Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kizlar.benim su an sarkta gorev yapan bir erkek arkadasim var ve oraya gittiginden beri kendimize gelemiyoruz.hep tartisiyoruz.ben artik kendimi toparlamaya karar verdigim sira yine bir sey oluyor ve mafoluyor her sey.size dunku olayi anlatacagm.lutfen yorum yapin.kafayi yicem artik.benim 15 yillik bir ki arkadasm var evlendi barklandi ve onlarda yatiya kalmami istiyordu ne zamandir.ilk cagirdiginda erkek arkadasim izin vermedi gidemedim.bana sebeb soylemedi.neyse sorun olmasin diye gitmedm.kiz 2 gun once yine israrla cagrdi ve ben de gelmeyw calscam dedim.bu sefer nedense erkek arkadasm sorun yapmaz dedim.sonra ben tatli dille gayet sevgi dolu soyledm gideyim diye.o da hayir dedi.defalarca gtmem istedgmi yoksa kizin kirildigini soyledm israrla olmaz dedi.sonra ben aglamaya basladm neseli halm gitti brden.ya sebeb soyle bari dedim.ben yanls bisey yapmiyorum dedm sebeb yok gitme diyosam gtmiceksn dedi.neden israrcisin bu kadar dedi.ardinda baska seyler aramaya baslicam dedi.ben de daha da aglmaya basladm ama oyle boyle degl kzlar.kendimi yiktim.sonra yuzume kapatti.aradim defalarca acmadii sonra acti bi saat sonra.bagrmadan konustu bu sefer.ama benim ok yaydan ckti nasil agliyorum anlatamam.sinirlerm bozuldu.aanki ben bir halt yapacakmism muamelesi yapmasi gururuma dokundu.neyse ben yine dedim gideyim ayip olacak lutfenn dedim yine.ama olmaz dedi.bir de beni dinlemiyor ben sonra nasil bagrdim telefonda agladm kriz gibydi.sonra telefonu kapatti suratima ve bana tuuu senin suratina.arkadaaina gidemedn diye yaptiklarina bak senin kisilgn bozulmus dedi.ben de arkdasima gidemedim diye degil senin bana tavrina uzuluyorum dedim.gtmicem kiza dedim.o da artik bi onemi yok naparsan yap gidersen git gibi umuraamaz bi duruma girdi.ben de istegn oldu hadi barisalim dUelelim dedim .sen haline bak artik bazi seyleri dusnmenn vakti dedi ve by by dedi kapatti sonra deflarca aradim acmadi ve o gunden beri aramiyor ben de aramiyorum.kizlar yardim edin.bwnim yanlisim ne ve sanirim ayrilma pesinde lutfen yorum
canim once allah yardimcin olsun.. benim ailem bu zamana kadar aile disinda kimsede kalmama izin vermedi arkadaslarimda kalamadim yani kalmayi birak nisanli arkadaslarim vardi arabalarina binmemi bile istemezlerdi bana guvenmemeleri degil karsi tarafa guvenmedikleri icindi.. sevgilinin orda kalmani istememesi normal demicem ama tanimadigi bi adamin evi sonucta orda kalmani istememis olabilir sende bu kadar israr edince sasirmis sevgilin bence.. iliskinizi tam olarak bilmedigim icin bunu ayrilmak istediginden mi yapti bilmiyorum ama sadece bu anlattigina gore bence ayrilma pesinde degil..
biraz sakienlesin canim oda biraz dusunsun sende sonra olacagi varsa olur zaten skma canini canim hakkinizda hayirlisi
Trsekkur ederim ama ailem bana kizdi hicbiseyin olmayan bi adam sana hukmedemez diye.ailem sknti yapmadi yani.ama erkek arkadasm sknti yapti.ve o istedigi arkadaanda kalir bana aormaz zaten haber verse yeter.ben sorun yapmam .cok uzgunum ben mi arasam diye
Kalmani istemeyebilir ama seninle bu sekilde konusmasi normal degil.ben istemiyorum ama illa gideceksen git dese belki sen kendiliginden gitmeyeceksin.bi yandanda zor sartlar altinda psikolojisi bozulmustur.onu da anlamak lazim.cok duyma soylediklerini cok munakasaya girme
orada sıkıntılı zamanlar geçiriyorsa telefonda bu konuyu -onun kesinlikle onay vermediği- konuyu tartışmak ipleri germiş sanırım.. daha önce de hayır demiş sorduğunuzda.. normalde kısıtlayan anlamsız baskıları olan biri mi bilmiyorum ama bence de evli arkadaşta yatıya kalmak manasız.. kötü, yanlış demiyorum ama manasız.. aynı şehirde değil misiniz arkadaşınızla? kadın kadına görüşebiliyorsanız dilediğiniz gibi neden gece orada kalasınız.. tabiki karar sizin erkek arkadaşınızın değil.. ama gidebilir miyim? demişseniz o da hayır dedi diye kızamayız.. izin isteyen sizsiniz.. ama o da sert konuşmuş.. bence bekleyin yeteri kadar aramışsınız..
Zaten pskoljisinn altust oldgnun ben de farkndayim o yuzden cogu zaman susuyorum ama dun cdden cdrmis gbydim benim de altust oldu pskoljm evet dedigin tavri takinsa daha iyi olablrdi uzlasmaci davranmiyor hemen kaciyor simdi yaptigi gibi.ee napayim sizce
Adamlara hayatınıza bu kadar müdahale hakkı verirseniz başınıza bunlar gelir. Şu saatten sonra ilişkiniz bitmez belki ama düzelmez de. Aileniz haklı, izin almanız gereken kişiler onlar, sevgiliniz değil.
Ya hakli olablirsiniz ben de arkadasta yatiya kalinmasini sorun etmitorum bakis acisi farkli sanirim ve onun da benm de si nirlermiz bozuldu.ama ben gayet neselydim ki diyodum kendi kendime bana nasil davranrsa davransin sakin kalicamm.cunku orada zor kosyllarda yasiyor anlamam lazum diye.ama kizlar bana iste sanki gizli isler yapiyomusum muamelesi yapnca cldirdim cdden.
Evli arkadasinizda kalacaksiniz ve ayni sehirde yasiyorsunuz cok anlamsiz bir istek olmus sizinkisi bence sevgilinize sormadan evli arkadasiniza kendiniz uygun olmadigini dile getirebilirdiniz. Hayir kizin esi bir yere gider kiz yalniz kalmaya korkar eder neyse ama onun sizi israrla cagirmasida sizin israrla kalmak istemenizde cok gereksiz.. Ogrenci evi yada bekar evinde kalmiyor arkadasiniz aksam kocasi ile yatiyordur herhalde normal bir iliskileri varsa sizin kiz arkadasinizla sabahlayacaginiz bir ortamda yok. Bence arkadasinizda problemli evli oldugunu idrak edememis henuz... Yatili israrla arkadas cagirmanin bir mantigi yok ayni sehirdeyken..
Sanirim evli bir insanda kalma dusuncesi karsi olunan br durum.ben bir suredir yanlz yasiyorum ailem sehir dsnda arkadasm da gel haftaaonu yemek yeriZ.evleri de uzak.biz de de yatiya kalirsn bn oraya eglenmeye gtmiyorum ki.iki muhabbet yapalim yemek yiyelim diye.sonuc olarak gtmedm arkadasm bana kirildi sevgilm bana kirildi aramiyor.oyle bir durum yani.ben de kendime gore hakliyim o da hakli kendine gore.ama sonuc olarak onun istegi oldu ben onu ezip gtmedm arkadasima ve arkadasm da kirildi ustelik.yani erkek arkadasm da dusunucem gibi seyler dedi.sonu iyi degil sanirim.beklemekten baska bisey yok sadece sagligindan endise ediyorum
Canım şarkta görev yapan birinin orada ne durumda olduğunu sende anlayamaZsın. Erkekler snirlerini sevdiklerinden çıkarırlar çünkü biz alttan almayı biliriz. Ayrılacağını sanmıyorum oradayken aklıda doğal olarak sende kalmştır, tanımadğı bi yere göndermeyi mutlaka istememiştir. İçini rahat tut, iyi düşün iyi olsun :))
Sanirim evli bir insanda kalma dusuncesi karsi olunan br durum.ben bir suredir yanlz yasiyorum ailem sehir dsnda arkadasm da gel haftaaonu yemek yeriZ.evleri de uzak.biz de de yatiya kalirsn bn oraya eglenmeye gtmiyorum ki.iki muhabbet yapalim yemek yiyelim diye.sonuc olarak gtmedm arkadasm bana kirildi sevgilm bana kirildi aramiyor.oyle bir durum yani.ben de kendime gore hakliyim o da hakli kendine gore.ama sonuc olarak onun istegi oldu ben onu ezip gtmedm arkadasima ve arkadasm da kirildi ustelik.yani erkek arkadasm da dusunucem gibi seyler dedi.sonu iyi degil sanirim.beklemekten baska bisey yok sadece sagligindan endise ediyorum
Sarkta dedigine gore asker yada polis gibi agiladim ve inan o kadarda zor sartlari yok goreve gideblerden bahsetmiorum hepsi genc takimi girgir samata hep beraber gezmeler falan hepsi birer ogretmen kiz bulma ve birbirlerini yanlis yonlendirme de cok oluo bunun disinda senin erkek arkadasin egoist biri surekli onun sozunden cikmamani istio seni kisitlamak istio ve hakarat edio sana duydugu bi saygi yok teli yuzune kapatio cunku senin her seferinde geri ariycani bilio cantada kekliksin iliskide karakterin sifirlanmis seni parmaginda oynatio ve sende dolmussun o aglama krizinde bundan ailen bile sana bu kadar yasak getirmioken elin oglunun seni ozgurlugunu kisitlamasida ne demek bence ayrilmalisin kukla istio o evde esini kisitlayip disarda her istedigini yapan erkek ordusundan biri
Evet polis.bencil oldugu da dogru bana orada cok zorluk cektigini soyluyor.ben de anlamaya calisiyorum.dedigin dogru sanirim.kukla olmusum ben.belki de hic bir sey benim dusundgm gibi degildir.
Size kisiligin bozulmus demis ya, aslinda onun kisiliginde problem var. Hem sevgilinizden neden izin istiyorsunuz ki? O kadar ipleri eline vermeseydiniz keske
Haklisinizz ama ben her zaman uzlasmaci olmayan calisan bi yapidayim.sabirli biriyim de.o ise drdigim dedik.izin istemek iliskinin basinda onun ricasiydi ben de sorun gormedim kotu niyetli bakmadim ama bakiyorum da iyi niyetimin kurbani olmusum
Nedense poliste askerde bu huy var her zaman temkinlilerdir bnm esimde heryere izin vermezdi nisanliyken falan sorun yasardim ben baska sehirde o sark gorevindeydi evlendik gecti gitti hem seni gormedigi icin birde gordukleri olaylar is yerinin stresi adamlari supheci yapiyo bu kesin ama sende cok ipleri eline verme sen kac yasina kadar onsuz namusuna sahip ciktin ailenin yuzunu yere getirmedin e onsuzda namussuzluk yapacak degilsin