniz
Herkes kendinden sorumludur siz arada kaynarsiniz

Ikinizde de sınır koyma sorunu var gerçi maalesef bizim toplumda cok var bu sınır cizmeme durumu
Hayir kelimesini kullanmanizi tavsiye ederim kafaniz rahat eder
Esinizle konuşun ortak hareket edin

Soylemeyin kendin soyle diyebilmelisiniz
Herkes kendinden sorumludur siz arada kaynarsiniz
Peki bu konuştuklarımızı kimse bilmesin dedi eşime anlatmalımıyım

Bacım siz enayi misiniz? Burdan öyle görünüyor. Araba alınmış ev alınmış. Üstüne kv maaşı veriliyor kiralar vs. Bir kv niye kendi maaşını veriyor kendi malının kiralarını veriyor? Kendileri çalışıp yapamıyorlarsa niye evleniyorlar? Oturdukları ev ve iş yeride verilmiş. Anladığım kp vefat etmiş ee siz niye hakkınızı verdiniz ? Beynim error verıyor. Ben olsam çocuk için ararım muhattap olmam. Hatta hakkımı alırım. Babadan kalanlar hep diğer evlatta ne alakaysa. Arabayıda alın o kadar malla parayla hala para isteyebiliyorlarsa sizi insan yerine değil semeri vurulan olarak görüyorlar. Malınızı arabanızı alın kv de maaşını alsın kiralarınıda herkes kendi maaşıyla geliriyle ilgilensin

Bacım siz enayi misiniz? Burdan öyle görünüyor. Araba alınmış ev alınmış. Üstüne kv maaşı veriliyor kiralar vs. Bir kv niye kendi maaşını veriyor kendi malının kiralarını veriyor? Kendileri çalışıp yapamıyorlarsa niye evleniyorlar? Oturdukları ev ve iş yeride verilmiş. Anladığım kp vefat etmiş ee siz niye hakkınızı verdiniz ? Beynim error verıyor. Ben olsam çocuk için ararım muhattap olmam. Hatta hakkımı alırım. Babadan kalanlar hep diğer evlatta ne alakaysa. Arabayıda alın o kadar malla parayla hala para isteyebiliyorlarsa sizi insan yerine değil semeri vurulan olarak görüyorlar. Malınızı arabanızı alın kv de maaşını alsın kiralarınıda herkes kendi maaşıyla geliriyle ilgilensin
Ko vefat etti evet farklı şehirde oturuyoruz biz onlar ayni şehirde kv herşeyimi o oğluna verdi bizim hakkımızıda üstelik bizden de alıp veriyor ben hakkımı helal etmiyorum eşimde utanıp hiç bişey demiyor üstüne üstelik veriyor

Ahh o elti benim karşıma geçip konuşucak ya... çatır çatır sayarım ne varsa. Ne kadar utanmaz bi eltiniz var.
Siz neden çekiniyosunuz anlamyorum cidden, hele eşinizi hiiiç anlayamadım. Ev ve araba borcunu siz ödüyosunuz üstüne bir de habire para istiyo. Eşiniz yok diyemiyo mu??
Çocuk için para verirsiniz anlarım ama ev araba borcunu niye siz ödüyosunuz ki ne münasebet yani. Bende bu işe bi dur diyin böyle utanmaz eltiyi ödüllendirmeyin daha fazla. Siz de karı koca lütfen rica ediyorum aklımızı başınıza toplayın kendinize bakın.

Back
X