Lütfen son olsun ! Revizyon Burun Estetiği

bugün aradım tuğrul beyi 4.5 dedi bana indirim yapmazmı sizcee,sizin ki çöok dogal duruyo o yüzden çok sevdim birde siz dudak vs demiştiniz sanki onların ücreti nedirr?bide resimlerinizi görmerm mümkünmü yeni çektikleriniz varsaa?siz gittiginizde ameliyat yaptıgı hastaların resmini gösterdimi size?

bana burnumu 4000 yapti)cunku meme de yaptirdim Tugrul beye))dudak da dolgu yaptik....1 sene icin ama))600 tl)

bana burnumu 4000 yapti)cunku meme de yaptirdim Tugrul beye))dudak da dolgu yaptik....1 sene icin ama))600 tl)

gögüsü ne kadara yapıyorr,kafam çok karışık siz diger hastaların resmini gördünüzmü?birde sizle irtibata geçebilirmiyim facede ordan resim vs daha iyi görebilirim,burdan özel msjda atamıyrm

gögüsü ne kadara yapıyorr,kafam çok karışık siz diger hastaların resmini gördünüzmü?birde sizle irtibata geçebilirmiyim facede ordan resim vs daha iyi görebilirim,burdan özel msjda atamıyrm

meme 6 bin yapiyor....1 hafta kostum pesinde indirim icin)))
resimlerim aslinda hepsi koydum buraya ozel albomuma....yani daha 1 bucuk ay oldu ,2 hafta morluklar vardi,yani yeni burnum 1 ay.ve cok resim cekmedim....ama cekecem soooooz))))

resimlerim aslinda hepsi koydum buraya ozel albomuma....yani daha 1 bucuk ay oldu ,2 hafta morluklar vardi,yani yeni burnum 1 ay.ve cok resim cekmedim....ama cekecem soooooz))))3 yasindaki cocugum var and resim cekmek cok vaktim olmuyor)))

resimlerim aslinda hepsi koydum buraya ozel albomuma....yani daha 1 bucuk ay oldu ,2 hafta morluklar vardi,yani yeni burnum 1 ay.ve cok resim cekmedim....ama cekecem soooooz))))3 yasindaki cocugum var and resim cekmek cok vaktim olmuyor)))

:) saol cvp vermeniz bile çok güzell Allah bagışlasnn çocugunuzu msj sayım az diye albümü göremiyrm :( telde konuştumm tugrul bey iyi birine benziyoo istanbul benim için daha iyi ama selçuk ışıkta aklımdaki isimlerden sizin ilerki durumunuza göre karar verecegim diyebilirimm,çene ameliyatıda yapıyrmu tugrul bey?

:) saol cvp vermeniz bile çok güzell Allah bagışlasnn çocugunuzu msj sayım az diye albümü göremiyrm :( telde konuştumm tugrul bey iyi birine benziyoo istanbul benim için daha iyi ama selçuk ışıkta aklımdaki isimlerden sizin ilerki durumunuza göre karar verecegim diyebilirimm,çene ameliyatıda yapıyrmu tugrul bey?

Tesekkur ederim) Cene amelyati hakinda bilmiyorum))siz arayin ona daha iyi sorun):16::16:

Öncelikle geçmiş olsun,ben de iki kere burun ameliyatı oldum burnumun hem şeklini beğenmiyordum hem de deviasyonum vardı sonra adını sıklıkla duyduğum hatta ilk ameliyatımı başka dr olmadan önce bütçem yeterli olmadığı için tercih edemediğim kkb uzmanı Abdülkadir Göksel e revizyon oldum.16 ay geçti hem şeklinden hem yüzüne olan uyumundan hem de rahat nefes alabilmemden dolayı çok memnunum.profilimden resimlerine bakabilirsiniz,doktorumu gözüm kapalı tavsiye ederim fiat konusu içinde revizyon olduğu için göksel bey ile görüşmdniz gerekmekte .

kızlar 25 e tamamlamam lazım fotoğrafları görmek için şimdiden özür diliyorum bende burun ameliyatı hakkında bilgi ednmek için girdim bloga .

Ben de 3 ay önce emre îlhana revizyon oldum. Ben de doğal istedim .albümüm var .bakabilirsiniz belki fikir olur sizede .geçmiş olsun:KK16:

Karazeytin, burnunla ilgili problemin neydi?revizyon degilde doğal burnunu ameliyat ettirmis gibi göründü bana. Bende revizyon düşünüyorum hatta kararlıyım 1sene geçmesini bekliyorum emre ilhanı çok duyuyorum daha kötü olur mu diye korkuyorum yardımcı olabilir misin

Herkese merhaba ;
2 kez septorinoplasti oldum. İki operasyonuma da Hacettepe'den bir profesör girdi. Tamamen tesadüfü seçmiştim kendisini. Sonuçtan hiç memnun değilim. Birsürü emek , maddi manevi çabadan sonra hiç memnun olmadığım ayrıca nefes alamadığım bir burnum var. Bu kez doktoru araştırıp seçmek istiyorum. İçime sinmeden ameliyat olacak halim de kalmadı.
Ankara , İzmir , İstanbul bu şehirlerden herhangi birinde çok uçuk meblalar olmadığı sürece ( 10000i aşkın ) herhangi bir ücrete ameliyat olabilirim. Yeter ki bu sefer sonuç güzel olsun. Revizyon olanlar halimden çok iyi anlar :KK43:
Benim ameliyatım çok güzel geçti , burnumu beğeniyorum ve nefes alabiliyorum diyen arkadaşlar benimle paylaşabilirlerse çok mutlu olurum.
Benim istediğim doğal görünen hafif kavisli ve görüntüsü zayıf olmayan ( gereğinden fazla küçük burun ucu ya da burun ) kalkık bir burun ve artık nefes alabilmeyi gerçekten çok istiyorum. Desteğinizi bekliyorum :) :KK49:
Canım Hacettepede bnm burnumuda çok kötü yaptılar. Şimdide revizyon zor diyorlar. Nerden de orda olduk bu ameliyatı. yabizde sorun yok ama söyleseydiler özenmeyeceklerini neyse parası 10 bin 20 bin verirdik yazık ettiler . bizi bu hale sokacaklarına bilgilendirselerdi. neyse parası verirdik yaaa. hakkımı helal etmiyorum okadar dokularımı çöp ettiler.

Karazeytin, burnunla ilgili problemin neydi?revizyon degilde doğal burnunu ameliyat ettirmis gibi göründü bana. Bende revizyon düşünüyorum hatta kararlıyım 1sene geçmesini bekliyorum emre ilhanı çok duyuyorum daha kötü olur mu diye korkuyorum yardımcı olabilir misin
burnum ortadan çökme yapmıştı ve nefes alamıyordum. ilk ameliyatın üzerinden 8 yıl geçtikten sonra cesaretlenebildim.biliyorsunuz eski teknikle ameliyat olmak daha da zordu. çok şükür ameliyatımın üzerinden 1,5 sene geçti.hem görüntü açısından hem de fonksiyonel olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım. korkulacak birşey yok önemli olan doktorunu bulabilmek canım.ben de karar vermeden önce (revizyon olacağı için) çok araştırmıştım. umarım senin de son olur:(

selam canım,durumuna üzüldüm:KK43:uzun süredir sitede benzer konuları araştırıyorum.buaraştırmalarım sonucundada dr salih emre üregen e burun ve kulak ameliyatlarımı oldum...neredeyse 3 ay oldu;herhangibir sıkıntım yok,herşey yolunda,şekil tam bana ameliyat öncesi çizdiği gibi oldu,nefes almamda oldukça iyi.bende senin gibi doğal ama oldukça küçük ve kavisli ucuda çok aşırı değil ama kalkık bir burun istediğimi söylemiştim..önceki hasta fotolarını gösterdi,basmakalıp değil,şahsa özel ama çok hoş burunlar yapıyor bence...ortaya çıkardığı sonuca göre fiyatıda çok uygun,ayrıca çok iyi ve içten biri bence.revizyon dediğin ikinci ameliyatlarıda yapıyor,ben kuzeni götürdüm revizyon için...burnunun durumunu bilmiyorum ama kuzenime kaburgadan kıkırdak alıp ekliycek...sonuçtan nekadar memnun olursun,nekadarını düzeltebilir,hepsini önceden paylaşıyor senle,sürpriz yok,kandırmaca yok,en önemliside buydu bize göre.istersen kuzen ameliyat olunca sonucunu paylaşırım senle o sırada görüşmemiş olursan ama bana sorarsan bi git görüş yüzyüze derim...adım nesrin,arkadaş olarak eklersen özeldende yazışırız..umarım herşey yoluna girer senin içinde...
kuzeniniz amelyat oldu mu durumu nasil

Kizlar bir 25 mesaj olayi varmis resimlerinizi gormek istiyorum kusura bakmayin bende revizyon düşünüyorum

Kizlar bir 25 mesaj olayi varmis resimlerinizi gormek istiyorum kusura bakmayin bende revizyon düşünüyorum

Back
X