selam canım,durumuna üzüldüm

uzun süredir sitede benzer konuları araştırıyorum.buaraştırmalarım sonucundada dr salih emre üregen e burun ve kulak ameliyatlarımı oldum...neredeyse 3 ay oldu;herhangibir sıkıntım yok,herşey yolunda,şekil tam bana ameliyat öncesi çizdiği gibi oldu,nefes almamda oldukça iyi.bende senin gibi doğal ama oldukça küçük ve kavisli ucuda çok aşırı değil ama kalkık bir burun istediğimi söylemiştim..önceki hasta fotolarını gösterdi,basmakalıp değil,şahsa özel ama çok hoş burunlar yapıyor bence...ortaya çıkardığı sonuca göre fiyatıda çok uygun,ayrıca çok iyi ve içten biri bence.revizyon dediğin ikinci ameliyatlarıda yapıyor,ben kuzeni götürdüm revizyon için...burnunun durumunu bilmiyorum ama kuzenime kaburgadan kıkırdak alıp ekliycek...sonuçtan nekadar memnun olursun,nekadarını düzeltebilir,hepsini önceden paylaşıyor senle,sürpriz yok,kandırmaca yok,en önemliside buydu bize göre.istersen kuzen ameliyat olunca sonucunu paylaşırım senle o sırada görüşmemiş olursan ama bana sorarsan bi git görüş yüzyüze derim...adım nesrin,arkadaş olarak eklersen özeldende yazışırız..umarım herşey yoluna girer senin içinde...