• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN SON KEZ BAKIN....LUTFEN ayrilma pesinde mi

Ayrica kiz arkadasinda kirilmasin cok beraber vakit gecirmek istiyosaniz o esinden izin alip sende kalsin sen tek kaliyorum diyosun hem.daha rahat edersiniz :)

Çok merak ediyorum, siz de onun hayatına aynı şekilde müdahale edebiliyor musunuz?

Evet bekli yaptiklarina cok karisiyor ama seninde telefonda saatlerce aglaman olmamis. Cocuk gibi aglamakta neyin nesi? Sevgiline de birazcik hak veriyorum cunku burda neler neler okuyoruz. yok kocasi baldizina sarkan filan daha neler neler. Sevgilinde bilmedigi birinin evinde gece gecirmeni istememistir. ben olsam bende istemem kendim de gitmek istemem. ama kadin evde tektir o zamanda istemezse kizardim. senden ayrilacagini da zannetmiyorum

tavır içinde nişanlım olsa aynı tavrı gösterirdi ve ben uzatmazdım diretmezdim..çünkü bende aynı şekilde kısıtlamalar getiriyorum bazen ve ben istemiyorum dedim mi o da mevzuyu uzatmaz..bence bağırması teli kapatması değil ama gitmeni istememesi normal canım.

Peki anliyorum.aglamam hata kesinlikle.ben onu bu sekilde kisitlamiyorum beni bogan taraf odur.o bana sormaz yapmasini gercekten istemedgm seyleri umursamadan yapar.ben yapamam ama o yapar.cunku dedigim dedik.vee nasil basariyor blmiyorum her konuda uste cikiyor.kendine ait hatalari unutturuyor ve ben cok vcdan yapiyorym.kendime cok kIziyorum kizlar

valla kusura bakma da bana ayrılmak isteyen senmişsin gibi geldi. hareketlerin onu gösteriyor.arkadasıma gidemiyorum diye ağlaman çok çocukca olmus bi kere istemediğini söylemiş bu konuyu ikinci defa acmanın da anlamı yoktu ki sen kalkıp bide ağlamıssın. doğuda o nelerle uğrasırken senn arkadasıma gidemiyorum gibi keyfe keder seyleri bu kadar büyütmen karsındakine yeterince değer vermediğini düşündürtüyor insana

sizinki de farklı bir bakış açısı tabi.ben arkadaşıma gidemiyorum dşye değil tavrına ağladım ve bunu da belirttim.doğuda şartları zor onu anlamaya çalışıyorum.değer vermesem ne ağlarım ne de onu umursarım ve dinlemez giderdim arkadaşıma.değer veriyorum ki kırıldım,ağladım...

Bnmde hayatımda böyle bir adam vardı seneler önce. Ailemle dışarı çksam bile karışırdı. Dayımdan bile kıskanırdı. Arkadasım slm söle enişteye dediği için çok büyük kavgalar etti. Bir süre sonra durup duruken ayrıldı. Ve ben kendi haline gülüyorum. Nasıl olurda böyle bir adama tahammül ettim. Bence iyicene bir düşün. Hayat senin hayatın. Hayatının üzerinde birinin baskısı olmaması gerek.

Back
X